Υπέροχα ποδαράκια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να σηκώσω λίγο το ρούχο της να φανεί ολόκληροςΠώς σας φαίνεται η κωλαρα της γυναίκας μου?![]()
Υπέροχα ποδαράκια
Να σηκώσω λίγο το ρούχο της να φανεί ολόκληροςΠώς σας φαίνεται η κωλαρα της γυναίκας μου?![]()
Αμα τα δοκιμασει σε καβλωμενη φαση μια χαρα θα της αρεσουν,ειδικα αμα ειναι παντρεμενηΔεν είναι τόσο άγρια όσο φαίνεται...
Δεν είναιΑμα τα δοκιμασει σε καβλωμενη φαση μια χαρα θα της αρεσουν,ειδικα αμα ειναι παντρεμενη
Δεν χρειάζεται να είναι. Εσύ θα την κάνεις. Εσύ θα της το βγάλεις...Δεν είναι τόσο άγρια όσο φαίνεται...
Μάλλον δεν είμαι ικανός να το κάνωΔεν χρειάζεται να είναι. Εσύ θα την κάνεις. Εσύ θα της το βγάλεις...
Μπορεί να μην είσαι ο κατάλληλος για τη συγκεκριμένη. Μπορεί να μην είσαι όσο έμπειρος χρειάζεται. Μπορεί η ίδια να μην είναι έτοιμη ακόμα. Πολλά μπορεί. Το βασικό είναι να περνάς καλά. Αν περνάς εσύ καλά όλα τα άλλα δεν έχουν και πολύ σημασία. Και απ' όσο καταλαβαίνω μια χαρά τα περνάς και μπράβο σου!Μάλλον δεν είμαι ικανός να το κάνω
Δυνατό κορμί... Γυναικάρα!!!
Ωραίο κορμί η δικιά σου!!Καλοκαιρινή σιέστα
![]()
ΑπίστευτηΆλλη μια
![]()
Καυλα. Της τον έχεις ανοίξει κ ωραία!Άλλη μια
![]()
Ολοένα και καλύτερο γίνεται…Άλλη μια
![]()
Δυνατό κορμί για δυνατό γαμισι! Εύγε!!Άλλη μια
![]()
Τι ωραίο καυλακι χαίρεσαι!Συνεχίζουμε με φωτό στο κρεβάτι
![]()
Ετσι θελει η καυλοδασκαλαΧτίζεις κορμί μα σε χώνει την ψωλη ο φίλος.. Βλέπω οι μαθητές να τραβάνε μαλακία και συ να χυνεις με την τάπα
Μήπως φαντασιώνεται bukkake με τους μαθητές της;Ετσι θελει η καυλοδασκαλα
Και να προσπαθεί να κατεβάσει τη φούστα, ενώ η σφήνα θα της ξεσκίζει τη κωλοτρυπαΜήπως φαντασιώνεται bukakke με τους μαθητές της;