Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.048
- Πόντοι
- 43.828
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τα καλά σου λόγια!Πριν από 17 χρόνια , στο σχολείο ακόμα , γνώρισα την μαγεία του Ίντερνετ , liveleak , emporium , και κάπου εκεί το μπουρδελα !
Δεν θα σκεφτόμουν ποτέ ότι θα πλήρωνα για να γαμαγα , μιας και η ζωή μου τότε ήταν γνωστό κεντρική .
Πρώτο κοίταξα το σάιτ και έμεινα άφωνος με την ομορφιά των κοριτσιών τότε πραγματικά υπέροχες .
Πιο πολύ δέος από τις παρουσίες στα στούντιο , ειδικά στην γερμανική περίφημη αλυσίδα !
Την μεγαλύτερη μαγεία όμως την γνώρισα μέσα από τα ταξίδια , που μου πρόσφεραν οι κριτικές γνωστών επιφανών μελών της εποχής τότε.
Antisthenis ( αναλυτικότατα επιγράφει αιδοίου ήταν σαν να το έβλεπες , Πορνορεπορτερ , blizardeye και άλλοι αρκετοί !
Όμως σίγουρα ένας πιυ δεν θα ξεχάσω ήταν ο Saint .
Ευγενέστατος , με τρόπους , γνώσεις ευφράδεια λόγου και ένα ξεσηκωτικό ταπεραμέντο .
Πολλα τα ταξίδια , και συντροφικά καμία φορά ένιωθα λες και ήμουνα μέσα στην ντουλάπα και έβλεπα ένα έμπειρο άνδρα να γαμαει , με πάθος και άνευ φόβου και προκαταλήψεων .
Αγαπητέ μπάμπολα το έργο σου στην ενημέρωση για τα μπουρδελα ανεκτίμητο !
Και σε ευχαριστούμε όλοι φαντάζομαι τα μελοιβτου σάιτ .
Αλλά ισωσ Όχι τόσο οι πρόγονοι μας γενετικά , αλλά τα Αγία τούτα χώματα οπου πατούσαν άνδρες που εμείς πλέον είμαστε ίσως και λίγοι να τους κοιτάξουμε στα μάτια , επιβάλει να έχουμε σεβασμό στους μεγαλύτερους μας .
Όχι μόνον από κοντά αλλά και ηλεκτρονικά .
Ειδικά σε ανθρώπους κολώνες του αγαπητού μας σάιτ .
Ελπίζω να μην κούρασα , σας εκτιμω και τους 2 ας το τελειώσουμε έκαστος στο είδος του , αλλά μονιασμένοι και αγαπημένοι .
Κανονίζω σε μερικές εβδομάδες τραπέζι κάπου να πάμε οικονομικά να φάμε κάνα κοψίδι , θα το ανακοινώσω με νέο νήμα , και θα είστε όλοι ευπρόσδεκτοι .
Προσωπικά, θέλω να είμαι φίλος με τους περισσότερους κ να μοιραζόμαστε τις γνώσεις που έχει ο καθένας αποκτήσει...
Αρκεί να το θέλουν κι εκείνοι, να ζουν στο σήμερα κ όχι σε κάποιο ξεχασμένο πιθάρι...