Επίσκεψη στο Χαλαρά με στόχο την Βάλια. Τελικά ήταν στην καβάτζα όπως και η Φλώρα. Με πλησιάσε η Νανά την οποία στην αρχή έδιωξα ευγενικά. Μετά από 2 λεπτά ξαναήρθε και μπήκε στο ψητό. Πάμε καβάτζα τα κάνω όλα. Την ρώτησα λεπομέρειες και επέμεινε τα κάνω όλα. Αφού οι άλλες 2 ήταν στην καβάτζα ακόμα είπα να δοκιμάσω την τύχη μου.
Πηγαίνουμε λοιπόν στην καβάτζα. Μετά τις προετοιμασίες ξεκινάει τα γλωσόφιλλα και να μου χαιδεύει το εργαλείο. Ανταποδίδω γλείφοντας τις βυζάρες και πασπατεύοντας την τρύπα της. Με το που γίνομαι μάχιμος στήνομαι για πίπα. Χωρίς καθυστέρηση τον παίρνει στο στόμα και τον εξαφανίζει. Νόμιζα ότι θα έβαζε καπότα αλλά δεν έβαλε. Όσο με τσιμπουκώνει της κάνω κοπλιμέντα για το πόσο δυνατή παίχτρια είναι. Μου λεεί να προχωρήσουμε παρακάτω. Απαντάω να μην βιάζεται έχουμε χρόνο. Το τσιμπούκι συνεχίστηκε για 2-3 λεπτά ακόμα με ολιγον ισπανικό. Την γλέντησα την θείτσα μιας και τα ήθελε ο κω΄λος της. Δεν παραπονέθηκε όμως. Περνάμε καπότα και στο επόμενο στάδιο. Στήνεται στον καναπέ και την καρφώνω πισοκολλητά σε χαλαρό ρυθμό. ΟΚ δεν είναι και καμμιά πιτσιρίκα για φουλ ταχύτητες. Μονο μια στάση είχε το σεξ και μετά τελείωμα στις βυζάρες.
Κόστος συνάντησης 80 ευρώ, την βότκα από 7 την πήγανε 10 ευρώ. Μάχιμη η θείτσα για ΄΄οποιον ενδιαφέρεται αλλά να μην περιμένει γαμήσια Βάλιας η Φλώρας. Η Βάλια όπως την έκοψα μετά είχε αρκετά νεύρα ίσως καλύτερα που την απέφυγα.