Καλησπέρα μαγκίτες
Επειδή θα κατέβω σε κανα μηνα Αθήνα και θα μείνω πέριξ του Χίλτον, τσέκαρα το Λα Λουνα που σύστησε και ο φίλος Beast of Burden και τον ευχαριστώ. Ειπε και για Strass, αλλά ψαχουλεύοντας το νήμα, δε διάβασα και τα καλύτερα για το ρόστερ, οπότε το αφήνω στην άκρη, αν και ενα σχολιο του ίδιου που λέει κάτι για "ξανθές βυζαρούδες", δε με αφήνει και τόσο αδιάφορο. Τέλος πάντων. Στο θέμα μας.
Εγώ δε ψάχνω να γαμήσω μάγκες, το εχω ξαναπεί. Δε μου λείπει το γαμήσι στη ζωή μου. Μου λείπει όμως ένα ζεύγος τεράστια στήθη. Θέλω απλά να βρω μια βυζαρού χωρίς να πάμε στην καβάτζα ξέρω γω, να τη βάλω εκεί σε μια σκοτεινή γωνιά του μαγαζιού και να την πεθάνω στο χαμούρεμα!!!! Εντάξει, δε λέω. Προφανώς δεν είναι οτι ντρέπομαι να την χαμουρέψω και θέλω την σκοτεινή καβάτζα σε μια γωνία, αλλά επειδή κι εγώ σαν αγοράκι, σίγουρα θα μου σηκωθεί, δεν αποκλείω να τον πετάξω κι έξω και να της πω να μου τραβήξει μια μαλακία ή καμιά πίπα. Μέχρι εκεί. Και όσο να είναι, δεν ειναι υποτιμώ όποιον το κάνει, απλά εγώ δεν αισθάνομαι άνετα. Δεν είναι δα, οτι είμαι και κάθε μέρα σε τέτοια μαγαζιά για να έχω εξοικείωση τέτοιου επιπέδου με τέτοιο σκηνικό.
Μπαίνω λοιπον και εντοπίζω το Λα Λούνα στους χάρτες της Google, το οποίο βέβαια, δεν είναι και τόοοοσο δύσκολο να το εντοπίσεις, μα η Μιχαλακοπούλου εχει 2 παραδρόμους απ' οτι είδα. Και μάλιστα, η ταμπέλα του Λα Λούνα, είναι τόσο τεράστια, φωτεινή και έντονοι συνδυασμοί των χρωμάτων (μπλε-κίτρινο), που αν δεν έχει καεί καμιά λάμπα μέσα, όταν ανάβει, πρέπει να την βλέπουν από τα McDonald's στο Σύνταγμα! Παρατηρώ οτι το μαγαζί έχει πολύ μικρή πρόσοψη. Και γενικά φαίνεται πολύ μικρό. Καταλαβαίνω καλά; Ή μήπως έχει βάθος; Τιγκάρει κόσμο και είναι η φάση στριμωξίδι ναούμε και χαμουρεύεις στο μισό μέτρο απο κάποιον άλλο συμπολεμιστή που κι αυτός κάνει τα δικά του; Κατατοπίστε με λίγο.
Λίγες μέρες πριν πάω, θα επανέλθω με ερώτηση για συστάσεις όσον αφορά τα κορίτσια, αφού ολοι το χαρακτηρίζετε ένα πολύ τίμιο μαγαζί, προφανώς δοκιμασμένο απ' τους περισσότερους.
Ευχαριστώ για τα φώτα σας!