You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κinky Οpera
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 399K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ναι γενικά βλέπεις καινούργια πρόσωπα.Υπάρχει συχνή ανανέωση σε ρόστερ ;
Εκτός να είσαι εβδομαδιαίος που εντάξει θα δεις μικρές διαφορές.
Ρε φίλε πολύ μέτριο στα δικά μου τα μάτια μου φάνηκε το ρόστερ...Απ όλες τις κοπέλες αντικειμενικά δεν βρήκα μια που να πω εδώ είμαστε...Ναι γενικά βλέπεις καινούργια πρόσωπα.
Εκτός να είσαι εβδομαδιαίος που εντάξει θα δεις μικρές διαφορές.
Σε στριπ με 15 ευρω είσοδο θα έπρεπε να είχε 1,2 σλαβες τουμπανες+πολύ κινητό και άραγμα στον καναπέ από τις τυπισσες μα πολύ όμως μετά σηκώνεσε και φεύγεις .Εγώ πήγα πριν 1 βδομάδα οπότε ενημερώνω κιόλας.
Ας μα πει κάποιος μύστης κάποιο που να έχει το πιο καλό σλαβικό ρόστερ αυτήν την περίοδο και όχι να έχει τις ίδιες εδώ και 2 χρόνια
δίχως να αλλάζει.
Revlimit
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 25.394
- Πόντοι
- 6.896
Δυστυχως φιλε δεν υπαρχει καμια ανανεωση , Η μονη ανανεωση ειναι εσωτερικη , δηλαδη να φυγει πχ απ το αλκα να παει στο κινκυ καποια ,η απο καποιο αλλο στριπΡε φίλε πολύ μέτριο στα δικά μου τα μάτια μου φάνηκε το ρόστερ...Απ όλες τις κοπέλες αντικειμενικά δεν βρήκα μια που να πω εδώ είμαστε...
Σε στριπ με 15 ευρω είσοδο θα έπρεπε να είχε 1,2 σλαβες τουμπανες+πολύ κινητό και άραγμα στον καναπέ από τις τυπισσες μα πολύ όμως μετά σηκώνεσε και φεύγεις .Εγώ πήγα πριν 1 βδομάδα οπότε ενημερώνω κιόλας.
Ας μα πει κάποιος μύστης κάποιο που να έχει το πιο καλό σλαβικό ρόστερ αυτήν την περίοδο και όχι να έχει τις ίδιες εδώ και 2 χρόνια
δίχως να αλλάζει.
Ασε που πλεον διαπραγματευσε αν θα τα βγαλει η αλλη ολα στο 50αρικο εχει χαλασει η φαση
Δυστυχως φιλε δεν υπαρχει καμια ανανεωση , Η μονη ανανεωση ειναι εσωτερικη , δηλαδη να φυγει πχ απ το αλκα να παει στο κινκυ καποια ,η απο καποιο αλλο στριπ
Ασε που πλεον διαπραγματευσε αν θα τα βγαλει η αλλη ολα στο 50αρικο εχει χαλασει η φαση
Ισχύει δεν υπάρχει πουθενά ανανέωση οι ανακαινίσεις των μαγαζιών καλές είναι αλλά για τις κοπέλες πάμε όχι αν ο άλλος έβαλε κουφώματα αλουμινίου...Δυστυχως φιλε δεν υπαρχει καμια ανανεωση , Η μονη ανανεωση ειναι εσωτερικη , δηλαδη να φυγει πχ απ το αλκα να παει στο κινκυ καποια ,η απο καποιο αλλο στριπ
Δυστυχως φιλε δεν υπαρχει καμια ανανεωση , Η μονη ανανεωση ειναι εσωτερικη , δηλαδη να φυγει πχ απ το αλκα να παει στο κινκυ καποια ,η απο καποιο αλλο στριπ
Σου έχει τύχει κάποια που δεν τα βγάζει;
Revlimit
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 14
- Like
- 25.394
- Πόντοι
- 6.896
Ναι , και δεν ειναι μονο μια ,ειναι και αλλες και απο αλλα μαγαζια ειναι γενικη η μαλακια τουςΣου έχει τύχει κάποια που δεν τα βγάζει;
Γι αυτο πριν πας πριβε το κανεις ξεκαθαρο , εγω την εχω πατησει γιατι το ειχα αυτονοητο κοιτα που φτασαμε
Τι σου εκανε?Πως ηταν μεσα?Μια ελληνίδα κοκκινομάλλα με πολλά τατουάζ στο σώμα και piercing στο πρόσωπο θυμάται κανείς πως τη λένε; Πήρε πριβέ αλλά ξέχασα όνομα. Εχω τρελαθειιι!!
Χόρευε απίστευτα, πολύ δυνατό κορμί .Τι σου εκανε?Πως ηταν μεσα?
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.524
- Πόντοι
- 9.710
Πριν πόσο καιρό ήταν?Μια ελληνίδα κοκκινομάλλα με πολλά τατουάζ στο σώμα και piercing στο πρόσωπο θυμάται κανείς πως τη λένε; Πήρε πριβέ αλλά ξέχασα όνομα. Εχω τρελαθειιι!!
Πριν μια βδομάδα.Πριν πόσο καιρό ήταν?
Αυτό έλειπε...Σου έχει τύχει κάποια που δεν τα βγάζει;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 81
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 319K