Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.654
Πόντοι
9.195
Υπήρχε πριν αρκετά χρόνια ένα μπαρ , όλη μέρα ανοιχτό. Διάλεγες κοπέλα και πηδούσες σε κτήριο δίπλα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι όνομα . Υπάρχει ακόμα;
Πριν απο πολλά χρόνια υπήρχε στη Πλ.Βαθης στην οδό Μαιζωνος ενα τέτοιο bar με Ρουμανες συνήθως & εσωτερικα συνδεόταν μεσω πόρτας με διπλανό ξενοδοχειο & συνέχιζες με extra χρηματικό ποσό για σεξ.

Τελευταία τροποποίηση:

El Papacito

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
12.938
Πόντοι
2.256
Πριν απο πολλά χρόνια υπήρχε στη Πλ.Βαθης στην οδό Μαιζωνος ενα τέτοιο bar με Ρουμανες συνήθως & εσωτερικα συνδεόταν μεσω πόρτας με διπλανό ξενοδοχειο & συνέχιζες με extra χρηματικό ποσό για σεξ.
Το Amnezia

• Like
Αντιδράσεις: XX78XX

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.654
Πόντοι
9.195

manos968

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2022
Like
52
Πόντοι
0
μαγκες περασα απο το χαλαρα χθες κυριακη και ειδα 2 κοπελες να καθονται εξω. η μια ηταν η νανα και η αλλη ηταν μια με μακρια ραστα μαλλια και ψηλη. ποια να ηταν αυτή; έχετε καμιά ιδέα;

GOHN SEX

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2022
Like
139
Πόντοι
1
Επίσκεψη la luna κατα τις 00:30...μια ξανθιά παχυλούλα αλλη μια ξανθιά με βυζαρες φόραγε μονο σουτιέν και μια μακριά αέρινη φούστα μια μαυρομάλλα με πιασίματα που την ειχε ενας πιτσιρικάς τις έγλυψε βυζια σηκωνε φούστα της εποιανε κωλαράκι...όλες αυτές που ανέφερα πιασμένες για αυτο δεν ξερω τα ονόματα και τι παρέχουν...εγω πηρα αυτη που εκείνη την ωρα ηταν free τη Τερέζα μια μαυρομαλλα που δουλευε στο scorpio στη Καλλιθέα...τη κερασα 3 ποτα του 20αρικου και οταν ήρθε η ωρα να πούμε για τη καβατζα μου λεει ειναι συν 150 ευρω...φυσικά δεν πήγα χαιρετηθηκαμε ομορφα ωραία και εφυγα

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
176
Πόντοι
1
Επίσκεψη la luna κατα τις 00:30...μια ξανθιά παχυλούλα αλλη μια ξανθιά με βυζαρες φόραγε μονο σουτιέν και μια μακριά αέρινη φούστα μια μαυρομάλλα με πιασίματα που την ειχε ενας πιτσιρικάς τις έγλυψε βυζια σηκωνε φούστα της εποιανε κωλαράκι...όλες αυτές που ανέφερα πιασμένες για αυτο δεν ξερω τα ονόματα και τι παρέχουν...εγω πηρα αυτη που εκείνη την ωρα ηταν free τη Τερέζα μια μαυρομαλλα που δουλευε στο scorpio στη Καλλιθέα...τη κερασα 3 ποτα του 20αρικου και οταν ήρθε η ωρα να πούμε για τη καβατζα μου λεει ειναι συν 150 ευρω...φυσικά δεν πήγα χαιρετηθηκαμε ομορφα ωραία και εφυγα
προσοχη σε μια Πολωνη , Αμαντα νομιζω τη λενε, ειναι πολυβολο στα ποτα...

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
176
Πόντοι
1
Το χαρτομουτρο που τον ειχε ανοιξει παλι αρχισε να πεφτει εξω καθ'οτι το προτζεκτ δεν ευδοκιμησε.Εν τω μεταξυ ειχε και δυο μουνετα κατσε καλα αδερφες εξ ουκρανιας που ηταν και καλα εντος εκτος επο τ'αυτα στο καταστημα και τον μασαγανε μεχρι θανατου.Στην περιοχη πλεον ειναι το Καπονε και το Ρουα ματ.
περασες απο ολα πολυ νωρις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom