Έλα καυλοδασκαλα να στο βάλω ετσι πως είσαι στην κουζίνα στημένη και να στα ρίξε μέσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ωραίο κωλο έχει η γυναίκα σουΕγώ παλιές φίλες τις έχω διαγράψει. Βάζω μια της γυναίκας μου ,μιας και με καυλώνει ακόμα .
Έλα καυλοδασκαλα να στο βάλω ετσι πως είσαι στην κουζίνα στημένη και να στα ρίξε μέσα
Ωραίο κωλο έχει η γυναίκα σουΕγώ παλιές φίλες τις έχω διαγράψει. Βάζω μια της γυναίκας μου ,μιας και με καυλώνει ακόμα .
Τρομερός έχουμε κανένα βίντεο;Δουλεμενες απο εμενα ,η φωτο ηταν μετα το test ride που της εκανα !![]()
Κρίμα κι άδικο!!!Εγώ παλιές φίλες τις έχω διαγράψει. Βάζω μια της γυναίκας μου ,μιας και με καυλώνει ακόμα .
Τι μουναρα βόλευες ρε μάγκα…. Μπράβο….Πρωην μου φοιτητρια στην πατρα ,εν ετη 2018,περασμενα μεγαλεια ωραιες αναμνησεις !
![]()
Και γω το.ιδιο... της τα πεταγαΤην έπαιρνα από παντού!!!
Υπάρχουν και βίντεο … αλλά φαινόμαστε και οι 2 … δυστυχώς δεν είναι για ανέβασμα !!!Τρομερός έχουμε κανένα βίντεο;
Τι μουναρα βόλευες ρε μάγκα…. Μπράβο
Οχι η αλήθεια είναι ότι πέρα από την κορμάρα είχε και φατσάρα !!! Πέρασα ένα τρίμηνακι πολύ μπομπα με την μικρή τότε !Τι μουναρα βόλευες ρε μάγκα…. Μπράβο….
καυλα!
Εξαιρετικό! Δεν υπάρχει...
Πολύ ωραία τα εσώρουχα της τα έβγαζα
Βγάλε τα περιττά εσώρουχα να φανεί η κωλαρα της!
Για γερά γαμήσια η δικιά σου
Ωραίος ο φιλος
Στημένη ωραία!
Μιλφαρα με τα όλα της!
Για δυνατές μαχες!