Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.788
Πόντοι
3.556
Θα είμαι ειλικρινής γουστάρω κοπέλα παλιού φίλου και με γουστάρει, αλλά επειδή δεν πρέπει να γίνει, πρέπει κάπως να ξεχάστω
Αν θέλει κ αυτή να ξεχαστεί παραδίδω μαθήματά αμνησίας δωρεάν

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Λοιπόν ενημέρωση από τέρμα Δυτικά από το σ/κ. Αφού κανένας δεν ήξερε ή δεν έδινε πληροφορίες, πήγαμε με ένα φιλαράκι να δούμε τι θα δούμε.

Μόργκαν: Το κλασικό που θυμόμουν. Καθαρά ποτά (νομίζω), παλεύεται η μουσική, πελατεία χούφταλα και υπέρβαροι με δολοφονικές φάτσες. Η αφεντικίνα ζάντα, να λέει σε όλους "αμέσως βασιλιά μου εσύ" και πίσω από την πλάτη μας να κράζει, και να κάνει σήμα τα κορίτσια να πίνουν πιο γρήγορα. Γλίτσα..
Τα καλά νέα είναι ότι πετύχαμε δύο μικρές, δλδ κάτω από 30 και καλά σώματα. Η Μαριάννα η κοντούλα, σταθερή αξία, σταθερά εκεί τόσα χρόνια και κανείς δεν ήξερε να το γράψει όταν ρωτούσα;
Μαζί της είχε μια άλλη ελληνίδα πιτσιρίκα με σέξι στυλ, καστανή. Η Χριστίνα η Ρουμάνα, με το πιο μεγάλο στήθος που έχω δει ποτέ από κοντά λένε έφυγε εδώ και χρόνια. Το φιλαράκι μου άκουσε ότι η αφεντικίνα την πότιζε ξύδια με το ζόρι και την πίεζε να δουλέψει, οπότε η κοπέλα έπαθε πανικό και γύρισε Ρουμανία.
Μια Σοφία κοκκινομάλλα, λεπτή αλλά μέτρια φάτσα, που θυμόμουν από παλιά μου είπαν ότι σταμάτησε αλλά περνάει που και που για 1-2 μεροκάματα αν χρειάζεται λεφτά. Πήγε σε άλλο μαγαζί; Ή δουλεύει βίζιτα σε κλειστό κύκλο όπως πολλές τέτοιες;
Αυτό το γκρουπ των κοριτσιών το έψηνα άνετα αν υπάρχει περιθώριο να προχωρήσει κατάσταση. Από εκεί και πέρα είχε τις κλασικές θείες από την ΕΣΣΔ που δεν λένε κάτι…
Και στο μεταξύ, ρε παιδιά, σε πολλά τέτοια μαγαζιά έρχονται σταθερά κάτι "γαμπροί" που είναι για να κάτσουν με συγκεκριμένες κοπέλες με τις ώρες και να ακουμπήσουν χοντρά φράγκα. Αν πας να πεις κι εσύ κάτι μπορεί να γίνει παρεξήγηση. Όπως γίνεται και ανάμεσα στα κορίτσια αν ο "γαμπρός" της μίας κεράσει ποτό κάποια άλλη…. Ότι να ναι.
Η μαλακία απογειώθηκε τελείως πιά;

2η στάση Μερλίν: Ωραιότερος και πιο φιλικός χώρος αλλά και πάλι δεν τρελάθηκα. Οι ωραίες κοπέλες ήταν πίσω από το μπαρ και μη προσβάσιμες. Οι άλλες είναι καλύτερες από τις σοβιέτ θειές του Μόργκαν αλλά όχι πολύ. Με εξαίρεση μια μελαχρινή από καύκασο που κάνει για εντυπωσιακή, αλλά είναι γεμάτη μακιγιάζ, πλαστικές, τατουάζ κλπ. Γενικά ο λογαριασμός πιο χαμηλός από Μόργκαν αν δεν κάνεις τη μαλακία να ζητήσεις σφηνάκια για κέρασμα.

Μετά στάση στο Έτσι Ελληνικά που είπαν τα παιδιά εδώ ότι το αγόρασε το αφεντικό του Μόργκαν. Αλλά αυτό ήταν πολυ άλλο στυλ. Έμοιαζε για παρακμιακό ελληνάδικο με ίσως ελαφρύ κοσομασιόν, όχι για κωλόμπαρο με χούφτωμα και φάσωμα όπως το Μόργκαν. Το πολύ να κερνάς κανένα ποτό τις κοπέλες, που είναι κι αυτές οι κλασικές θείες από ΕΣΣΔ. Δεν κάτσαμε.

Μετά είπα να κάνουμε μια στάση στο πραγματικό ελληνάδικο, στο Ρετρό, Μενεμένη. Αλλά πρέπει να έχει κλείσει εδώ και καιρό.
Ψάξαμε κι αυτή τη φημισμένη τη Δώρα που την έχω ακούσει πολλές φορές εδώ και 2-3 χρόνια, και λένε ότι αξίζει πολύ, αλλά δεν την βρίσκουμε ποτέ.
Τρίτη ήττα. Περάσαμε από το Ρομέο, εκεί Ωραιοκάστρου με Καραμανλή σ’ ένα στενό. Ξέραμε ότι είχε κλείσει αλλά ήταν να ξανανοίξει, όμως... παπάρια.
Τελικά βρεθήκαμε σε μια τρύπα στο διπλανό στενό που ήταν πασοκο-gothic-cult-άφτερ ελληνάδικο που βγήκε από χρονομηχανή. Και χωρίς κονσομασιόν απ’ ότι κατάλαβα.

Φάση είχε η βραδιά αλλά δεν μάθαμε και πολλά χρήσιμα πράγματα. Τα δυτικά δεν μας πάνε…
Άμα έχει κανείς καλύτερη εικόνα για όλα αυτά να το ψάξουμε περισσότερο στην επόμενη έξοδο.

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
Για πες για το αφτεραδικο ηλικίες και γι έπαιζε? Σε ευχαριστούμε κιόλας για το feedback. Εγώ έχω καιρό να πάω για αυτό δεν έγραψα κάτι. Πάντως lido και το άλλο που είναι κοντά στα 300 μέτρα με ξέφυγε το όνομα κάτι παίζει από κορίτσια μικρά… απλώς δεν παιζεις πολύ μπάλα έχουν φρένο πολύ γρήγορα αλλά για μπλα μπλα και λίγο χέρι καλές είναι

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.788
Πόντοι
3.556
Για πες για το αφτεραδικο ηλικίες και γι έπαιζε? Σε ευχαριστούμε κιόλας για το feedback. Εγώ έχω καιρό να πάω για αυτό δεν έγραψα κάτι. Πάντως lido και το άλλο που είναι κοντά στα 300 μέτρα με ξέφυγε το όνομα κάτι παίζει από κορίτσια μικρά… απλώς δεν παιζεις πολύ μπάλα έχουν φρένο πολύ γρήγορα αλλά για μπλα μπλα και λίγο χέρι καλές είναι
Κάποτε στο Lido είχε μία ξανθιά δε θυμάμαι όνομά το προχωρούσε κ με λίγα λεφτά
Μιλάω +- κορώνα

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Άμα λες αυτό το σουρεάλ αφτεράδικο που σβήσαμε, κυριολεκτικά, ήταν σ' ένα στενό που με το ζόρι περνούσε αμάξι. Βρυούλων, τώρα που το τσεκάρω στον χάρτη.
Εκεί δεν είχε κοπέλες. Είχε κάτι μπαρμπάδες σαν εμάς και το ζευγάρι που έχει το μαγαζί. Και μουσική διαπασών, κάτι σκυλάδικα που ούτε εγώ δεν τα ξερα ούτε ο φίλος.
Εκεί κοντά έχει κι άλλα λες; Δεν το ξέραμε, τουλάχιστον να πηγαίναμε εκεί.

Για αυτά που είπα, δλδ Μόργκαν, Μερλίν, αν τα κορίτσια που βλέπονται εκεί κάνουν κανένα ραντεβού πριβέ δεν ξέρει κανείς να πει; Ή πότε έχει πετύχει την κοκκινομάλλα; Εκτός από τις σοβιετοκυράδες μου φαίνεται οι άλλες πάνε να δουλέψουν όποτε τους έρθει.
Ή γι αυτή τη Δώρα που δεν βρίσκουμε ποτέ το μαγαζί και έχει γίνει σαν το τέρας του Λόχνες.
Τουλάχιστον φωτίστε λίγο κάποιος, όταν πάμε ξανά δυτικά να είμαστε προετοιμασμένοι καλύτερα.
Αλλιώς ξέρω ο Κουκλουτζάς έχει καλό πατσά αν και εγώ προτιμώ το 92 στα μέρη μας.

Τελευταία τροποποίηση:

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
13.788
Πόντοι
3.556
Άμα λες αυτό το σουρεάλ αφτεράδικο που σβήσαμε, κυριολεκτικά, ήταν σ' ένα στενό που με το ζόρι περνούσε αμάξι. Βρυούλων, τώρα που το τσεκάρω στον χάρτη.
Εκεί δεν είχε κοπέλες. Είχε κάτι μπαρμπάδες σαν εμάς και το ζευγάρι που έχει το μαγαζί. Και μουσική διαπασών, κάτι σκυλάδικα που ούτε εγώ δεν τα ξερα ούτε ο φίλος.

Για αυτά που είπα, δλδ Μόργκαν, Μερλίν, αν τα κορίτσια που βλέπονται εκεί κάνουν κανένα ραντεβού πριβέ δεν ξέρει κανείς να πει; Ή πότε έχει πετύχει την κοκκινομάλλα; Εκτός από τις σοβιετοκυράδες μου φαίνεται οι άλλες πάνε να δουλέψουν όποτε τους έρθει.
Ή γι αυτή τη Δώρα που δεν βρίσκουμε ποτέ το μαγαζί και έχει γίνει σαν το τέρας του Λόχνες.
Τουλάχιστον φωτίστε λίγο κάποιος, όταν πάμε ξανά δυτικά να είμαστε προετοιμασμένοι καλύτερα.
Αλλιώς ξέρω ο Κουκλουτζάς έχει καλό πατσά αν και εγώ προτιμώ το 92 στα μέρη μας.
Μίας κ είσαι ανατολικά απ ότι κατάλαβα πετάξου αν δε βαριέσαι στο diamond στο εμπορικό στην ψέλου π ήταν ένα διάστημα το πρακτορείο Χαλκιδικής πιο κάτω από το μετρό
Η ιδιοκτήτριά είχε παλιά το stars τούμπα καλό αξέχαστο μαγαζί :wink:

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.355
Πόντοι
206
Μίας κ είσαι ανατολικά απ ότι κατάλαβα πετάξου αν δε βαριέσαι στο diamond στο εμπορικό στην ψέλου π ήταν ένα διάστημα το πρακτορείο Χαλκιδικής πιο κάτω από το μετρό
Όλα τα ξες ρε αλητη

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.460
Πόντοι
201
Στο Μοργκαν ήμουν κάποτε πελάτης, και κατα διαστήματα είχε και καλές παρουσιές. Με την αφεντικίνα υη Ροδίτισα, είχα καλές σχέσεις, πολλές φορές αν έπαιρνα μία μπύρα και δεν ήθελα να κεράσω γιατί ή δεν μου άρεσε καμία ή ήταν όλες πιασμένες, δεν μ`αφηνε να πληρώσω. Όλα αυτά τελείωσαν λίγο πριν τον Covid, μετά μόνο δεινόσαυροι στο μαγαζί, ίσως δοκιμάσω να περάσω μετά απο χρόνια, έτσι να θυμηθώ αν έχει ξεμείνει τίποτα!

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.404
Πόντοι
4.546

Η Δώρα είχε μετονομαστεί σε My Night Club.Φαίνεται πώς ήταν το κύκνειο άσμα του,γιατί όσες φορές και αν πέρασα ήταν κλειστό.Κάποιος έγραψε ότι όντως έκλεισε,νομίζω ο @Troublemaker_ Αν γράψεις στο Google Maps: Περικλέους 5, Σταυρούπολη,θα δεις σε ποιο σημείο βρίσκεται.Είναι δίπλα σε ένα παρκάκι.Για το Ρομέο μπέρδεψες τις οδούς.Βρίσκεται στην οδό Σκρα απέναντι από τον Μασούτη.Λίγο πριν την Καραολή και Δημητρίου.Η Ωραιοκάστρου ξεκινάει λίγο πιο κάτω και στην Καραμανλή βρίσκεται το Captain Morgan.

Τελευταία τροποποίηση:

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
321
Πόντοι
21
Λοιπόν ενημέρωση από τέρμα Δυτικά από το σ/κ. Αφού κανένας δεν ήξερε ή δεν έδινε πληροφορίες, πήγαμε με ένα φιλαράκι να δούμε τι θα δούμε.

Μετά είπα να κάνουμε μια στάση στο πραγματικό ελληνάδικο, στο Ρετρό, Μενεμένη. Αλλά πρέπει να έχει κλείσει εδώ και καιρό.
Ψάξαμε κι αυτή τη φημισμένη τη Δώρα που την έχω ακούσει πολλές φορές εδώ και 2-3 χρόνια, και λένε ότι αξίζει πολύ, αλλά δεν την βρίσκουμε ποτέ.
Τρίτη ήττα. Περάσαμε από το Ρομέο, εκεί Ωραιοκάστρου με Καραμανλή σ’ ένα στενό. Ξέραμε ότι είχε κλείσει αλλά ήταν να ξανανοίξει, όμως... παπάρια.
Τελικά βρεθήκαμε σε μια τρύπα στο διπλανό στενό που ήταν πασοκο-gothic-cult-άφτερ ελληνάδικο που βγήκε από χρονομηχανή. Και χωρίς κονσομασιόν απ’ ότι κατάλαβα.

Φάση είχε η βραδιά αλλά δεν μάθαμε και πολλά χρήσιμα πράγματα. Τα δυτικά δεν μας πάνε…
Άμα έχει κανείς καλύτερη εικόνα για όλα αυτά να το ψάξουμε περισσότερο στην επόμενη έξοδο.
για το ελληνάδικο που γράφεις πίσω από romeo, μέχρι εποχή κορονοϊού ήταν κωλόμπαρο με καβάτζα κλειστή (του λάρυ). κάποιες που δούλευαν εκεί τις βρίσκεις σε άλλα μαγαζιά. πχ στη βικτώρια απέναντι απο δημαρχείο σταυρούπολης.

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
321
Πόντοι
21
Στο Μοργκαν ήμουν κάποτε πελάτης, και κατα διαστήματα είχε και καλές παρουσιές. Με την αφεντικίνα υη Ροδίτισα, είχα καλές σχέσεις, πολλές φορές αν έπαιρνα μία μπύρα και δεν ήθελα να κεράσω γιατί ή δεν μου άρεσε καμία ή ήταν όλες πιασμένες, δεν μ`αφηνε να πληρώσω. Όλα αυτά τελείωσαν λίγο πριν τον Covid, μετά μόνο δεινόσαυροι στο μαγαζί, ίσως δοκιμάσω να περάσω μετά απο χρόνια, έτσι να θυμηθώ αν έχει ξεμείνει τίποτα!
αυτό με την μπύρα έχει συμβεί και σε μένα. δεν με άφησε να πληρώσω.

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Κωλόμπαρο μέσα σε εμπορικό; Πολύ μπροστά είμαστε! Όσο η γυναίκα ψωνίζει στο ZARA ο άντρας να πιάσει έναν κώλο δίπλα! Αν είναι η τελευταία μόδα να το προτείνω στη σύζυγο.
Τι κατάσταση παίζει εκεί;

Η Δώρα είχε μετονομαστεί σε My Night Club.Φαίνεται πώς ήταν το κύκνειο άσμα του,γιατί όσες φορές και αν πέρασα ήταν κλειστό.Κάποιος έγραψε ότι όντως έκλεισε,νομίζω ο @Troublemaker_ Αν γράψεις στο Google Maps: Περικλέους 5, Σταυρούπολη,θα δεις σε ποιο σημείο βρίσκεται.Είναι δίπλα σε ένα παρκάκι.Για το Ρομέο μπέρδεψες τις οδούς.Βρίσκεται στην οδό Σκρα απέναντι από τον Μασούτη.Λίγο πριν την Καραολή και Δημητρίου.Η Ωραιοκάστρου ξεκινάει λίγο πιο κάτω και στην Καραμανλή βρίσκεται το Captain Morgan.
Έχεις δίκιο, φίλε. Ήθελα να γράψω Ωραιοκάστρου με Καραολή, όχι Καραμανλή.
Α άρα πάει η Δώρα και δεν θα μάθω ποτέ. Ήταν τόσο καλό όσο λένε;

αυτό με την μπύρα έχει συμβεί και σε μένα. δεν με άφησε να πληρώσω.
Για το Μόργκαν δεν ξέρω αλλά σε όποιο τέτοιο μαγαζί σε ξέρουν είναι κλασικό αν το αφεντικό είναι πονηρό να σε κερνάει τα ποτά σου. Η χειρονομία μετράει πιο πολύ από το κέρδος. Δεν τους νοιάζουν τα ψύχουλα που βγάζουν από τα αντρικά ποτά. Αντίθετα σε κερνάνε κιόλας για να παρασυρθείς. Στα γυναικεία είναι το κέρδος.

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.404
Πόντοι
4.546

petheropliktos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
1.227
Πόντοι
201
Αν πατήσετε το όνομα του κωλόμπαρου στην Αναζήτηση του φόρουμ, βάλετε και μερικά φίλτρα, βρίσκετε όλες τις πληροφορίες για τα μαγαζιά που ψάχνετε βρε παιδιά. Αμαρτία είναι μετά από τόσα ποστ να λέτε ότι δεν ξέρετε που (και πόσο καλά) είναι/ήταν η Δώρα, η Βικτώρια κτλ.

Η απάντηση πάντως για την Δώρα είναι ότι είχε 1-2 ψαρωτικές παρουσίες που δεν σε πλησίαζαν αν ήσουν άγνωστος, και κατά τ'άλλα κάτι μέτριες, ενίοτε και γκρέμλιν. Ανέβαζε παλιότερα βίντεο με τσιφτετέλια κλπ στο fb, cafe bar dora, δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα, δεν εξασκώ το άθλημα. Εκεί έβλεπες μερικές από τις ωραίες. Τις άλλες τις είχαν κρυφές, σαν τον Ζόνγκ.

Το πρώην Larry's που λέτε το αφτεράδικο, δεν μπορώ να ερμηνεύσω με καμία νόμιμη λογική ότι συνεχίζει να δουλεύει. Επίσης ανέβαζε κάποτε βίντεο στο youtube, με κάτι μυθικά ζεϊμπέκικα θαμώνων με αλκοόλ στο αίμα πάνω από 0.5, και Αλτσχάιμερ.

Για το diamonds έχουμε πει ότι είναι στον χαμηλό μέσο όρο, και ότι δίπλα στο τσιπουράδικο του εμπορικού κέντρου είναι πιο πιθανό να δεις πραγματικά ωραίες γυναίκες, κάτι σαββατόβραδα που έχει και live.

petheropliktos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
1.227
Πόντοι
201
Δεν ξέρω αν κάνω καλά που το λέω, πάντως πέρασα τις προάλλες από Μενεμένη και το έμπειρο μάτι μου έπεσε σε μαγαζί με κλειστή πρόσοψη, ονόματι Madam (sic...) και λέω ώπα, καινούργιο πρέπει να είναι αυτό, να θυμηθώ να το τσεκάρω. Και είχα δίκιο ο γάτος (σόρρυ κιόλας αλλά αυτήν την φορά οφείλω να με παραδεχτώ). Πρόκειται για μαγαζί των ιδιοκτητών του Έτσι Ελληνικά (τι γίνεται ρε παιδιά, τι rotation είναι αυτό; ) το οποίο μάλιστα αύριο κάνει βραδιά με 2 dj και strip show, λέει. Με κάθε επιφύλαξη, και ελπίζοντας να μην δούμε τίποτα ορδές από μύστες λόγω του ποστ μου, ας μας ενημερώσει κάποιος αύριο τί θα παίξει, μια και εγώ προσωπικά δεν νομίζω να βρω ευκαιρία να περάσω.

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν κάνω καλά που το λέω, πάντως πέρασα τις προάλλες από Μενεμένη και το έμπειρο μάτι μου έπεσε σε μαγαζί με κλειστή πρόσοψη, ονόματι Madam (sic...) και λέω ώπα, καινούργιο πρέπει να είναι αυτό, να θυμηθώ να το τσεκάρω. Και είχα δίκιο ο γάτος (σόρρυ κιόλας αλλά αυτήν την φορά οφείλω να με παραδεχτώ). Πρόκειται για μαγαζί των ιδιοκτητών του Έτσι Ελληνικά (τι γίνεται ρε παιδιά, τι rotation είναι αυτό; ) το οποίο μάλιστα αύριο κάνει βραδιά με 2 dj και strip show, λέει. Με κάθε επιφύλαξη, και ελπίζοντας να μην δούμε τίποτα ορδές από μύστες λόγω του ποστ μου, ας μας ενημερώσει κάποιος αύριο τί θα παίξει, μια και εγώ προσωπικά δεν νομίζω να βρω ευκαιρία να περάσω.
Το νήμα είναι λίγο ψόφιο. Λες να έχει ορδές από κουφάλες που μπαίνουν και διαβάζουν αλλά δε μοιράζονται τίποτα για να μη τους φάμε τις κωλομπαρούδες-γκόμενες;
Καλό ακούγεται το καινούργιο. Φαντάζομαι όχι στριπτιτζάδικο αλλά κωλόμπαρο με στύλο;
Εγώ την έκανα τη βάρδια μου προς δυτικά πρόσφατα. Θα το συμπεριλάβω στην επόμενη.

petheropliktos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
1.227
Πόντοι
201
Το νήμα είναι λίγο ψόφιο. Λες να έχει ορδές από κουφάλες που μπαίνουν και διαβάζουν αλλά δε μοιράζονται τίποτα για να μη τους φάμε τις κωλομπαρούδες-γκόμενες;
Καλό ακούγεται το καινούργιο. Φαντάζομαι όχι στριπτιτζάδικο αλλά κωλόμπαρο με στύλο;
Εγώ την έκανα τη βάρδια μου προς δυτικά πρόσφατα. Θα το συμπεριλάβω στην επόμενη.
Πιο πολύ για ελληνάδικο με χορεύτριες μου κάνει. Δεν φταίω εγώ που λένε στριπτίζ σόου την Παρασκευή. Τις υπόλοιπες μέρες φαντάζομαι θα είναι σαν το Έτσι Ελληνικά που έχουν γράψει εδώ συνάδελφοι, χωρίς να έχω εγώ ιδία άποψη: μερικές ξέμπαρκες τζιβιτζιλούδες/κράχτες που θα ψάχνουν κάνα γέρικο πορτοφόλι ή κάναν αφελή νέο, να τους κεράσει ποτά χωρίς χουφτώματα κλπ, με σκοπό (όπως θα τον αφήνουν να νομίζει) την έναρξη μιας ωραίας γνωριμίας. Προσωπικά έχω πάψει να πιστεύω στον Άη Βασίλη. Και γενικά, από την στιγμή που οι περισσότερες δεν κουνάνε καν τον κώλο τους να ρίξουν ένα ωραίο τσιφτετέλι να χαλβαδιάσεις κι ας πληρώσεις και μερικά εικοσάευρα παραπάνω, αδιαφορώ και εγώ.

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
321
Πόντοι
21
εκεί ήταν το ρετρό. το πήρε η αθηνά αφού έδωσε το έτσι ελληνικά.
και αυτό άπατο θα πάει.
η μαντάμ αθηνά όπως γράφει στο φεισμπουκ. Μαντάμ Μαντάμ Αθηνά

foolidis

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Σε ενα περασμα που εκανα προσφατα μονο το fuego μου αρεσε απο ποιοτητα ποτων και κοριτσιων,τα μερλιν και alter ego δεν ελεγαν και πολλα.Θελω να παω στο μοργκαν για να δω τι παιζει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom