Νέα

Κωλομπαράδες όλοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elganador
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Πριν από 17 χρόνια , στο σχολείο ακόμα , γνώρισα την μαγεία του Ίντερνετ , liveleak , emporium , και κάπου εκεί το μπουρδελα !
Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ ότι θα πλήρωνα για να γαμαγα , μιας και η ζωή μου τότε ήταν γνωστό κεντρική .
Πρώτο κοίταξα το σάιτ και έμεινα άφωνος με την ομορφιά των κοριτσιών τότε πραγματικά υπέροχες .
Πιο πολύ δέος από τις παρουσίες στα στούντιο , ειδικά στην γερμανική περίφημη αλυσίδα !

Την μεγαλύτερη μαγεία όμως την γνώρισα μέσα από τα ταξίδια , που μου πρόσφεραν οι κριτικές γνωστών επιφανών μελών της εποχής τότε.
Antisthenis ( αναλυτικότατα επιγράφει αιδοίου ήταν σαν να το έβλεπες , Πορνορεπορτερ , blizardeye και άλλοι αρκετοί !

Όμως σίγουρα ένας πιυ δεν θα ξεχάσω ήταν ο Saint .

Ευγενέστατος , με τρόπους , γνώσεις ευφράδεια λόγου και ένα ξεσηκωτικό ταπεραμέντο .

Πολλα τα ταξίδια , και συντροφικά καμία φορά ένιωθα λες και ήμουνα μέσα στην ντουλάπα και έβλεπα ένα έμπειρο άνδρα να γαμαει , με πάθος και άνευ φόβου και προκαταλήψεων .

Αγαπητέ μπάμπολα το έργο σου στην ενημέρωση για τα μπουρδελα ανεκτίμητο !
Και σε ευχαριστούμε όλοι φαντάζομαι τα μελοιβτου σάιτ .

Αλλά ισωσ Όχι τόσο οι πρόγονοι μας γενετικά , αλλά τα Αγία τούτα χώματα οπου πατούσαν άνδρες που εμείς πλέον είμαστε ίσως και λίγοι να τους κοιτάξουμε στα μάτια , επιβάλει να έχουμε σεβασμό στους μεγαλύτερους μας .
Όχι μόνον από κοντά αλλά και ηλεκτρονικά .
Ειδικά σε ανθρώπους κολώνες του αγαπητού μας σάιτ .

Ελπίζω να μην κούρασα , σας εκτιμω και τους 2 ας το τελειώσουμε έκαστος στο είδος του , αλλά μονιασμένοι και αγαπημένοι .

Κανονίζω σε μερικές εβδομάδες τραπέζι κάπου να πάμε οικονομικά να φάμε κάνα κοψίδι , θα το ανακοινώσω με νέο νήμα , και θα είστε όλοι ευπρόσδεκτοι .
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια!
Προσωπικά, θέλω να είμαι φίλος με τους περισσότερους κ να μοιραζόμαστε τις γνώσεις που έχει ο καθένας αποκτήσει...

Αρκεί να το θέλουν κι εκείνοι, να ζουν στο σήμερα κ όχι σε κάποιο ξεχασμένο πιθάρι...

tsontopoulos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
100
Like
17.999
Πόντοι
26.400
εδώ θέλω τιμή
IMG_8593.jpeg
Άμα τρομπάρει λίγο τα χείλια ακόμα ,
για να κάνει το κάρα μπαμ ότι είναι πουταναρα , με υψος κοντά στο 1,80 ένα 300αρι άνετα

tsontopoulos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
100
Like
17.999
Πόντοι
26.400
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια!
Προσωπικά, θέλω να είμαι φίλος με τους περισσότερους κ να μοιραζόμαστε τις γνώσεις που έχει ο καθένας αποκτήσει...

Αρκεί να το θέλουν κι εκείνοι, να ζουν στο σήμερα κ όχι σε κάποιο ξεχασμένο πιθάρι...
Και το πιθάρι έχει χώρο για να αναμνήσεις , έρωτες στεναχώριες και πολλά αλλά .
Όσο μεγαλώνεις πιο πολύ ζεις στο πιθάρι παρα στο σήμερα …
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ένα πιθάρι καποτε ήταν το σπίτι του μεγαλύτερου άνδρα που γεννήθηκε ποτέ εις την χώρα μας , αυτόν που μέχρι και ο μέγα Αλέξανδρος υποκλίθηκε σε αυτόν.
Εφόσον κατάφερε και χώρεσε τέτοια άνδρα οι αναμνήσεις ίσως βρίσκονται σε καλο μέρος .

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ένα πιθάρι καποτε ήταν το σπίτι του μεγαλύτερου άνδρα που γεννήθηκε ποτέ εις την χώρα μας , αυτόν που μέχρι και ο μέγα Αλέξανδρος υποκλίθηκε σε αυτόν.
Εφόσον κατάφερε και χώρεσε τέτοια άνδρα οι αναμνήσεις ίσως βρίσκονται σε καλο μέρος .
Συμφωνώ!
Αλλά όπως θα έχεις κι εσύ παρατηρήσει...
τις περισσότερες φορές όσοι μένουν στο πιθάρι, καταλήγουν να γίνονται γραφικοί κ καρικατούρες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.206
Πόντοι
40.655

tsontopoulos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
100
Like
17.999
Πόντοι
26.400
Συμφωνώ!
Αλλά όπως θα έχεις κι εσύ παρατηρήσει...
τις περισσότερες φορές όσοι μένουν στο πιθάρι, καταλήγουν να γίνονται γραφικοί κ καρικατούρες.
Διαφωνώ , η απομόνωση μόνο μπορεί να σε οδηγήσει πρώτα στην αυτογνωσία και ύστερα τον πεφωτισμο …
Ο κόσμος σήμερα έχει πολλές σειρήνες που τραβούν την προσοχή μας από αυτό που έπρεπε να είμαστε και να κάνουμε .
Αν όλοι μπορούσαμε να μπούμε σε ένα πιθάρι , να αναλογιστούμε , να αναρωτηθούμε και να αφουγκραστούμε τον ίδιο μας το είναι ο κόσμο ας θα ήταν καλύτερος .

Λοιπόν ας αφήσουνε τις βαριές συζητήσεις αυτές σηκώνουν μουνι κρασί και ντρογκια …
Ας επιγκεντρωθουμε στο μουνι !!
:grouphug::tits2:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828

tsontopoulos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
100
Like
17.999
Πόντοι
26.400

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.206
Πόντοι
40.655

Χωρίς να θέλω να αναιρέσω αυτό που γράφετε, να προσθέσω ότι όσο περνάνε τα χρόνια χαλαρώνεις με το γράψιμο των κριτικών. Και αυτό όχι γιατί δεν γαμάς, αλλά γιατί αρχίζεις να ξεχωρίζεις το πότε υπάρχει λόγος να ενημερώσεις για κάτι, και το πότε δεν υπάρχει, γιατί η κριτική σου δεν έχει να προσθέσει τίποτα πάραπάνω από όσα έχουν ήδη αναφερθεί.

Επίσης όσο μεγαλώνει κανείς, καλό είναι τραβιέται διακριτικά στην άκρη, και να αφήνει τα νέα παιδιά να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους.

tsontopoulos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
100
Like
17.999
Πόντοι
26.400
Χωρίς να θέλω να αναιρέσω αυτό που γράφετε, να προσθέσω ότι όσο περνάνε τα χρόνια χαλαρώνεις με το γράψιμο των κριτικών. Και αυτό όχι γιατί δεν γαμάς, αλλά γιατί αρχίζεις να ξεχωρίζεις το πότε υπάρχει λόγος να ενημερώσεις για κάτι, και το πότε δεν υπάρχει, γιατί η κριτική σου δεν έχει να προσθέσει τίποτα πάραπάνω από όσα έχουν ήδη αναφερθεί.

Επίσης όσο μεγαλώνει κανείς, καλό είναι τραβιέται διακριτικά στην άκρη, και να αφήνει τα νέα παιδιά να ξεδιπλώσουν τα ταλέντα τους.
Δάσκαλε εσυ καλο να μην τραβιέται , και πάντα έχεις κάτι να μας προσφέρεις μέσω της έμπειριας και της Σοφίας σου !
Εγώ χαίρομαι πολύ να διαβάζω κριτικές σου και το έχω αναφέρει και σε άλλο νήμα .
Θα χαρώ να σε ξαναδιαβασω !

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.206
Πόντοι
40.655
Δάσκαλε εσυ καλο να μην τραβιέται , και πάντα έχεις κάτι να μας προσφέρεις μέσω της έμπειριας και της Σοφίας σου !
Εγώ χαίρομαι πολύ να διαβάζω κριτικές σου και το έχω αναφέρει και σε άλλο νήμα .
Θα χαρώ να σε ξαναδιαβασω !

Σας ευχαριστώ πολύ.

OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.388
Πόντοι
42.528
Σε όλη μου τη πορνοκαριέρα έλεγα πάντα δεν έχει πιο άρρωστο από μένα για πουτανες

και έκανα λάθος

υπάρχουν πιο άρρωστη κι από μένα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
58.088
Πόντοι
12.756
ΕΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΑΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ????
στα ορια να την πω χονδρη να μου την πεσει ο ατζελο να μου πει " μην βριζεις αδερφε"
Όχι αδελφε όχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σκασε μουνοπανο....
Κλαιω :2funny:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
48.126
Πόντοι
19.321
Σε όλη μου τη πορνοκαριέρα έλεγα πάντα δεν έχει πιο άρρωστο από μένα για πουτανες

και έκανα λάθος

υπάρχουν πιο άρρωστη κι από μένα
Με η δεν βγαίνει, νομίζω οι (όμικρον-γιώτα) καλύτερα.

OP
OP
Elganador

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
232
Like
91.388
Πόντοι