KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 26
Καλημέρα σου αγαπητέ.......Καθείς εφ ω ετάχθει
εσύ αυτό, εκείνος το άλλο.....
Καλημέρα σου αγαπητέ.......Καθείς εφ ω ετάχθει
εσύ αυτό, εκείνος το άλλο.....
Καλημέρα σου αγαπητέ..
Εξηγούμαι...για να μην παρεξηγούμαι..κατερινάκι εγώ σε ρώτησα αν τα κάνεις, δεν σημαίνει οτι δεν θα σου ξαναέρθω. ο καθένας γουστάρει οτιδήποτε , δεν σημαίνει ντε και καλά οτί επειδή δεν κάνεις κάτι θα με χάσεις. θα τα πούμε και από κοντά. αύριο θα είσαι?την πεφτω για να ξεκουραστώ. :-* :-* :-* :-* :-*
ΥΓ. δεν χρειαζόταν να το βάλεις εδώ.στείλε μου pm καλή μου.όλα τα δέχομαι από σένα. στα άλλα θα μου απαντήσεις στο πμ?
καλημερα κατερινα.και σε ολους οσους ειναι συνδεμενοι.Καλημέρα σου αγαπητέ..
Εξηγούμαι...για να μην παρεξηγούμαι..
Έτσι πάει για να ξέρουμε τι λέμε και τι κάνουμε..
Θα τα πούμε πάλι..οκέικ..
Ωραία η Σαλόνικα..αλλά για να έρθω...δύσκολο..καλημερα κατερινα.και σε ολους οσους ειναι συνδεμενοι.
προς θεσσαλονικη δεν σκεφτεσαι να ερθεις?ετσι για να κανουμε και ανταλαγη πλυθησμων!![]()
Πάω να κάνω νάνι..πως είσαι ωραία μου κυρία;
Εσύ είσαι που παραπονέθηκες ότι με κόπο (πως τα μαύρα λέγονται με κοπο τώρα?) τα ευρω τα βγάζεις γλείφωντας αρχιδια για 5 ευρω και με λιγότερα δεν το κανες!Μα ποιός είσαι?ο φωτεινός παντογνώστης?χαχαχαχαχαχ
Σε τίποτα δεν έχεις πέσει μέσα από αυτά που λες..λάθος σ'έχουν πληροφορήσει..ή αυτά που λες θέλεις και τα πιστεύεις για τους δικούς σου λογους..
Κι αυτό ρε παιδί μου που λες για το γλύψιμο των αρχιδιών..αηδία πια...θα ξεράσω..ξέρει ο κόσμος πως δουλεύω..τι θέλεις να κάνεις?
τσ τσ τσ...
καλημερα κατερινα.και σε ολους οσους ειναι συνδεμενοι.
προς θεσσαλονικη δεν σκεφτεσαι να ερθεις?ετσι για να κανουμε και ανταλαγη πλυθησμων!![]()

κι εσύ τους πελάτες σου που δεν τους κάνεις τα χατίρια! τι νόμιζε ο άλλος???Να τις χαίρεσαι τις πηγές σου...χαχαχαχαχαχαχ...

δεν πειραζει οταν κατεβω εγω παντως θα περασω σιγουρα!γιατι εχω διαβασει παρα πολλα μυνηματα σου εδω στο σαιτ και συμετεχεις σε παρα πολλα θεματα και μου κινεις την περιεργεια..προς το καλο φυσικα..Ωραία η Σαλόνικα..αλλά για να έρθω...δύσκολο..
Τι λες ρε??? κι αν είναι από κει που το ξέρεις...φαντάζεσαι τι θα γινόταν..! ανταλλαγή υγρών μπορεί να κάνετε...αν έρθεις αθήνα!καλημερα κατερινα.και σε ολους οσους ειναι συνδεμενοι.

ναι γιατι δεν κανεις και τον μανατζερ..καλημέρα
η Κατερίνα σε περιοδεία;
θα πάει και Γερμανία, Αμερική για τους ομογενείς...![]()
Η αηδία..είναι κι αυτό ένα θέμα..Και στον χώρο μου βασιλεύει..όπως βασιλεύει κι έξω από αυτόν(καλή ώρα)Εσύ είσαι που παραπονέθηκες ότι με κόπο (πως τα μαύρα λέγονται με κοπο τώρα?) τα ευρω τα βγάζεις γλείφωντας αρχιδια για 5 ευρω και με λιγότερα δεν το κανες!
Με αυτό αηδίασες? όχι με το χωρο που δουλεύεις? (αν και ομολογώ οτι εσείς είστε πιο καθαροί από αλλους στο μετάξι, ο μονοφθαλμος στους τυφλούς βασιλεύει!!)
Τι θελω να κάνεις?? να μου γλείψεις τα αρχίδια! που λες ότι κάνεις και κουράζεσαι...
Η αηδία..είναι κι αυτό ένα θέμα..Και στον χώρο μου βασιλεύει..όπως βασιλεύει κι έξω από αυτόν(καλή ώρα)
Μα πάνω απ'όλα στενοχωριέμαι όταν έχω να κάνω με άτομα με πρόβλημα νοητικής στέρησης(καλή ώρα)
Και για να δεις πόσο ευσυνείδητη επαγγελματίας είμαι και πόσο μεγαλη καρδια έχω..πολύ ευχαρίστως να σου γλύψω τ'αρχίδια..αφού πρώτα τα περάσεις με οινόπνευμα και μπεταντίν...και τ'αφήσεις τουλάχιστο για ένα 20λεπτο στον κλίβανο..
Υποχρέωσή μου να βοηθάω τους αδύναμους...
Πλακα πλακα σε τσαντισε Καταρινακι ο συναδελφος.....

Η αηδία..είναι κι αυτό ένα θέμα..Και στον χώρο μου βασιλεύει..όπως βασιλεύει κι έξω από αυτόν(καλή ώρα)
Μα πάνω απ'όλα στενοχωριέμαι όταν έχω να κάνω με άτομα με πρόβλημα νοητικής στέρησης(καλή ώρα)
Και για να δεις πόσο ευσυνείδητη επαγγελματίας είμαι και πόσο μεγαλη καρδια έχω..πολύ ευχαρίστως να σου γλύψω τ'αρχίδια..αφού πρώτα τα περάσεις με οινόπνευμα και μπεταντίν...και τ'αφήσεις τουλάχιστο για ένα 20λεπτο στον κλίβανο..
Υποχρέωσή μου να βοηθάω τους αδύναμους...
ΑΛΛΑ ασχολείται......γιατί άκουσε αυτά που δεν ήθελε! όλοι την "γλείφουν" και την καλοπιάνουν εδώ.σκέφτηκες ότι δεν του αξίζει να ασχολείσαι;