Νέα

Κωλόμπαρο Ηράκλειο

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pornoethismenos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τι παίζει με το κωλόμπαρο Αθηναία στην Κνωσσού; Τιμές; Γαμάς; Με το αμαζόνες στη 1821;
 

omikios

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
36
Like
0
Πόντοι
0
αμαζονες φιλε δεν εχει κλεισει νομιζω??αν και αυτο που λεω εγω δεν ηταν 1821 ηταν απεναντι...τωρα το αθηναια  που ακριβως ειναι κνωσου??
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
27
Πόντοι
166
γύρω στον αριθμό 200 πρέπει να είναι, δίπλα από ένα καθαριστήριο και ένα ζαχαροπλαστείο.

είχα πάει 2-3 φορές εκεί, μια κωλομπαρού γριά, και άλλες 2-3 γριές, εκτός από 2 ποτά και κάτι πουτανοιστορίες δεν είχε τίποτε.
έκλεισε πέρυσι την άνοιξη αν δεν κάνω λάθος.(λες να τα τίναξε η γριά; )
ακουγόνταν στην περιοχή ότι κάτι γινόταν στον σκορπιό αλλά μετά την ανακαίνιση δεν ξέρω τι παίζει, αυτό είναι κοντά στην β' ΔΟΥ στον μαρμαρά(κρεοπωλείο) δίπλα.


το ηράκλειο είναι από τι λίγες πόλεις ίσως που έχει την πιο αδιάφορη νυχτερινή ζωή(μπουρδέλα κωλόμπαρα για τον πούτσο, άσε που σε μερικά κωλόμπαρα σε διπλοτριπλοτσεκάρουν αν είσαι ντόπιος για να σε αφήσουν μέσα, μου έχει τύχει στο ρέθυμνο αυτό... τελικά γαμήσαμε στο όρθιο σε μπάνιο με 20-30 ευρώ κάτι πρεζάκια). το μόνο μέρος που γουστάρω να πηγαίνω είναι στη μαλακία που είναι ακριβώς δίπλα από το φλο καφέ.
μαζεύει ΤΟ ΜΟΥΝΙ, γκόμενες γύρω στα 30, όλες του έντεχνου, η μουσική πάει στο διάολο αλλά τα κομμάτια εκεί είναι ένα και ένα.
έχω ρίξει 2-3 πούτσους χάρη σε αυτό το μαγαζί, έτσι για να σπάει η μονοτονία της επιστημονικής αγαμίας.
το καλό είναι ότι δεν έχει τις φακλάνες φοιτήτριες του έντεχνου(19-24) και τους μπετόστοκους(παραταξιακές χυσοκανάτες) που κυκλοφορούν στα γκαλέα, σαπούνι,κ.τ.λ.


 

ultrobyr

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
29
Like
0
Πόντοι
0
απο πισω ειναι η εισοδος,οπως κατεβαινεις την μιλατου,περνας το παλιο mayo και σε 20 βηματα ειναι στα αριστερα σου. συνηθως καλοκαιρι ειναι και ανοιχτα ολη η τζαμαρια,εχω φαει και εγω απο αυτο το μαγαζι αλλα μαλλον εκατσε οχι τοσο λογω του μερους.

για ηρακλειο επιβεβαιωνω την νιλα που τρωμε,παλι καλα που υπαρχουν τα φοιτητριακια μας και την παλευουμε λιγο...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom