Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 395K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

be water

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2018
Κριτικές
5
Like
268
Πόντοι
280
Υπάρχει συχνή ανανέωση σε ρόστερ ;

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
489
Πόντοι
26
Ναι γενικά βλέπεις καινούργια πρόσωπα.
Εκτός να είσαι εβδομαδιαίος που εντάξει θα δεις μικρές διαφορές.
Ρε φίλε πολύ μέτριο στα δικά μου τα μάτια μου φάνηκε το ρόστερ...Απ όλες τις κοπέλες αντικειμενικά δεν βρήκα μια που να πω εδώ είμαστε...
Σε στριπ με 15 ευρω είσοδο θα έπρεπε να είχε 1,2 σλαβες τουμπανες+πολύ κινητό και άραγμα στον καναπέ από τις τυπισσες μα πολύ όμως μετά σηκώνεσε και φεύγεις .Εγώ πήγα πριν 1 βδομάδα οπότε ενημερώνω κιόλας.

Ας μα πει κάποιος μύστης κάποιο που να έχει το πιο καλό σλαβικό ρόστερ αυτήν την περίοδο και όχι να έχει τις ίδιες εδώ και 2 χρόνια
δίχως να αλλάζει.

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
25.367
Πόντοι
6.896
Ρε φίλε πολύ μέτριο στα δικά μου τα μάτια μου φάνηκε το ρόστερ...Απ όλες τις κοπέλες αντικειμενικά δεν βρήκα μια που να πω εδώ είμαστε...
Σε στριπ με 15 ευρω είσοδο θα έπρεπε να είχε 1,2 σλαβες τουμπανες+πολύ κινητό και άραγμα στον καναπέ από τις τυπισσες μα πολύ όμως μετά σηκώνεσε και φεύγεις .Εγώ πήγα πριν 1 βδομάδα οπότε ενημερώνω κιόλας.

Ας μα πει κάποιος μύστης κάποιο που να έχει το πιο καλό σλαβικό ρόστερ αυτήν την περίοδο και όχι να έχει τις ίδιες εδώ και 2 χρόνια
δίχως να αλλάζει.
Δυστυχως φιλε δεν υπαρχει καμια ανανεωση , Η μονη ανανεωση ειναι εσωτερικη , δηλαδη να φυγει πχ απ το αλκα να παει στο κινκυ καποια ,η απο καποιο αλλο στριπ
Ασε που πλεον διαπραγματευσε αν θα τα βγαλει η αλλη ολα στο 50αρικο εχει χαλασει η φαση

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
489
Πόντοι
26
Δυστυχως φιλε δεν υπαρχει καμια ανανεωση , Η μονη ανανεωση ειναι εσωτερικη , δηλαδη να φυγει πχ απ το αλκα να παει στο κινκυ καποια ,η απο καποιο αλλο στριπ
Ασε που πλεον διαπραγματευσε αν θα τα βγαλει η αλλη ολα στο 50αρικο εχει χαλασει η φαση

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
489
Πόντοι
26
Ισχύει δεν υπάρχει πουθενά ανανέωση οι ανακαινίσεις των μαγαζιών καλές είναι αλλά για τις κοπέλες πάμε όχι αν ο άλλος έβαλε κουφώματα αλουμινίου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom