Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

cooljp

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2026
Like
0
Πόντοι
0
είχε περισσότερες αλλά τώρα είναι 2. μειώθηκε η δουλειά.
καρναβαλια και μετα λογικά ειναι πεσμενα... Αρα παει 100ρι και εκει για να περασεις καποια ωρα, οπως σε ολα τα σκατοκωλόμπαρα...

aprovleptos4

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
96
Πόντοι
0
Σκοπεύω να πάω victoria στη σταυρούπολη, Παρασκευή.ειναι Καλή ώρα,από άποψη έχουν πάει οι μανταμες,κατά τις 11:30 με 12;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.989
Πόντοι
38.529
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.413
Πόντοι
4.546
Σκοπεύω να πάω victoria στη σταυρούπολη, Παρασκευή.ειναι Καλή ώρα,από άποψη έχουν πάει οι μανταμες,κατά τις 11:30 με 12;
Τέτοια ώρα εχω βρει μόνο μία.Αργότερα περισσότερες.

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Για να πω κι εγώ όσα ξέρω γι’ αυτά που είπαν οι κύριοι πιο πριν
Αυτά τα δυο που λέτε, στο δημαρχείο Σταυρούπολη που πρέπει να έχει αλλάξει αρκετά ονόματα, και στη Λασκαράτου-Ατλάντικ, είναι ξεκάθαρο ότι έχουν καβάντζες και προχωράει το πράμα. Αλλά όταν είχα πάει και τα δύο είχαν αρκετά μεγάλες γυναίκες και πολύ μέτριες. Και έχουν ένα στυλ βίντατζ παρακμή από την εποχή των νιάτων μου. Και ακριβά παρόλα αυτά. Εγώ δεν ξαναπήγα. Αν κάποιος θέλει να πάει για να πηδήξει ή να κάνει χαβαλέ με την παρακμή οκ.

Μετρό έχω πάει. Αυτό μοιάζει πιο πολύ με κανονική καφετέρια και οι κύριοι εδώ λένε ανοίγει πιο νωρίς και δείχνει αγώνες. Αλλά κι εκεί είδα πιο πολύ μεγάλες γυναίκες. Είχα δει μια Λάουρα που είπε κι ένας πριν που έχει ωραία μάτια και καλό κορμί αλλά κι αυτή είναι μιας ηλικίας. Μια Ελένη μπαργούμαν πιο νέα και πολύ όμορφη πρέπει να κάθεται μόνο μέσα απ τη μπάρα. Ένας εδώ νομίζω είπε την είδε να φιλιέται με κάποιον αλλά δεν πρόσεξα κάτι ποτέ. Εγώ από τότε που πέρασα τα πενήντα θέλω να κάθομαι με μικρές 25-35.

Full Moon είχα πάει μια φορά. Νομίζω είναι φάση κωλόμπαρο-στριπτιτζάδικο; Αλλά κι εκεί μου φάνηκαν μέτριες οι κοπέλες πιο πολύ και φαίνεται να γδέρνουν στα χρήματα. Ντάξει, παντού γδέρνουν αυτή είναι η δουλειά. Αλλά λέω για τα πιο πολύ. Caramela δεν έχω πάει αλλά μου είπαν είναι ίδια φάση.

Μόργκαν είχα πάει πιο παλιά. Εκεί δεν μ άρεσε γιατί ήταν παρακμή ο κόσμος. Μπορεί να φταίει η περιοχή; Κάτι πρώην σφίχτες με μπράτσα και κοιλιά ανοιχτό πουκάμισο να ανεμίζει η τρίχα και κάτι γεροντάκια που με το ζόρι στέκονταν. Οι κοπέλες έπιναν τα ποτά σε δευτερόλεπτα. Αλλά είχε τότε μετά από covid κάτι κοπέλες κάτω από 30 που ήταν καλούτσικες για τα στάνταρς σε τέτοια μαγαζιά αλλά λίγο πειραγμένες και ψωνισμένες. Μου θύμισε ένα μέλος ονόματα Μαριάννα, Σοφία, Χριστίνα και μια-δυο ακόμα που δεν θυμηθήκαμε. Υπάρχουν ακόμα αυτές εκεί ή σε άλλο μαγαζί; Θέλω να τσεκάρω αλλά δεν θέλω να τρέχω άδικα στην άλλη άκρη της πόλης. Είπαν η κοντούλα που χει το Μόργκαν πήρε και το Έτσι Ελληνικά. Εκεί λειτουργεί αλλιώς το μαγαζί ή ίδια παρακμή και ίδιο γδάρσιμο;

Και στη Δώρα θέλω να πάω που μου χουν πει ότι έχει καλές κοπέλες ΟΚ τιμές και καλό χαβαλέ αλλά και πάλι δεν πήγα επειδή μένω στην άλλη άκρη. Νομίζω Ηλιούπολη είναι αυτή και τώρα λέγεται αλλιώς το μαγαζί.

Manolaras11

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Fuego: αναρτώ μια εμπειρια προ 2-3 εβδομάδων. Ήρθε μια κοπέλα μεταξύ 25-30. Ήταν η πρώτη φορά που πάω σε κωλομπαρα και δεν ξέρω τι είναι φυσιολογικός χρόνος ποτού. Η κοπέλα πολύ όμορφη και γλυκιά καλό σοσιαλ επίνε το ποτό περίπου στα 20 λεπτά, 12 ευρώ το ποτό. Έκατσε μαζί μου μια ώρα και κάτι μιλούσαμε και άφηνε να πιάσεις μπουτι κωλο και λίγο βυζί όλα πάνω από τα ρούχα. Άφηνε επίσης φιλιά στο λαιμό και γενικά αρκετά στενή σωματικη επαφη. Μέχρι εκεί όμως. Ας απαντήσει κάποιος αν αυτή η εμπειρία είναι κλασσική για κωλομπαρα.
Δημαρχείο Σταυρούπολης: δεν θυμάμαι το όνομα του μαγαζιού.
Μόνο μεγάλες γυναίκες 45-50+ άλλη φάση εδώ. Κερασα τρία ποτα 20€ το ενα έκατσε μαζι μου σχεδόν δύο ώρες και έκανες ότι ήθελες από χουφτωμα. Χουφτωμα φουλ από μέσα μπούτι κωλο βυζιά ρώγες και άφηνε φουλ φιλιά και γλυψιμο σε λαιμό και βυζιά και πιάσιμο μουνιού από πάνω. Στο τελευταίο μισάωρο άρχισε και αυτή να πιάνει πουτσο από πάνω να τον παίζει και να σφίγγει αρχιδια και μου είπαν αν φτάναμε τα 100€ πάμε σε πριβέ χώρο για άλλα κόλπα.
Γενικά από άποψη κόστους δεν μου γέμισε το μάτι η φάση του κωλομπαρου. Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτά που περιγράφω είναι αυτά που παίρνεις στα κωλομπαρα ή έχει και παραπάνω;;

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446
Fuego: αναρτώ μια εμπειρια προ 2-3 εβδομάδων. Ήρθε μια κοπέλα μεταξύ 25-30. Ήταν η πρώτη φορά που πάω σε κωλομπαρα και δεν ξέρω τι είναι φυσιολογικός χρόνος ποτού. Η κοπέλα πολύ όμορφη και γλυκιά καλό σοσιαλ επίνε το ποτό περίπου στα 20 λεπτά, 12 ευρώ το ποτό. Έκατσε μαζί μου μια ώρα και κάτι μιλούσαμε και άφηνε να πιάσεις μπουτι κωλο και λίγο βυζί όλα πάνω από τα ρούχα. Άφηνε επίσης φιλιά στο λαιμό και γενικά αρκετά στενή σωματικη επαφη. Μέχρι εκεί όμως. Ας απαντήσει κάποιος αν αυτή η εμπειρία είναι κλασσική για κωλομπαρα.
Μόνο μεγάλες γυναίκες 45-50+ άλλη φάση εδώ. Κερασα τρία ποτα 20€ το ενα έκατσε μαζι μου σχεδόν δύο ώρες και έκανες ότι ήθελες από χουφτωμα. Χουφτωμα φουλ από μέσα μπούτι κωλο βυζιά ρώγες και άφηνε φουλ φιλιά και γλυψιμο σε λαιμό και βυζιά και πιάσιμο μουνιού από πάνω. Στο τελευταίο μισάωρο άρχισε και αυτή να πιάνει πουτσο από πάνω να τον παίζει και να σφίγγει αρχιδια και μου είπαν αν φτάναμε τα 100€ πάμε σε πριβέ χώρο για άλλα κόλπα.
Γενικά από άποψη κόστους δεν μου γέμισε το μάτι η φάση του κωλομπαρου. Αν μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτά που περιγράφω είναι αυτά που παίρνεις στα κωλομπαρα ή έχει και παραπάνω;;
Καταρχάς πρέπει να είσαι Από τους ελάχιστους που στο Victoria Κέρασές ποτό με 20. Σε βρήκανε καινούργιο και σε φάγανε φίλε.

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446
Για να πω κι εγώ όσα ξέρω γι’ αυτά που είπαν οι κύριοι πιο πριν
Αυτά τα δυο που λέτε, στο δημαρχείο Σταυρούπολη που πρέπει να έχει αλλάξει αρκετά ονόματα, και στη Λασκαράτου-Ατλάντικ, είναι ξεκάθαρο ότι έχουν καβάντζες και προχωράει το πράμα. Αλλά όταν είχα πάει και τα δύο είχαν αρκετά μεγάλες γυναίκες και πολύ μέτριες. Και έχουν ένα στυλ βίντατζ παρακμή από την εποχή των νιάτων μου. Και ακριβά παρόλα αυτά. Εγώ δεν ξαναπήγα. Αν κάποιος θέλει να πάει για να πηδήξει ή να κάνει χαβαλέ με την παρακμή οκ.

Μετρό έχω πάει. Αυτό μοιάζει πιο πολύ με κανονική καφετέρια και οι κύριοι εδώ λένε ανοίγει πιο νωρίς και δείχνει αγώνες. Αλλά κι εκεί είδα πιο πολύ μεγάλες γυναίκες. Είχα δει μια Λάουρα που είπε κι ένας πριν που έχει ωραία μάτια και καλό κορμί αλλά κι αυτή είναι μιας ηλικίας. Μια Ελένη μπαργούμαν πιο νέα και πολύ όμορφη πρέπει να κάθεται μόνο μέσα απ τη μπάρα. Ένας εδώ νομίζω είπε την είδε να φιλιέται με κάποιον αλλά δεν πρόσεξα κάτι ποτέ. Εγώ από τότε που πέρασα τα πενήντα θέλω να κάθομαι με μικρές 25-35.

Full Moon είχα πάει μια φορά. Νομίζω είναι φάση κωλόμπαρο-στριπτιτζάδικο; Αλλά κι εκεί μου φάνηκαν μέτριες οι κοπέλες πιο πολύ και φαίνεται να γδέρνουν στα χρήματα. Ντάξει, παντού γδέρνουν αυτή είναι η δουλειά. Αλλά λέω για τα πιο πολύ. Caramela δεν έχω πάει αλλά μου είπαν είναι ίδια φάση.

Μόργκαν είχα πάει πιο παλιά. Εκεί δεν μ άρεσε γιατί ήταν παρακμή ο κόσμος. Μπορεί να φταίει η περιοχή; Κάτι πρώην σφίχτες με μπράτσα και κοιλιά ανοιχτό πουκάμισο να ανεμίζει η τρίχα και κάτι γεροντάκια που με το ζόρι στέκονταν. Οι κοπέλες έπιναν τα ποτά σε δευτερόλεπτα. Αλλά είχε τότε μετά από covid κάτι κοπέλες κάτω από 30 που ήταν καλούτσικες για τα στάνταρς σε τέτοια μαγαζιά αλλά λίγο πειραγμένες και ψωνισμένες. Μου θύμισε ένα μέλος ονόματα Μαριάννα, Σοφία, Χριστίνα και μια-δυο ακόμα που δεν θυμηθήκαμε. Υπάρχουν ακόμα αυτές εκεί ή σε άλλο μαγαζί; Θέλω να τσεκάρω αλλά δεν θέλω να τρέχω άδικα στην άλλη άκρη της πόλης. Είπαν η κοντούλα που χει το Μόργκαν πήρε και το Έτσι Ελληνικά. Εκεί λειτουργεί αλλιώς το μαγαζί ή ίδια παρακμή και ίδιο γδάρσιμο;

Και στη Δώρα θέλω να πάω που μου χουν πει ότι έχει καλές κοπέλες ΟΚ τιμές και καλό χαβαλέ αλλά και πάλι δεν πήγα επειδή μένω στην άλλη άκρη. Νομίζω Ηλιούπολη είναι αυτή και τώρα λέγεται αλλιώς το μαγαζί.
Ρε φίλε πήγες Ατλάντικ και Victoria Και μας λες ότι δε σου άρεσε ο κόσμος του captain Morgan;
Τώρα θα πεις ότι στα άλλα δύο τη μύτη σου δεν έβλεπες οπότε δεν είδες μέσα τι κυκλοφορεί

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446
Πέμπτη βράδυ έχει έρθει φίλος από Κοζάνη και είχε ακούσει για κάποια μαγαζιά και ήθελα να τον πάω. Ξεκινάμε ούτε 12 Από Ατλάντικ. Η μόνη που αξίζει εκεί μέσα είναι η ρουμάνα η Λάουρα. Ωραίο βυζί ωραίο πρόσωπο καθαρή. Εγώ κάθισα μαζί της Και ο φίλος μου πειραματιζόταν με τις υπόλοιπες.
Εκτός από αυτήν υπήρχαν άλλες τρεις. Η αφεντικίνα που ρε παιδιά δεν βλέπεται είναι τρομακτική Μία άλλη Λάουρα Ρωσίδα και η ελληνίδα Κλεοπάτρα. Πρόσφατα κάποιος έγραψε για την Κλεοπάτρα ότι έχει βυζάρες και ότι είναι πολύ κοινωνική.
Γελάει και ο καναπές του prive του του Ατλάντικ
Το βυζί της αν βγάλει το σουτιέν μπορεί να φτάσει στον αστράγαλο. Κοινωνική;
Αν εννοεί ο φίλος ότι δε σε αφήνει να μιλήσεις γιατί ο φίλος μου δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη μιλούσε ακατάπαυστα αυτή το έπαιζε ψυχολόγος κοινωνιολόγος κλπ
Ήταν σουφρωμένη και έπινε κρασί συνέχεια Και έχει αποκρουστικά δόντια.

Η άλλη Λάουρα παρόμοιο βυζί, ζελέ Γιώτης, τσαμπουκάς και πολύξερή.

Επαναλαμβάνω η μόνη που αξίζει εκεί είναι η ρουμάνα.

Συνεχίζουμε καραμέλα. Εγώ κάθισα μόνος μου και μιλούσα με τον Ηρακλή και ο φίλος μου πήρε στο prive την κοκου Την ρουμάνα την Ραΐσα η οποία επέστρεψε. Μουνάρα μεν αλλά πίτα στην κόκα. Στο μαγαζί εκτός από αυτήν ήταν και η Αμαλία Χατζή Η οποία αδυνάτισε και έχασε μέρος της θηλυκότητας της. Παρούσα και η μαυρούλα η αγάπη η οποία έχει κωλάρα ρε παιδιά κωλάρα και 55+ ρωσίδες

Και μετά το καραμέλα πήγαμε στο πολύ πολύ light Μαγαζί στην Ωραιοκάστρου στο μπουάτ. Μαγαζί να πας Για να κάνεις κουβέντα μόνο. Ωραία κορίτσια αλλά μην περιμένετε το παραμικρό

Περάσαμε και από δώρα αλλά προφανώς έχει κλείσει οριστικά

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
107
Πόντοι
1
Αμαλία έφυγε από το φουλ μονν μόνιμα ? Γενικά βλέπω αλλάζει προσωπικο

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Ρε φίλε πήγες Ατλάντικ και Victoria Και μας λες ότι δε σου άρεσε ο κόσμος του captain Morgan;
Τώρα θα πεις ότι στα άλλα δύο τη μύτη σου δεν έβλεπες οπότε δεν είδες μέσα τι κυκλοφορεί

