KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 26
Εννοω..να ειμαι καλα..για να κατεβω για δουλεια..Τι σχέση έχει ο "καλός" θεούλης με το ωράριό σου;;;
Που ξερεις?
Μπορει να με πατησει αυτοκινητο και να μην παω..
Εννοω..να ειμαι καλα..για να κατεβω για δουλεια..Τι σχέση έχει ο "καλός" θεούλης με το ωράριό σου;;;
Καλημερα και σε σενα..καλημερα οφορφη
Δουλευα..το ειπαμε στο αλλο θρεντ μολις τωρα..εχω την εντυπωση οτι δουλευεις, κανω λαθος;
Κλαψε...δεν πειραζει...εγω θα σφουγγαρισω...χαχαχαχαχαχ...ελα μια βλακεια εκανα, μην μου την θυμιζεις, θα κλαιω...σε ποιο thread σκεφτεσαι να μεινεις;
Παντα...αν και νυσταγμενη...!!!αρχιζω να μην σε προλαβαινω, πολυ γρηγορη εισαι.
τρελλο λαχανιασα πιο αργα ή μηπως με ξεπετάς;Παντα...αν και νυσταγμενη...!!!

Τσου...μ'αρεσει η ταχυτητα...αλλα μονο εκει που πρεπει...!!!τρελλο λαχανιασα πιο αργα ή μηπως με ξεπετάς;![]()
![]()
![]()
Τσου...μ'αρεσει η ταχυτητα...αλλα μονο εκει που πρεπει...!!!
Ε...τωρα...ολο παραπονα εισαι..δεν λες που ειναι τετοια η ωρα..και κοιμουνται ολοι..ναι; ειχα την εντυπωση πως στοχος ηταν να νυσταξεις αλλα εσυ με εβαλες να τρεχω σαν τον Βεγγο.
Ε...τωρα...ολο παραπονα εισαι..δεν λες που ειναι τετοια η ωρα..και κοιμουνται ολοι..
..αλλιως...καποιος θα μας τα εχωνε...χαχαχαχχαχ....αλλη δουλεια...δεν εχουμε να κανουμε πρωι-πρωι?
Χαχαχαχαχαχ....!!!!
Δεν πειραζει...και να σου τα χωνουν ή να μου τα χωνουν..και γενικα αυτο το κομφουζιο που επικρατει μερικες φορες..μπα εγω δεν εχω, μπορω να πινω καφε χαλαρα, ευτυχως που λειπουν ολοι, δεν μου αρεσει να μου τα χωνουν...χαχαχαχα και τσαντιζομαι και μεταξυ μας πιο καλα κάνεις εσυ την δουλεια.