Εγώ πάω χαλαρά παίδες στο Μπουρνάζι και πάω συστημένος στην καβατζα με το ποτάκι κρεμασμένο με το 100 ευρώ στην τσέπη έχει μια αλβανεζα τώρα εκεί την έχω βάλει στο στόχαστρο για χύσιμο
Επίσκεψη la luna κατα τις 00:30...μια ξανθιά παχυλούλα αλλη μια ξανθιά με βυζαρες φόραγε μονο σουτιέν και μια μακριά αέρινη φούστα μια μαυρομάλλα με πιασίματα που την ειχε ενας πιτσιρικάς τις έγλυψε βυζια σηκωνε φούστα της εποιανε κωλαράκι...όλες αυτές που ανέφερα πιασμένες για αυτο δεν ξερω τα ονόματα και τι παρέχουν...εγω πηρα αυτη που εκείνη την ωρα ηταν free τη Τερέζα μια μαυρομαλλα που δουλευε στο scorpio στη Καλλιθέα...τη κερασα 3 ποτα του 20αρικου και οταν ήρθε η ωρα να πούμε για τη καβατζα μου λεει ειναι συν 150 ευρω...φυσικά δεν πήγα χαιρετηθηκαμε ομορφα ωραία και εφυγα
Άσχετο, για ποιο La Luna μιλάμε; Ένα κοντά στο Πειραιά; Καλά δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποιο άλλο επειδή γενικά είμαι καινούργιος σε όλο αυτό το κομμάτι αλλά ναι…
Άσχετο, για ποιο La Luna μιλάμε; Ένα κοντά στο Πειραιά; Καλά δεν ξέρω αν υπάρχει και κάποιο άλλο επειδή γενικά είμαι καινούργιος σε όλο αυτό το κομμάτι αλλά ναι…