Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446
Την Αμαλία τη ξέρω χρόνια από το Σολ στη πλατεία Δημοκρατίας και το fool moon,την έχω πάρει και πριβέ,δεν ήταν αυτή.σωματοτυπος ταιριάζει απλώς η Σοφία είναι πιο ψηλή και λιγο πιο αδύνατη,αλλά η Αμαλία πιο καυλοφατσα..Οσον αφορά το victoria club,όντως οι γυναίκες είναι μεγάλες,αλλά πιο δοτικες με ότι αυτό συνεπάγεται.
Επαναλαμβάνω επειδή η υγεία μας είναι πιο σημαντική από την καύλα μας. Το πιο δοτικές Θέλει προσοχή γιατί είναι ασύδοτα πιο δοτικές

jimiadis

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
47
Like
3.706
Πόντοι
5.525
Αν καποιος εχει παει στο λαζο στη βεροια τελευταια ας ριξει ενα σφυριγμα να μιλησουμε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.880
Πόντοι
3.346
Παιδιά ένας νορμάλ παίχτης στο κωλόμπαρο θα ρίξει ένα κατοστάρικο. Με αυτό ξεκινάει. Αυτά τα λεφτά πλέον δεν υπάρχουν εύκολα. Τα μαγαζιά παρακμάζουν και θα κλείσουν όλα εκτος αν κάνουν ξέπλυμα απο ναρκωτικά ή άλλα κόλπα που δεν αποκελλείεται .

έτσι ακριβώς :thumbsup: συναγωνιστή

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.961
Πόντοι
216
Πότε την είδες τελευταία φορά στο καραμέλα;
Έχει κανένα μήνα ίσως και λίγο παραπάνω. Ήπιαμε ποτό. Γουστάρει την Λέσβο όμως, μου έδειξε συνομιλία στο fb με την larakul από το blue iguana, μάλιστα μου είπε ότι ο γκόμενος της Λαρας τις πηδούσε και τις δύο μαζί. Πρέπει να υπάρχει και βίντεο στο only fans.

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446
Έχει κανένα μήνα ίσως και λίγο παραπάνω. Ήπιαμε ποτό. Γουστάρει την Λέσβο όμως, μου έδειξε συνομιλία στο fb με την larakul από το blue iguana, μάλιστα μου είπε ότι ο γκόμενος της Λαρας τις πηδούσε και τις δύο μαζί. Πρέπει να υπάρχει και βίντεο στο only fans.
Πολύ παραπάνω ήταν φίλε.
Πριν πέντε μήνες πέρασε για λίγο. Μην δίνεις λάθος πληροφορίες αν δεν ξέρεις. Και φιλικά θα σου πω πρέπει να κάνεις κάτι με την εμμονή που έχεις με την Λάρα.

Γενικά έχεις με τις τσόντες και δικαίωμα σου αλλά με την Λάρα φίλε ξεφεύγεις σου έχει γίνει Έμμονη ιδέα

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.961
Πόντοι
216
Πολύ παραπάνω ήταν φίλε.
Πριν πέντε μήνες πέρασε για λίγο. Μην δίνεις λάθος πληροφορίες αν δεν ξέρεις. Και φιλικά θα σου πω πρέπει να κάνεις κάτι με την εμμονή που έχεις με την Λάρα.

Γενικά έχεις με τις τσόντες και δικαίωμα σου αλλά με την Λάρα φίλε ξεφεύγεις σου έχει γίνει Έμμονη ιδέα
Φίλε μου κάτι ρώτησες και σου απάντησα. Όταν έρθει η Αλεξάνδρου ρωτά την. Τι να σε πω άλλο...?

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446
Φίλε μου κάτι ρώτησες και σου απάντησα. Όταν έρθει η Αλεξάνδρου ρωτά την. Τι να σε πω άλλο...?
Τι να την ρωτήσω βρε αστείε;
Τον Νοέμβριο την είδα στο καραμέλα και δε βλέπεται και από εμφάνιση και από κόκα. Σου είπα να μη δίνεις λάθος πληροφορίες.

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.961
Πόντοι
216
Τι να την ρωτήσω βρε αστείε;
Τον Νοέμβριο την είδα στο καραμέλα και δε βλέπεται και από εμφάνιση και από κόκα. Σου είπα να μη δίνεις λάθος πληροφορίες.
Βρε σουργελο η Αλεξάνδρου ήταν μέχρι το Φλεβάρη εκεί.

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446
Βρε σουργελο η Αλεξάνδρου ήταν μέχρι το Φλεβάρη εκεί.
Όσο και να θέλεις να προμοτάρεις το μαγαζί Η Αλεξάνδρου εμφανιζόταν μια φορά στις τρεις βδομάδες και τελευταία φορά ήταν τον Ιανουάριο. Ξεκίνησε κάθε Σάββατο και κατέληξε μια φορά στις τρεις εβδομάδες. Σούργελο ρε φίλε είσαι εσύ που ασχολείσαι συνέχεια με τις τσόντες και τις δήθεν πορνοστάρ.
Επειδή η Λαρα διαβάζει αυτά που γράφεις Γελάει γιατί πάντα μα πάντα κάνεις αναφορά σε εκείνη.

Πρόσεξε μην τυφλωθείς μόνο

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.961
Πόντοι
216
Όσο και να θέλεις να προμοτάρεις το μαγαζί Η Αλεξάνδρου εμφανιζόταν μια φορά στις τρεις βδομάδες και τελευταία φορά ήταν τον Ιανουάριο. Ξεκίνησε κάθε Σάββατο και κατέληξε μια φορά στις τρεις εβδομάδες. Σούργελο ρε φίλε είσαι εσύ που ασχολείσαι συνέχεια με τις τσόντες και τις δήθεν πορνοστάρ.
Επειδή η Λαρα διαβάζει αυτά που γράφεις Γελάει γιατί πάντα μα πάντα κάνεις αναφορά σε εκείνη.

Πρόσεξε μην τυφλωθείς μόνο
Ρε φίλε, μήπως την πηδάς και αγχώνεσαι? Την πηδάει ένας μαθητής της στην πυγμαχία άργησες... Ήρθες δεύτερος.

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
Εκτός από την λίστα με τα μαγαζιά που γραφτηκαν 413-414 από τον γεροπαραξενο και σε ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση υπάρχουν και αλλά Μαγαζιά που δεν γράφτηκαν στην ενημέρωση?

giorgio thess

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Like
31
Πόντοι
0
καλημερα να κανω μια ερωτηση για οσους γνωριζουν...ειχε ενα μαγαζι στο χωριο ακροποταμος ακριβως πανω στον επαρχιακο δρομο για πολυκαστρο...παλια ειχε κατι ωραιες θειες ειχε κλεισει ενα διαστημα κ ειδα οτι ξανα ανοιξε...γνωριζει καποιος αν εχει ροστερ?

foolidis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Το ανοιξε η Λια που ειχε το μαγαζι στο βαθυλακο τον κομβο και το εκλεισε.Ειναι μονο αυτη και η κορη της δεν τοχει με κοπελες μεσα εχει μονο ουζο και μεζεδες.

jimiadis

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
47
Like
3.706
Πόντοι
5.525
λεμε να ξεκινησουμε ενα σαββατο να παμε παρεα απο θεσσαλονικη στον λαζο στη βεροια..αξιζει παιδια;τα φωτα σας

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.351
Πόντοι
206
λεμε να ξεκινησουμε ενα σαββατο να παμε παρεα απο θεσσαλονικη στον λαζο στη βεροια..αξιζει παιδια;τα φωτα σας
Αν έχει καμία κάτω τον 35 που να βλέπετε είμαι μέσα.....μια φορά πήγα πριν κάνα τετράμηνο και είχε 3 θείες ρπ

jimiadis

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
47
Like
3.706
Πόντοι
5.525
Αν έχει καμία κάτω τον 35 που να βλέπετε είμαι μέσα.....μια φορά πήγα πριν κάνα τετράμηνο και είχε 3 θείες ρπ
Κάποιο ανάφεραν ότι έχει καλουτσικα κομμάτια.πρεπει να βγει κάποιος να μας δώσει ένα ριπορτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom