Επίσκεψη χθες κατά τις 05:30 στο Λα Λούνα. Δεύτερη φορά μου εκεί. Οι περισσότερες κοπέλες κανονίζαμε τις εισπράξεις της μέρας και άλλαζαν ρουχα για να φύγουν, οπότε η δράση ηταν περιορισμένη. Στο ροστερ παρατηρησα μια γριά με πεταχτο ξανθό μαλλι και μέτρια φάτσα, μια σχετικα κοντή ξανθιά ομορφη, με ωραίο σωματάκι, μεσαιας ηλικιας και στυλ μεταξύ κυρίας και τσόντας η οποία όμως ήταν πιασμενη, μια κοκκινομαλα-μελαχρινη με ωραίο κορμί η οποία δεν ασχολήθηκε με κάποιο θαμώνα και μια ψηλή εντυπωσιακή ξανθιά η οποία επίσης δεν ασχολήθηκε. Αυτές οι 2 κάνουν
παιχνιδι γενικα ή πάντα έτσι ειναι; Επισης θα ήταν καλό να μου πείτε τα ονόματα τους αν θέλετε.
Η βραδιά πήγαινε για φούντο μέχρι που ήρθε από το βάθος του μαγαζιού η Στέλλα και μου χημιξε. Μου μοστράρε τις βυζαρες τις κάτω από την μπλούζα, φιλιά, χουφτωματα φουλ. Πίεσε για καβατζα, αλλά δεν ήθελα να σκάσω το 50αρικο. Πολύ άνετη γκόμενά και φιλική.
Στην μπάρα βρίσκονταν η ψηλή ξανθιά μουναρα, μια όμορφη με κόκκινο ξανθά μαλλιά και μια γριά με μεγάλα βυζια. Δυστυχώς δεν ξέρω τα ονόματα τους