Πρόσφατη επίσκεψη στην PUB 65.
Το μαγαζί είναι όπως ήταν.... δηλαδή δεν έχει καβάτζα και ότι γίνεται (καμια πίπα ή μαλακία) γίνονται στις γωνίες αριστέρα ή και δεξιά του μπάρ. Δε ξέρω αν κάποιος μύστης έχει σπρώξει κάποιο μουνί απο εκει μέσα στις τουαλέτες. Πάντως απο μια επισκεψη στις τουαλέτες να την αρμέξω για κατούρημα οι τοίχοι έμοιαζαν σαν να είχαν χύσει πάνω τους στρατιές απο κωλομπαράδες.
Το ρόστερ αποτελείται απο ->
Σοφία -> Στο τέλος θα την βαλσαμώσουν εκει μέσα αυτήν. Μελαχροινή με ανοιχτά μάτια κοντή και πάνω απο 50 σίγουρα. Ακόμη κρατιέται όμως. Με λίγο ποτό τη φασώνεις ευχάριστα (ας πούμε).
Χόπ -> η μαυρούλα απο Νιγηρία new entry στο μαγαζί εχει γλυκειά φατσούλα αλλα απο υπηρεσίες απο όσο είδα κλασσική τεμπελίτσα μαυρούλα.
Ρούλα -> Ωχ παναγία μου ! Μελαχροινή με αρκετά περιττά κιλά και ακατέργαστη στο σώμα.
Και μια καστανή μιλφ φάση οχι τιποτα τρελό απο φάτσα αλλα το σουλούπι της με κάβλωσε. Φαινοταν γυναίκα που δεν έχει σχέση με τα κωλόμπαρα. Αυτη θα μ άρεσε να τη πάρω για ενα παιχνίδι και μάλλον θα το κάνω την επόμενη φορά. Αν με προλάβει κανενας συναγωνιστής ας γράψει εδω εμπειρία.
Καστανη με ισιο μαλλάκι ως τους ώμους , ωραιο σωματάκι μαζεμένο χωρις καμπύλες σεισμογράφου και γενικά μ αρεσε.
Η σοφία με ζάλισε ηρθε 3 φορές την μια με ρωτησε αν θα πάρει ποτο της λλεω ΟΧΙ.
Τις άλλες ήμουν πιο ευγενικός. Αφου βλέπεις δεν θέλει ο άλλος, η Ρουλα το καταλαβε και δεν ξανα ήρθε.