Fuego: αναρτώ μια εμπειρια προ 2-3 εβδομάδων. Ήρθε μια κοπέλα μεταξύ 25-30. Ήταν η πρώτη φορά που πάω σε κωλομπαρα και δεν ξέρω τι είναι φυσιολογικός χρόνος ποτού. Η κοπέλα πολύ όμορφη και γλυκιά καλό σοσιαλ επίνε το ποτό περίπου στα 20 λεπτά, 12 ευρώ το ποτό. Έκατσε μαζί μου μια ώρα και κάτι μιλούσαμε και άφηνε να πιάσεις μπουτι κωλο και λίγο βυζί όλα πάνω από τα ρούχα. Άφηνε επίσης φιλιά στο λαιμό και γενικά αρκετά στενή σωματικη επαφη. Μέχρι εκεί όμως. Ας απαντήσει κάποιος αν αυτή η εμπειρία είναι κλασσική για κωλομπαρα.
Δημαρχείο Σταυρούπολης: δεν θυμάμαι το όνομα του μαγαζιού.
Μόνο μεγάλες γυναίκες 45-50+ άλλη φάση εδώ. Κερασα τρία ποτα 20€ το ενα έκατσε μαζι μου σχεδόν δύο ώρες και έκανες ότι ήθελες από χουφτωμα. Χουφτωμα φουλ από μέσα μπούτι κωλο βυζιά ρώγες και άφηνε φουλ φιλιά και γλυψιμο σε λαιμό και βυζιά και πιάσιμο μουνιού από πάνω. Στο τελευταίο μισάωρο άρχισε και αυτή να πιάνει πουτσο από πάνω να τον παίζει και να σφίγγει αρχιδια και μου είπαν αν φτάναμε τα 100€ πάμε σε πριβέ χώρο για άλλα κόλπα.
Γενικά από άποψη κόστους δεν μου γέμισε το μάτι η φάση του κωλομπαρου. Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτά που περιγράφω είναι αυτά που παίρνεις στα κωλομπαρα ή έχει και παραπάνω;;
Α συγνώμη. Τώρα είδα που έγραψε ο φίλος και για το Fuego να ρωτήσει και δεν απάντησε κανείς ενώ για το δημαρχείο Σταυρούπολης είπε κόσμος.
Θυμήθηκα είχα πάει από το Fuego πέρσι μια φορά. Λογικά θα ήταν κακή ώρα ή μέρα ή θα έχει σουξέ το μαγαζί γιατί ήταν φουλ από κόσμο και είχα καλό χαβαλέ και ωραία ατμόσφαιρα. Πολλές κοπέλες αλλά δεν έφταναν για όλους. Είχε και αρκετά καλές αλλά φυσικά τις είχανε προλάβει άλλοι.
Μίλησα σε 2-3. Θυμάμαι μια που μ’ έκανε εντύπωση. Ρωσίδα, ψηλή, μεγαλούτσικη πρέπει να πάτησε τα 50, αλλά πολύ προσεγμένη και όμορφη. Κι άλλες καλές είχε όπως είπα αλλά επειδή γινόταν χαμός εμένα μου ήρθε μια μέτρια μετά από ώρα. Οπότε ήπια το ποτό μου, κέρασα ένα και έφυγα.
Έχει κανείς άποψη για Fuego; Αν όντως αξίζει να κάνω μια δεύτερη επίσκεψη.
Επίσης ξέρει κανένας φίλος να βοηθήσει για τ’ άλλα που ρώτησα στο προηγούμενο ποστ
- Τι παίζει με τη Δώρα που άκουσα καλά λόγια αλλά δεν πήγα ακόμα; Όντως αξίζει;
- Τι διαφορά έχει το Έτσι Ελληνικά με το Μόργκαν; Ίδια φάση στη λειτουργία ή το κάνει ξέρω γω πιο light?
- Αυτές οι 4-5 μικρές που υπήρχαν κάποτε στο Μόργκαν Μαριάννα, Σοφία, Χριστίνα υπάρχουν ακόμα εκεί ή σ΄ άλλο μαγαζί;
- Η μπαργούμαν στο Μετρό τελικά κάνει κάτι ή όχι;
Και για να πω στον φίλο Manolaras11 που ρώτησε αν και δεν είμαι και ο μεγαλύτερος γνώστης, νομίζω η εμπειρία που λέει για το Fuego είναι πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο για κωλόμπαρα. Και επειδή είπε ότι ήταν όμορφη και νέα η κοπέλα, και άφηνε χούφτωμα, και έπινε αργά και λογική τιμή, νομίζω αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να βρει κάποιος.
Σίγουρα τα κωλόμπαρα δεν αξίζουν από κόστος. Αν θες σεξ βρίσκεις πολύ πιο εύκολα και φτηνότερα και καλύτερα σε στούντιο ή και συνοδό. Αν θες να πιεις το ποτάκι σου και να κάνεις χαβαλέ ειδικά άμα είσαι με αντροπαρέα τότε έχουν νόημα τα κωλόμπαρα. Αλλά και πάλι θέλει πολύ προσοχή για να μη σε γδάρουν.