You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ο Σκορπιός είναι στην Τρούμπα Νοταρά 106.Ρε μάγκες καλησπέρα σας επειδή λείπω εξωτερικό μερικά χρόνια κα ήρθα πριν λίγο καιρό Ελλάδα , στην Τρούμπα σε πιο σκορπιό αναφέρεστε; και τώρα έχει το ίδιο όνομα το μαγαζί ;επίσης το playboy στο Κερατσινι υπάρχει σαν κωλομπαρο ξερει κανεις ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου ,το playboy στη δημοκρατιασ το ήξερα στα καλα του πριν χρόνια ,το σκορπιό στην Τρούμπα πίσω απ τα δικαστήρια ήταν η όχι , αν έχεις διεύθυνση θα με διευκολύνεις φίλε πάντως γιατί θα κάτσω Ελλάδα λίγες εβδομάδες και θέλω να γυρίσω όσο μπορώ νύχτα
nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 144
- Like
- 11.689
- Πόντοι
- 25.186
Αδέρφια επιστροφή στην δράση....
Πήγα εχθές Τρούμπα.... Στάση Πρώτη Αριστοτελ (μπουζούκια για όσους δεν γνωρίζουν)... Άσχετο αλλά είναι ένα μουνακι που το ψήνω... αλλά πάμε παρακάτω.. 2 στάση Σκορπιός κλασικά....
Αράζω μπάρ τα λέμε λίγο με την κυρία στην μπάρα και η πρώτη (ζητάω ταπεινά συγνώμη ΔΕΝ συγκρατω ονόματα) κοντά μαλλιά καρέ όμορφο μιλφ αλλά πολύ καλή κοπέλα για εμένα... ΈΦΥΓΕ... Πέσιμο 2 αρκετά γαμευσιμο μελανουρι πολύ καλό κορμί μάλλον ρωμακι αλλά πολύ καλό ....κερνάω το πρώτο πιάνω λίγο κωλο στο δεύτερο της λέω πάμε καβαντζα;;; Οκ μου λέει αλλά η καβαντζα ήταν πιασμένη... ΣΊΓΟΥΡΑ θα περνούσα καλά... Δεν ξέρω αν θα γαμουσα αλλά θα περνούσα καλά.... Τελικά την έκανα. Τα ποτά ΠΆΝΤΑ ΜΟΝΑ...επόμενη στάση Europa.... Μπαίνω αράζω τέρμα κάτω στην μπάρα και πέσιμο 1 από ρωσιδακι ψιλοκομματια από ποτό (αυτή την θυμάμαι Ταμάρα την έλεγαν) αλλά ήθελε να την λέω τρομάρα γιατί είχε πιεί πολύ... Χαμουρεμα τέρμα χέρι στο μουνακι της αλλά μετά από λίγο μου έκανε νούμερα στο δεύτερο ποτό......Έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες.... Πέσιμο μιας άλλης ούτε ποτό δεν της έβαλα (δεν την γουσταρα) και μετά 3 πέσιμο από αλβανίδα... καλουτσικη εμφάνιση αλλά με καύλωσε η πουτάνα.... Μου είπε για ποτό αλλά της έβαλα μικρό μπουκαλάκι κρασάκι 20€ πήγαμε καναπέ πολύ χαμουρεμα κατέβασε παντελόνι και..... τι δάχτυλα στον κωλο της έβαζε τι μου έφερε το μουνι της στην μούρη μου μετά από λίγο μου τον έβγαλε έξω λίγο πίπα και σε λιγο έκατσε επάνω ( ναι εκεί και οι περισσότεροι/ΕΕ κοιτούσαν... Όπως την γαμουσα (τον είχε μέσα) πήρε και δεύτερο κρασάκι και σε λίγο την έχυσα.... Σηκωθηκαμε με κέρασε τσιγάρο και άλλη μια βότκα και έφυγα... συνολικά έδωσα 70 ευρώ αλλά πέρασα ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!! Είχε και άλλες γυναίκες αλλά αυτές πέρασαν από κοντά μου ...ΘΑ ΞΑΝΑΠΆΩ ΆΞΙΖΕ!!!! Αυτά αδέρφια!!!!
Πήγα εχθές Τρούμπα.... Στάση Πρώτη Αριστοτελ (μπουζούκια για όσους δεν γνωρίζουν)... Άσχετο αλλά είναι ένα μουνακι που το ψήνω... αλλά πάμε παρακάτω.. 2 στάση Σκορπιός κλασικά....
Αράζω μπάρ τα λέμε λίγο με την κυρία στην μπάρα και η πρώτη (ζητάω ταπεινά συγνώμη ΔΕΝ συγκρατω ονόματα) κοντά μαλλιά καρέ όμορφο μιλφ αλλά πολύ καλή κοπέλα για εμένα... ΈΦΥΓΕ... Πέσιμο 2 αρκετά γαμευσιμο μελανουρι πολύ καλό κορμί μάλλον ρωμακι αλλά πολύ καλό ....κερνάω το πρώτο πιάνω λίγο κωλο στο δεύτερο της λέω πάμε καβαντζα;;; Οκ μου λέει αλλά η καβαντζα ήταν πιασμένη... ΣΊΓΟΥΡΑ θα περνούσα καλά... Δεν ξέρω αν θα γαμουσα αλλά θα περνούσα καλά.... Τελικά την έκανα. Τα ποτά ΠΆΝΤΑ ΜΟΝΑ...επόμενη στάση Europa.... Μπαίνω αράζω τέρμα κάτω στην μπάρα και πέσιμο 1 από ρωσιδακι ψιλοκομματια από ποτό (αυτή την θυμάμαι Ταμάρα την έλεγαν) αλλά ήθελε να την λέω τρομάρα γιατί είχε πιεί πολύ... Χαμουρεμα τέρμα χέρι στο μουνακι της αλλά μετά από λίγο μου έκανε νούμερα στο δεύτερο ποτό......Έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες.... Πέσιμο μιας άλλης ούτε ποτό δεν της έβαλα (δεν την γουσταρα) και μετά 3 πέσιμο από αλβανίδα... καλουτσικη εμφάνιση αλλά με καύλωσε η πουτάνα.... Μου είπε για ποτό αλλά της έβαλα μικρό μπουκαλάκι κρασάκι 20€ πήγαμε καναπέ πολύ χαμουρεμα κατέβασε παντελόνι και..... τι δάχτυλα στον κωλο της έβαζε τι μου έφερε το μουνι της στην μούρη μου μετά από λίγο μου τον έβγαλε έξω λίγο πίπα και σε λιγο έκατσε επάνω ( ναι εκεί και οι περισσότεροι/ΕΕ κοιτούσαν... Όπως την γαμουσα (τον είχε μέσα) πήρε και δεύτερο κρασάκι και σε λίγο την έχυσα.... Σηκωθηκαμε με κέρασε τσιγάρο και άλλη μια βότκα και έφυγα... συνολικά έδωσα 70 ευρώ αλλά πέρασα ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!! Είχε και άλλες γυναίκες αλλά αυτές πέρασαν από κοντά μου ...ΘΑ ΞΑΝΑΠΆΩ ΆΞΙΖΕ!!!! Αυτά αδέρφια!!!!
newbrdlo@gmail.com
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2023
- Like
- 298
- Πόντοι
- 21
ωραιος!
δεν θυμασαι ονομα της αλβανίδας;
δεν θυμασαι ονομα της αλβανίδας;
mpokolis69
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ φίλε το βρήκα πριν μέρες τυχαία που έκανα μια βόλτα βράδυΟ Σκορπιός είναι στην Τρούμπα Νοταρά 106.
Ήσουν ήδη καυλωμενος απο τις προηγούμενες καταστάσεις, αυτή ηταν εύκολη περίπτωση οπότε ένας λόγος παραπάνω.Αδέρφια επιστροφή στην δράση....
Κάπ εχυσες δεν ανέφερες!
Καλή Κυριακή
El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 2.256
Νοταρά 143Καλημέρα σάς..το Europa αν επιτρέπεται που βρίσκεται?
3ης Σεπτεμβρίου προτιμάμε bobo club ακριβώς δίπλαΣυνάδελφοι, επειδή βλέπω πολλούς να ρωτάνε διευθυνσεις προσπάθησα να μαζέψω ότι βρίσκεται στην Αθήνα για να κατατοπιστούν οι νέοι.
Χαλαρα Κύπρου 44 Περιστέρι
Lori Cafe Αγίου Μελετίου 99
Σκαραβαίος Μαυρομιχάλη 159
Κομπλέ 3ης Σεπτεμβρίου 147
Πιρουετ Ιθάκης 63
Στόρι Πιπίνου 30Α
Νάπολι Κεφαλληνίας
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ
Mike 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 557
- Πόντοι
- 301
Ευχαριστώ αδερφέ..Νοταρά 143
nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 144
- Like
- 11.689
- Πόντοι
- 25.186
Για τα αδέρφια που ρωτάνε....
1. Ασφαλώς και έχυσα...
2. Είμαι πολλά χρόνια στο κουρμπετι για να μπορέσω να διαχειριστω την οποία κατάσταση (αυτό για ορισμένους φίλους που με ρώτησαν κάποια πράγματα σε pm....)
1. Ασφαλώς και έχυσα...
2. Είμαι πολλά χρόνια στο κουρμπετι για να μπορέσω να διαχειριστω την οποία κατάσταση (αυτό για ορισμένους φίλους που με ρώτησαν κάποια πράγματα σε pm....)
Η Αλβανίδα στον έβαλε μέσα της χωρίς προφύλαξη; Κάτι τέτοιο αφήνεις να εννοηθεί!Για τα αδέρφια που ρωτάνε....
1. Ασφαλώς και έχυσα...
Desperado88
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2015
- Like
- 382
- Πόντοι
- 21
Μα το Loris δεν είναι κωλομπαρο όμως. Κι ας λένε μερικοί ότι κάνανε κάτι με την Φλώρα εκεί μέσα. Τι ώρες ανοίγει; Όσα απογεύματα πέρασα ήταν κλειστόΣυνάδελφοι, επειδή βλέπω πολλούς να ρωτάνε διευθυνσεις προσπάθησα να μαζέψω ότι βρίσκεται στην Αθήνα για να κατατοπιστούν οι νέοι.
Χαλαρα Κύπρου 44 Περιστέρι
Lori Cafe Αγίου Μελετίου 99
Σκαραβαίος Μαυρομιχάλη 159
Κομπλέ 3ης Σεπτεμβρίου 147
Πιρουετ Ιθάκης 63
Στόρι Πιπίνου 30Α
Νάπολι Κεφαλληνίας
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ
nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 144
- Like
- 11.689
- Πόντοι
- 25.186
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί σε καίει τόσο πολύ αν την πήρα ακαποτα ή όχι ....Η Αλβανίδα στον έβαλε μέσα της χωρίς προφύλαξη; Κάτι τέτοιο αφήνεις να εννοηθεί!
Με ρωτάς και εδώ και σε μήνυμα.... Σε ενδιαφέρει ή υγεία μου η ψάχνεις να γαμισεις ακαποτα ....;;;;
Εδώ αφορά το τι γίνεται στα κωλομπαρα αν ψάχνεις κάτι άλλο φίλε μου λάθος πόρτα....
Σε τελική αν καίγεσαι να μάθεις εκεί είναι το μαγαζί και φέρε και εσύ καμία πληροφορία που να αφορά το νήμα... Καλή συνέχεια
Να είσαι σίγουρος καλέ μου φίλε πώς όταν επισκεφτώ το Europa θα αναφέρω με κάθε λεπτομέρεια τι κάνει η Αλβανίδα και η οποιαδήποτε κοπέλα του κάθε κωλόμπαρου γιατί το θέμα αφορά όλους μας και είναι θέμα υγιεινής .Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί σε καίει τόσο πολύ αν την πήρα ακαποτα ή όχι ....
Με ρωτάς και εδώ και σε μήνυμα.... Σε ενδιαφέρει ή υγεία μου η ψάχνεις να γαμισεις ακαποτα ....;;;;
Εδώ αφορά το τι γίνεται στα κωλομπαρα αν ψάχνεις κάτι άλλο φίλε μου λάθος πόρτα....
Σε τελική αν καίγεσαι να μάθεις εκεί είναι το μαγαζί και φέρε και εσύ καμία πληροφορία που να αφορά το νήμα... Καλή συνέχεια
nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 144
- Like
- 11.689
- Πόντοι
- 25.186
Όχι όλους.... Όσους γαμανε ακαποτα.... Η ευθύνη σε κάτι τέτοιο αφορά 2 όχι μόνο την κοπέλα η τον άντρα.... Δεν είναι βιασμός είναι σεξ μεταξύ ενηλίκων.... Αυτή/ος μπορεί να δεχτεί εσύ γιατί μπαίνεις;;;;Να είσαι σίγουρος καλέ μου φίλε πώς όταν επισκεφτώ το Europa θα αναφέρω με κάθε λεπτομέρεια τι κάνει η Αλβανίδα και η οποιαδήποτε κοπέλα του κάθε κωλόμπαρου γιατί το θέμα αφορά όλους μας και είναι θέμα υγιεινής .
Καλή συνέχεια
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 12