Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

tony_222

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Ψάχνω μια Χριστίνα μελαχρινή αλβανιδα από σεπολια, την ξερει κανεισ?

Gipas23

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2023
Like
19
Πόντοι
0
Ρε μάγκες καλησπέρα σας επειδή λείπω εξωτερικό μερικά χρόνια κα ήρθα πριν λίγο καιρό Ελλάδα , στην Τρούμπα σε πιο σκορπιό αναφέρεστε; και τώρα έχει το ίδιο όνομα το μαγαζί ;επίσης το playboy στο Κερατσινι υπάρχει σαν κωλομπαρο ξερει κανεις ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου ,το playboy στη δημοκρατιασ το ήξερα στα καλα του πριν χρόνια ,το σκορπιό στην Τρούμπα πίσω απ τα δικαστήρια ήταν η όχι , αν έχεις διεύθυνση θα με διευκολύνεις φίλε πάντως γιατί θα κάτσω Ελλάδα λίγες εβδομάδες και θέλω να γυρίσω όσο μπορώ νύχτα
Ο Σκορπιός είναι στην Τρούμπα Νοταρά 106.

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
144
Like
11.689
Πόντοι
25.186
Αδέρφια επιστροφή στην δράση....
Πήγα εχθές Τρούμπα.... Στάση Πρώτη Αριστοτελ (μπουζούκια για όσους δεν γνωρίζουν)... Άσχετο αλλά είναι ένα μουνακι που το ψήνω... αλλά πάμε παρακάτω.. 2 στάση Σκορπιός κλασικά....
Αράζω μπάρ τα λέμε λίγο με την κυρία στην μπάρα και η πρώτη (ζητάω ταπεινά συγνώμη ΔΕΝ συγκρατω ονόματα) κοντά μαλλιά καρέ όμορφο μιλφ αλλά πολύ καλή κοπέλα για εμένα... ΈΦΥΓΕ... Πέσιμο 2 αρκετά γαμευσιμο μελανουρι πολύ καλό κορμί μάλλον ρωμακι αλλά πολύ καλό ....κερνάω το πρώτο πιάνω λίγο κωλο στο δεύτερο της λέω πάμε καβαντζα;;; Οκ μου λέει αλλά η καβαντζα ήταν πιασμένη... ΣΊΓΟΥΡΑ θα περνούσα καλά... Δεν ξέρω αν θα γαμουσα αλλά θα περνούσα καλά.... Τελικά την έκανα. Τα ποτά ΠΆΝΤΑ ΜΟΝΑ...επόμενη στάση Europa.... Μπαίνω αράζω τέρμα κάτω στην μπάρα και πέσιμο 1 από ρωσιδακι ψιλοκομματια από ποτό (αυτή την θυμάμαι Ταμάρα την έλεγαν) αλλά ήθελε να την λέω τρομάρα γιατί είχε πιεί πολύ... Χαμουρεμα τέρμα χέρι στο μουνακι της αλλά μετά από λίγο μου έκανε νούμερα στο δεύτερο ποτό......Έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες.... Πέσιμο μιας άλλης ούτε ποτό δεν της έβαλα (δεν την γουσταρα) και μετά 3 πέσιμο από αλβανίδα... καλουτσικη εμφάνιση αλλά με καύλωσε η πουτάνα.... Μου είπε για ποτό αλλά της έβαλα μικρό μπουκαλάκι κρασάκι 20€ πήγαμε καναπέ πολύ χαμουρεμα κατέβασε παντελόνι και..... τι δάχτυλα στον κωλο της έβαζε τι μου έφερε το μουνι της στην μούρη μου μετά από λίγο μου τον έβγαλε έξω λίγο πίπα και σε λιγο έκατσε επάνω ( ναι εκεί και οι περισσότεροι/ΕΕ κοιτούσαν... Όπως την γαμουσα (τον είχε μέσα) πήρε και δεύτερο κρασάκι και σε λίγο την έχυσα.... Σηκωθηκαμε με κέρασε τσιγάρο και άλλη μια βότκα και έφυγα... συνολικά έδωσα 70 ευρώ αλλά πέρασα ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!! Είχε και άλλες γυναίκες αλλά αυτές πέρασαν από κοντά μου ...ΘΑ ΞΑΝΑΠΆΩ ΆΞΙΖΕ!!!! Αυτά αδέρφια!!!!

Mike 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2017
Κριτικές
6
Like
557
Πόντοι
301
Καλημέρα σάς..το Europa αν επιτρέπεται που βρίσκεται?

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.550
Πόντοι
7.195
Αδέρφια επιστροφή στην δράση....
Πήγα εχθές Τρούμπα.... Στάση Πρώτη Αριστοτελ (μπουζούκια για όσους δεν γνωρίζουν)... Άσχετο αλλά είναι ένα μουνακι που το ψήνω... αλλά πάμε παρακάτω.. 2 στάση Σκορπιός κλασικά....
Αράζω μπάρ τα λέμε λίγο με την κυρία στην μπάρα και η πρώτη (ζητάω ταπεινά συγνώμη ΔΕΝ συγκρατω ονόματα) κοντά μαλλιά καρέ όμορφο μιλφ αλλά πολύ καλή κοπέλα για εμένα... ΈΦΥΓΕ... Πέσιμο 2 αρκετά γαμευσιμο μελανουρι πολύ καλό κορμί μάλλον ρωμακι αλλά πολύ καλό ....κερνάω το πρώτο πιάνω λίγο κωλο στο δεύτερο της λέω πάμε καβαντζα;;; Οκ μου λέει αλλά η καβαντζα ήταν πιασμένη... ΣΊΓΟΥΡΑ θα περνούσα καλά... Δεν ξέρω αν θα γαμουσα αλλά θα περνούσα καλά.... Τελικά την έκανα. Τα ποτά ΠΆΝΤΑ ΜΟΝΑ...επόμενη στάση Europa.... Μπαίνω αράζω τέρμα κάτω στην μπάρα και πέσιμο 1 από ρωσιδακι ψιλοκομματια από ποτό (αυτή την θυμάμαι Ταμάρα την έλεγαν) αλλά ήθελε να την λέω τρομάρα γιατί είχε πιεί πολύ... Χαμουρεμα τέρμα χέρι στο μουνακι της αλλά μετά από λίγο μου έκανε νούμερα στο δεύτερο ποτό......Έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες.... Πέσιμο μιας άλλης ούτε ποτό δεν της έβαλα (δεν την γουσταρα) και μετά 3 πέσιμο από αλβανίδα... καλουτσικη εμφάνιση αλλά με καύλωσε η πουτάνα.... Μου είπε για ποτό αλλά της έβαλα μικρό μπουκαλάκι κρασάκι 20€ πήγαμε καναπέ πολύ χαμουρεμα κατέβασε παντελόνι και..... τι δάχτυλα στον κωλο της έβαζε τι μου έφερε το μουνι της στην μούρη μου μετά από λίγο μου τον έβγαλε έξω λίγο πίπα και σε λιγο έκατσε επάνω ( ναι εκεί και οι περισσότεροι/ΕΕ κοιτούσαν... Όπως την γαμουσα (τον είχε μέσα) πήρε και δεύτερο κρασάκι και σε λίγο την έχυσα.... Σηκωθηκαμε με κέρασε τσιγάρο και άλλη μια βότκα και έφυγα... συνολικά έδωσα 70 ευρώ αλλά πέρασα ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!! Είχε και άλλες γυναίκες αλλά αυτές πέρασαν από κοντά μου ...ΘΑ ΞΑΝΑΠΆΩ ΆΞΙΖΕ!!!! Αυτά αδέρφια!!!!
Ήσουν ήδη καυλωμενος απο τις προηγούμενες καταστάσεις, αυτή ηταν εύκολη περίπτωση οπότε ένας λόγος παραπάνω.
Κάπ εχυσες δεν ανέφερες!
Καλή Κυριακή

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
2.853
Πόντοι
456
Συνάδελφοι, επειδή βλέπω πολλούς να ρωτάνε διευθυνσεις προσπάθησα να μαζέψω ότι βρίσκεται στην Αθήνα για να κατατοπιστούν οι νέοι.
Χαλαρα Κύπρου 44 Περιστέρι
Lori Cafe Αγίου Μελετίου 99
Σκαραβαίος Μαυρομιχάλη 159
Κομπλέ 3ης Σεπτεμβρίου 147
Πιρουετ Ιθάκης 63
Στόρι Πιπίνου 30Α
Νάπολι Κεφαλληνίας

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ
3ης Σεπτεμβρίου προτιμάμε bobo club ακριβώς δίπλα

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

Palasios

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
75
Πόντοι
0
Άλήθεια η Φλώρα τι ηιλικία να έχει?

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
144
Like
11.689
Πόντοι
25.186
Για τα αδέρφια που ρωτάνε....
1. Ασφαλώς και έχυσα...
2. Είμαι πολλά χρόνια στο κουρμπετι για να μπορέσω να διαχειριστω την οποία κατάσταση (αυτό για ορισμένους φίλους που με ρώτησαν κάποια πράγματα σε pm....)

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
368
Πόντοι
21
ενα μπαρακι συγγρου στην ανοδο στο φιξ like νομιζω το λενε.....εχει κανεις αποψη τι γινεται εκει?μονο ποταδικο η εχει και καβατζες

Natural3t

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
Για τα αδέρφια που ρωτάνε....
1. Ασφαλώς και έχυσα...
2. Είμαι πολλά χρόνια στο κουρμπετι για να μπορέσω να διαχειριστω την οποία κατάσταση (αυτό για ορισμένους φίλους που με ρώτησαν κάποια πράγματα σε pm....)
Η Αλβανίδα στον έβαλε μέσα της χωρίς προφύλαξη; Κάτι τέτοιο αφήνεις να εννοηθεί!

Desperado88

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
382
Πόντοι
21
Συνάδελφοι, επειδή βλέπω πολλούς να ρωτάνε διευθυνσεις προσπάθησα να μαζέψω ότι βρίσκεται στην Αθήνα για να κατατοπιστούν οι νέοι.
Χαλαρα Κύπρου 44 Περιστέρι
Lori Cafe Αγίου Μελετίου 99
Σκαραβαίος Μαυρομιχάλη 159
Κομπλέ 3ης Σεπτεμβρίου 147
Πιρουετ Ιθάκης 63
Στόρι Πιπίνου 30Α
Νάπολι Κεφαλληνίας

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ
Μα το Loris δεν είναι κωλομπαρο όμως. Κι ας λένε μερικοί ότι κάνανε κάτι με την Φλώρα εκεί μέσα. Τι ώρες ανοίγει; Όσα απογεύματα πέρασα ήταν κλειστό

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
144
Like
11.689
Πόντοι
25.186
Η Αλβανίδα στον έβαλε μέσα της χωρίς προφύλαξη; Κάτι τέτοιο αφήνεις να εννοηθεί!
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί σε καίει τόσο πολύ αν την πήρα ακαποτα ή όχι ....
Με ρωτάς και εδώ και σε μήνυμα.... Σε ενδιαφέρει ή υγεία μου η ψάχνεις να γαμισεις ακαποτα ....;;;;
Εδώ αφορά το τι γίνεται στα κωλομπαρα αν ψάχνεις κάτι άλλο φίλε μου λάθος πόρτα....
Σε τελική αν καίγεσαι να μάθεις εκεί είναι το μαγαζί και φέρε και εσύ καμία πληροφορία που να αφορά το νήμα... Καλή συνέχεια

tony_222

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Μια Χριστίνα μελαχρινή αλβανιδα απο σεπολια ποιοσ ξερει κάτι για αυτήν?

Natural3t

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
0
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί σε καίει τόσο πολύ αν την πήρα ακαποτα ή όχι ....
Με ρωτάς και εδώ και σε μήνυμα.... Σε ενδιαφέρει ή υγεία μου η ψάχνεις να γαμισεις ακαποτα ....;;;;
Εδώ αφορά το τι γίνεται στα κωλομπαρα αν ψάχνεις κάτι άλλο φίλε μου λάθος πόρτα....
Σε τελική αν καίγεσαι να μάθεις εκεί είναι το μαγαζί και φέρε και εσύ καμία πληροφορία που να αφορά το νήμα... Καλή συνέχεια
Να είσαι σίγουρος καλέ μου φίλε πώς όταν επισκεφτώ το Europa θα αναφέρω με κάθε λεπτομέρεια τι κάνει η Αλβανίδα και η οποιαδήποτε κοπέλα του κάθε κωλόμπαρου γιατί το θέμα αφορά όλους μας και είναι θέμα υγιεινής .

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
144
Like
11.689
Πόντοι
25.186
Να είσαι σίγουρος καλέ μου φίλε πώς όταν επισκεφτώ το Europa θα αναφέρω με κάθε λεπτομέρεια τι κάνει η Αλβανίδα και η οποιαδήποτε κοπέλα του κάθε κωλόμπαρου γιατί το θέμα αφορά όλους μας και είναι θέμα υγιεινής .
Όχι όλους.... Όσους γαμανε ακαποτα.... Η ευθύνη σε κάτι τέτοιο αφορά 2 όχι μόνο την κοπέλα η τον άντρα.... Δεν είναι βιασμός είναι σεξ μεταξύ ενηλίκων.... Αυτή/ος μπορεί να δεχτεί εσύ γιατί μπαίνεις;;;;
Καλή συνέχεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom