dolcevita2022
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2022
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Και ας μου πει κάποιος που ακριβώς θα πω στο ταξί;
Είναι απέναντι από το ξενοδοχείο crown plaza!Και ας μου πει κάποιος που ακριβώς θα πω στο ταξί;
Μαιάνδρου 3, Ιλίσια.Και ας μου πει κάποιος που ακριβώς θα πω στο ταξί;
Φίλε άσ' το, σου λέω τέτοια συμπεριφορά δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ. Τα στάνταρντς μου πλέον είναι πολύ ψηλά και θέλω να έχω να κάνω σε τέτοια μαγαζιά με κοπέλες που ξέρουν καλά τη δουλειά και είναι μπασμένες στα κόλπα, το ξέρεις απ' τις ενημερώσεις μου πως πάντα πάω φραγκάτος στα κωλόμπαρα του είδους και με διάθεση να χαλάσω λεφτά αν παίξει καλή φάση. Και αν θες επειδή είμαι και μια χαρά παιδί και πολύ πάνω από το μέσο όρο της πελατείας σ' αυτά τα μαγαζιά και συνήθως όπου πάω μου στρώνουν το κόκκινο χαλί το βλέπω και λίγο εγωιστικά, έχουν υπάρξει κοπέλες αυτής της δουλειάς που τις έχουμε χιλιοσυζητήσει εδώ οι οποίες μου ζητούσαν επιτακτικά να βρεθούμε έξω σε ξενοδοχείο και να γαμηθούμε χωρίς λεφτά, με κάποιες το έχω ήδη κάνει και με άλλες έχω τσακωθεί επειδή ακριβώς για διάφορους λόγους δεν τους έδωσα την προσοχή που ήθελαν, άλλες μου πρότειναν να κάνουμε σχέση, άλλες μου ζητούσαν να τις πάω τα ξημερώματα στο σπίτι τους όταν τελείωναν τη δουλειά και καθόμασταν στο αμάξι μέχρι τις 8:00 και ήθελα να φύγω και δε με άφηναν, μη λέω ονόματα τώρα, δε θα ασχολούμαι λοιπόν με την κάθε Ίνα που νομίζει ότι μου κάνει και χάρη επειδή θα κάτσει η αφεντιά της να τα πιει μαζί μουπαικτη πραγματικα εχω αηδιασει. Ετσι δε φερονται ουτε στα φοιτητάκια που με 10 ευρω ρωτανε αν μπορουν να γαμησουν. Να σε διωξουν ετσι χωρις να τους κανεις τιποτα; Μαυρο μεχρι να βγάλει ο ηλιος κέρατα.
Cervantes το αστείο όμως ξέρεις ποιο είναι; Ότι εγώ παίζει να είχα περισσότερα λεφτά στο πορτοφόλι μου απ' αυτόν, δεν είμαι δα και κανένας πιτσιρικάς για να με υποτιμήσει, 39 χρονών είμαι και πάντα καλοντυμένος οπότε από τίποτα δεν έπρεπε να εξάγει το συμπέρασμα ότι ο 50+ που πιθανόν μαδούσε είχε περισσότερα φράγκα να της σκάσει... Τέλος πάντων, αυτή έχασεΕπισκεψη στο Piruette με στοχο την Κατερινα την Γεωργιανη. Καθοταν με κατι γερους τελικα μετα απο συννενοηση ηρθε και πηγαμε στην καβατζα. Δεν ηταν ανετα απο θεμα ωρας γιατι τα μασαγε οτι εχει κοσμο το μαγαζι και δεν μπορει να κατσει αρκετη ωρα. Παρολα αυτα η δουλεια εγινε. Με το που τελειωσαμε γυρισε στην αλλη παρεα. Ηταν και η Ελενη εκει και τις ελεγε τον πονο του ενας παντρεμενος.
Φιλε Womanaholic εχεις απολυτο δικιο, και πολυ καλα της απαντησες. Ηθελε να μαδησει τον αλλον πρωτα και σε ειχαν εσενα στο περιμενε, αν δεν εκτιμησει αυτη τα λεφτα θα τα εκτιμησουν αλλες. Παρατηρω οτι γενικα προτιμανε τους θειους/μπαρμπες/γερους που τους μαδανε ευκολα χωρις να κουραζονται.
Πώς την είδες; Γιατί κάποιοι λένε ότι είναι λίγο κομμάτια τώρα τελευταίαΑμάντα είναι λα λουνα κανονικά και κανονίζει αν Θες μετά για ξενοδοχείο
Πυρφοράδικο. Πολλές κοπέλες,οι περισσότερες από μέσα αλλά βγαίνουν κιόλας (έξω απ'την μπάρα εννοώ)Μάγκες, έχει κανείς ιδέα για το home like bar στην Συγγρού τι ρόλο βαράει;
Γυναίκες και αν γαμάς;;;
Έλεγα να το επισκεφτώ γιατί περνάω συχνά πυκνά από εκεί , αλλά με διαφώτισες και με γλίτωσες από ότι καταλαβαίνω. Έχεις ιδέα αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον μπαρ στον ίδιο δρόμο η γενικά κάπου εκεί κοντά;Πυρφοράδικο. Πολλές κοπέλες,οι περισσότερες από μέσα αλλά βγαίνουν κιόλας (έξω απ'την μπάρα εννοώ)
Ορισμένες σηκώνονται και χορεύουν (ντυμένες) με μουσική υπόκρουση εκκωφαντική σαν σε κλάμπ
Μέχρι εκεί. Το μόνο που ενδέχεται να γαμήσεις είναι το υπόλοιπο του λογαριασμού σου
Ή το coientreau ή το Λιλλυς (Λίλλη κάτι τέτοιο ) λέει που αμφότερα έχουν κλείσει.Φαντάζομαι πως λες το Cointreau. Έχει κλείσει εδώ και δύο χρόνια
Ναι φυσικά μπαρ εννοούσα. Τα στριπ του συγκεκριμένου δρόμου τα έχω επισκεφτεί όλα!!Φαντάζομαι εννοείς μπάρ και όχι στριπ. Το μόνο που βρίσκω ενδιαφέρον είναι οι Κούκλες στην Ζαν Μωρεάς, μια κάθετη στη Συγγρού στο ύψος της ολυμπιακής. Εκεί παίζει drag show και ενδέχεται να κάνεις κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Είναι για κάπως ιδιαίτερα γούστα όπως καταλαβαίνεις
Τα υπόλοιπα είναι για τους τουρίστες και δεν μας αφορούν