Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.590
- Πόντοι
- 6.615
Η Αμάντα δε δουλεύει πια στο "Χαλαρά". Τώρα όσον αφορά τις άλλες δύο η Φλώρα είναι αδύνατη μελαχρινή που αντέχει σε πολύ δυνατό γαμήσι, η Αναστασία είναι χυμώδης milf που μια χαρά γαμιέται κι αυτή αλλά δεν πιάνει το top επίπεδο της Φλώρας... Από εκεί και πέρα διαλέγεις και παίρνειςΚαλησπέρα, σκέφτομαι αυτές τις μέρες να πάω στο "χαλαρά". Τι ώρα είναι καλύτερα να πάω που να μην έχει κόσμο και ποία να πάρω; Την Αμάντα, τη Φλωρά ή την Αναστασία;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συναγωνιστή όσον αφορά το ρόστερ τα ίδια; Αναστασία, Νανά και Φλώρα;Καλησπέρα στην παρέα των κωλόμπαρων. Άλλη γωνιά δεν βρήκα και είπα να αμολήσω εδώ την κριτική για την εμπειρία μου με την Αναστασία.
Όπως έχουν γράψει και άλλοι συναγωνιστές ειναι μια ψηλή ξανθιά νταρντάνα η οποία όπως και οι άλλες το πάνε το γράμμα εκει μέσα.
Το πάνε μέχρι την καβάτζα. Ηρθε να με ρωτήσει τι θα πιώ με ένα μαύρο κοντό συνολάκι το οποίο είναι για να βγαίνει εύκολα. Το μενού ίδιο με τις
υπόλοιπες χωρίς υπερβολές όπως με ξέρετε και μετά απο λίγο προχωρήσαμε στο παρασύνθημα.
Έχει μεγάλα και ωραία χορταστικά βυζιά τα οποία ρουφούσα για πολλή ώρα και είχα καβλώσει.
Έδωσα μία και κατέβασα το παντελόνι και πετάχτηκε έξω ο πούτσος μου κοκκινισμένος. Τον έπιασε και άρχισε να μου τον παίζει
και με ρωτούσε τι θα κάνουμε τώρα. Θα παίξουμε τις κουμπάρες! Μου φόρεσε λάστιχο και επιδόθηκε σε ένα δυνατό και σφιχτό τσιμπούκι.
Το στοματικό της ειναι σε πολύ καλό επίπεδο. Σε κάποια φάση ήμουν έτοιμος να χύσω αλλα σηκώθηκα όρθιος και άρχισα να της τον τρίβω στα μάγουλα
ενω αυτή καθόταν γονατιστή και της τον ξανα έδωσα στο στόμα. Η κάβλα ηταν μεγάλη , η γλώσσα της καυτή μου έκαιγε το πουτσο και τα αρχίδια.
Εκείνη την μέρα έχυσα δυνατά στο προφυλακτικό και ενω μου τον μαλάκιζε. Πήγα άλλη μια φορά και αυτη τη φορά την πήρα λίγο στα 4 και ανάσκελα.
Η αλήθεια ειναι πως είναι ευγενική γυναίκα αλλα για κάποιο λόγο δεν βολευόμασταν δεν ξέρω αν φταίει επειδη είναι ψηλή όπως και εγώ
φορούσε κασι τις γόβες. Τελικά έκατσε πάνω μου και άρχισε να κοπανάει τη μουνάρα της πάνω στον καβλωμένο πούτσο μου.
Ο πούτσος έμπαινε όλος μεσα στο μουνί της χωρις να δυσανασχετεί αφού καθόταν πάνω μου. Μετά απο ένα έντονο γαμήσι 1-2 λεπτών σε αυτή τη στάση το πολύ έχυσα δυνατά. Έκατσε λίγο μέχρι να χαλαρώσω και χαμορευόμασταν.
Σε γενικές γραμμές η Αναστασία ειναι μια καλή πρόταση να περάσεις ευχάριστα το βράδυ σου πίνοντας βότκα και βεντουζώνοντας την στη καβάτζα , απλά υπάρχει ένα θέμα με τις στάσεις που νομίζω δεν το κάνει επίτηδες όπως αποδείχθηκε και μετά που έκατσε με όρεξη πάνω μου και ξεσκιστήκαμε.
Ευχάριστο social time - ευγενική και καθαρή αποτελεί μια λύση που πολύ πιθανόν θα ξαναπροτιμηθεί. Καλά γαμήσια.
Βαθμολογία
Εμφάνιση : 7.5 στα 10
Διάθεση : 8 στα 10
Σχέση απόδοσης και τιμής : 8 στα 10 (για κωλόμπαρο).