Διαγραμμένο μέλος 239636
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Anyone want to join me at Halara on Thursday?
Ayth η Νανά θέλει ξεφτυλισμα στη καβατζα με χυσιμο στη μούρη !!! Μετα απο σκληρό γαμησι στα για να
Για να το κανεις αυτο πρεπει με καποιο τροπο να σου σηκωθει κι ολας!!Ayth η Νανά θέλει ξεφτυλισμα στη καβατζα με χυσιμο στη μούρη !!! Μετα απο σκληρό γαμησι στα 4.
Για να το κανεις αυτο πρεπει με καποιο τροπο να σου σηκωθει κι ολας!!
Οχι δεν με καταλαβες εννοω να σ σηκωθει με τη νανα φιλε..κ μενα ειναι το αγαπημενο μ στεκι δεν αμφιβαλλω γι αυτο..Να μου σηκωθεί γενικά η να μου σηκωθεί η Νανά από τη καρεκλα και να έρθει καβατζα τυπε ;
Να μου σηκωθεί γενικά δεν θα είχα κανένα θέμα ειδικά εκεί μέσα. Όποτε παω καυλωμενος είμαι! Είναι το αγαπημένο μας στέκι.
Οχι δεν με καταλαβες εννοω να σ σηκωθει με τη νανα φιλε..κ μενα ειναι το αγαπημενο μ στεκι δεν αμφιβαλλω γι αυτο..
Me. We could go next week. Send me a PM if you wantAnyone want to join me at Halara on Thursday?
Από 80 και πάνω... θυμήσου τοΑμα ειναι μονο 50 μια αξιοπρεπής καβατζα στη Λα λουνα μια χαρά. Θα περάσω ίσως την Παρασκευή η τι Σάββατο να τσεκάρω κινηση και θα σας αναφέρω.
Από 80 και πάνω... θυμήσου το
Αυτά τα έχω κάνει την προηγούμενη φορα με 50. Και τώρα τόσα μου ζητησαν, όπως είπα Ισως παίζει ρόλο η κοπέλα, η στιγμη. Εννοείτε ότι ζητάνε εξαρχής 80 ή οτι προσπαθούν να σου πάρουν κι άλλα μετά ή ότι εσείς προτείνετε περισσότερα φράγκα για να κάτσετε παραπάνω ώρα εκει;Επειδή είπε ο τυπος ότι του ζήτησε 50.
Να σ πω αμα ζητήσουν από 80 και πανω θα φανε άκυρο.
Μέχρι 60 δίνω. Πολυ πολυ δίνω μια πιπα καλή στα όρθια στη καβατζα παιζει και ένα δυνατό φάσωμα και αντε γεια.
Υπέροχο πλάσμα αυτή η Μάρα φίλε. Το ζήτημα είναι πόσο προθυμη είναι. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Ψηλή ξανθια μάλλον ήταν η Μάρα
Η κοντή που ήταν σαν τσόντα νομίζω είναι αυτή που κάνει μόνο πίπες
Και η γριά πρέπει να ήταν η Ρόζα που δεν κάνει ούτε για καλησπέρα, επική φόλα.
Αυτά τα έχω κάνει την προηγούμενη φορα με 50. Και τώρα τόσα μου ζητησαν, όπως είπα Ισως παίζει ρόλο η κοπέλα, η στιγμη. Εννοείτε ότι ζητάνε εξαρχής 80 ή οτι προσπαθούν να σου πάρουν κι άλλα μετά ή ότι εσείς προτείνετε περισσότερα φράγκα για να κάτσετε παραπάνω ώρα εκει;
Τα πάντα κάνει η Νανά, για χύσιμο στη μούρη όμως δεν αφήνει, δυστυχώςAyth η Νανά θέλει ξεφτυλισμα στη καβατζα με χυσιμο στη μούρη !!! Μετα απο σκληρό γαμησι στα 4.
Παρεμπιπτόντως έμαθα ότι χθες πήγε νέα κοπ΄έλα στο "Χαλαρά", πρέπει να τσεκαριστεί