Ακριβώς. Στο Ατλάντικ και στο άλλο όταν πήγα δεν είχε κόσμο ή είχε 1-2 ανθρώπους σε μια γωνία που δεν φαινόταν τίποτα αν είναι γέροι, νέοι, χοντροί, λεπτοί, νεκροί ζωντανοί.
Στο Μόργκαν έβλεπες καθαρά ότι ήταν κάτι πιθηκο-ανθρωπο-υβρίδια. Θα μου πεις καλύτερα να μην έβλεπες.
Όχι ότι οι άλλοι πελάτες είμαστε διανοούμενοι ή πηγαίνουμε με το φράκο. Αλλά στο Μετρό, Άλτερ Έγκο κλπ. δεν έχει τέτοιο πράγμα. Στο Μόργκαν ήταν σαν να είσαι Διαβατά (μέσα όχι έξω).

drand

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη την Παρασκευή μετά από καιρό στο καραμέλα με έναν φίλο μου που είχε λυσσάξει να δει την Αλεξάνδρου
Το μαγαζί είχε κόσμο κυρίως ξένους

7 γυναίκες
*Μια Αλβανίδα που δούλευε στις βίλες κάποτε αλλά είναι +30 κιλά

*Μια Ελληνίδα ημιτρελλη που χορεύει όλη την ώρα

*Η μαύρη που είναι καιρό εκεί και Έχει ωραίο κωλο

*Μία αδιάφορη Ρωσίδα 55+

*Μια ξανθιά αδύνατη Ελληνίδα

*Μια μουναρα Ρωσίδα με βυζαρες (Μη χαίρεστε θα ακολουθήσει σχολιασμός)

*Και η Αλεξάνδρου

Έχουμε και λέμε:

Είχα χρόνια να δω από κοντά την Αλεξάνδρου. Έχει γίνει σαν τον πουτσο μου ξενύχτη…
Και φυσικά ψιλοκοκκαλο
Χαζογελάει συνέχεια και συνέχεια πίνει και καπνίζει.
Να με πλήρωναν δε θα πήγαινα μαζί της

Η αδύνατη Ελληνίδα γαμιεται έξω με 200 (γελάει όλη η Μοναστηρίου και τα κάθετα στενά)
Στο μαγαζί μόνο πίπα αλλά ρε παιδιά 2 φορές που μπήκε στο πριβέ κάθησε μάξιμουμ 5 λεπτά τη φορά
Από ποτα ζητάει μικρή σαμπάνια ή διπλό
Συμπέρασμα; Πεταμένα λεφτά

Η μαύρη καλούτσικη είναι. Νομίζω μέχρι πίπα φτάνει.

Η Αλβανίδα και η αδιάφορη Ρωσίδα από μένα όχι…

Η ημιτρελλη Ελληνίδα μόνο ποτά

Και φτάνουμε στην άλλη Ρωσίδα…
Ωραία γυναίκα
Βυζαρες και υπέροχος κωλος
Που τον είδα;;;
Κάνει επιθετικό μάρκετινγκ!!!
Κάνει ότι χορεύει και τουρλωνει τον κωλο της…
Δε σέβεται όμως τον πελάτη που θα την κεράσει.
Πρώτη φορά το είδα αυτό…
Να κάθεται συγχρόνως με 2 πελάτες
Όχι στην ίδια παρέα
Αλλού ο ένας αλλού ο άλλος…

Και το έκανε 2 φορές
Επίσης όπως έγραψα πιο πάνω την ώρα που κάθεται με κάποιον σηκώνεται και μοστράρει τον κωλο της στους άλλους.
Όποιος πάει καλό είναι να προσέξει γιατί όντως είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα αλλά και επικίνδυνη
Τελικά ο φίλος μου απογοητεύτηκε από την Αλεξάνδρου όταν την είδε.
Έκανε 2+1 χορούς (2 στην αρχή και μετά άλλον έναν ) στο πριβέ με τη μαύρη
Εγώ παρατηρούσα για να ενημερώσω εδώ
Θυμάσαι όνομα Ελληνίδας ;μήπως είχε μακρύ μαλλί !!

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.726
Πόντοι
3.446
Μήπως την λάγανε τίποτα Μελίνα !!
Ρε φίλε μου κάνεις δύο παραθέσεις εδώ, μου στέλνεις και μήνυμα. Για Κάτι που έγραψα πριν τρεις μήνες. Κάτι που για μένα ήταν αδιάφορο γιατί όπως είδες Έγραψα μόνο ότι έκανε μόνο ποτά και χόρευε Συνέχεια. Μία φορά με πλησίασε ούτε όνομα θυμάμαι ούτε τίποτα Αλλά κατευθείαν σταμάτησα την κουβέντα μας γιατί όπως έγραψα μου φάνηκε ημίτρελη

drand

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φίλε μου κάνεις δύο παραθέσεις εδώ, μου στέλνεις και μήνυμα. Για Κάτι που έγραψα πριν τρεις μήνες. Κάτι που για μένα ήταν αδιάφορο γιατί όπως είδες Έγραψα μόνο ότι έκανε μόνο ποτά και χόρευε Συνέχεια. Μία φορά με πλησίασε ούτε όνομα θυμάμαι ούτε τίποτα Αλλά κατευθείαν σταμάτησα την κουβέντα μας γιατί όπως έγραψα μου φάνηκε ημίτρελη
Αυτή είναι που χόρευε συνέχεια;

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0

Α συγνώμη. Τώρα είδα που έγραψε ο φίλος και για το Fuego να ρωτήσει και δεν απάντησε κανείς ενώ για το δημαρχείο Σταυρούπολης είπε κόσμος.

Θυμήθηκα είχα πάει από το Fuego πέρσι μια φορά. Λογικά θα ήταν κακή ώρα ή μέρα ή θα έχει σουξέ το μαγαζί γιατί ήταν φουλ από κόσμο και είχα καλό χαβαλέ και ωραία ατμόσφαιρα. Πολλές κοπέλες αλλά δεν έφταναν για όλους. Είχε και αρκετά καλές αλλά φυσικά τις είχανε προλάβει άλλοι.
Μίλησα σε 2-3. Θυμάμαι μια που μ’ έκανε εντύπωση. Ρωσίδα, ψηλή, μεγαλούτσικη πρέπει να πάτησε τα 50, αλλά πολύ προσεγμένη και όμορφη. Κι άλλες καλές είχε όπως είπα αλλά επειδή γινόταν χαμός εμένα μου ήρθε μια μέτρια μετά από ώρα. Οπότε ήπια το ποτό μου, κέρασα ένα και έφυγα.

Έχει κανείς άποψη για Fuego; Αν όντως αξίζει να κάνω μια δεύτερη επίσκεψη.
Επίσης ξέρει κανένας φίλος να βοηθήσει για τ’ άλλα που ρώτησα στο προηγούμενο ποστ
  • Τι παίζει με τη Δώρα που άκουσα καλά λόγια αλλά δεν πήγα ακόμα; Όντως αξίζει;
  • Τι διαφορά έχει το Έτσι Ελληνικά με το Μόργκαν; Ίδια φάση στη λειτουργία ή το κάνει ξέρω γω πιο light?
  • Αυτές οι 4-5 μικρές που υπήρχαν κάποτε στο Μόργκαν Μαριάννα, Σοφία, Χριστίνα υπάρχουν ακόμα εκεί ή σ΄ άλλο μαγαζί;
  • Η μπαργούμαν στο Μετρό τελικά κάνει κάτι ή όχι;

Και για να πω στον φίλο Manolaras11 που ρώτησε αν και δεν είμαι και ο μεγαλύτερος γνώστης, νομίζω η εμπειρία που λέει για το Fuego είναι πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο για κωλόμπαρα. Και επειδή είπε ότι ήταν όμορφη και νέα η κοπέλα, και άφηνε χούφτωμα, και έπινε αργά και λογική τιμή, νομίζω αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να βρει κάποιος.

Σίγουρα τα κωλόμπαρα δεν αξίζουν από κόστος. Αν θες σεξ βρίσκεις πολύ πιο εύκολα και φτηνότερα και καλύτερα σε στούντιο ή και συνοδό. Αν θες να πιεις το ποτάκι σου και να κάνεις χαβαλέ ειδικά άμα είσαι με αντροπαρέα τότε έχουν νόημα τα κωλόμπαρα. Αλλά και πάλι θέλει πολύ προσοχή για να μη σε γδάρουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom