Νέα

Κinky Οpera

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.438
Πόντοι
9.086
είναι μακράν το πιο άβολο στριπ κλάμπ για τον πελάτη!!!!! Έχουν καταφέρει να το κάνουν και αυτό. Βέβαια και στην αρχική του φάση τα ίδια ψιλοσκατά ήταν....γενικά πλέον είναι ότι χειρότερο από VFM.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Αν έχεις τίποτα εκατομμύρια από πίσω σε ακουμπάει αυτή
Πριν εξελιχτεί περαιτέρω, με 200 ευρώ έκλεινες ραντεβού σε πρακτορείο. Ο,τι γυαλίζει λένε δεν είναι χρυσός, που σας πουλάνε κιόλας και σταριλικι κάποιες τρομάρα τους. Το viral δεν λέει τίποτα. Υπάρχουν κάτι μουναρες Ρωσίδες που δεν πιάνει μια μπροστά τους και με πολύ λιγότερα. Η χρυσόσκονη της τηλεόρασης και του ίντερνετ είναι ένα προπέτασμα καπνού και τίποτα άλλο. Να βλέπετε αυτό που έχετε μπροστά σας γιατί σαν αυτή είναι η μισή Ελλάδα, ενώ σα την Ρωσίδα δεν είναι.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Έχω απορία επειδή δεν έχω κάνει ποτέ κράτηση. Τιμή φιάλης απλής πόσο πηγαίνει; Επίσης χορός κατόπιν φιάλης στα 250 ή πιο πάνω; Γενικά οι κλασικές τιμές που βρίσκεις σε όλα τα high end strip της Αθήνας ή ψιλοτσιμπημενα;

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
2.853
Πόντοι
456
Πριν εξελιχτεί περαιτέρω, με 200 ευρώ έκλεινες ραντεβού σε πρακτορείο. Ο,τι γυαλίζει λένε δεν είναι χρυσός, που σας πουλάνε κιόλας και σταριλικι κάποιες τρομάρα τους. Το viral δεν λέει τίποτα. Υπάρχουν κάτι μουναρες Ρωσίδες που δεν πιάνει μια μπροστά τους και με πολύ λιγότερα. Η χρυσόσκονη της τηλεόρασης και του ίντερνετ είναι ένα προπέτασμα καπνού και τίποτα άλλο. Να βλέπετε αυτό που έχετε μπροστά σας γιατί σαν αυτή είναι η μισή Ελλάδα, ενώ σα την Ρωσίδα δεν είναι.
Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε

kapakavliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
73
Πόντοι
0
Μάγκες αυτό το πράγμα με το κινκυ που ειναι άδειο το μαγαζί και σου λένε για μπουκάλι για να κάτσεις δεν το καταλαβάινω. Οκ Παρασκευή Σάββατο που είναι τίγκα έχει μία λογική αλλά όταν όλα τα τραπέζια είναι άδεια τι νόημα έχει αυτό το ύφος? Πολύ με απογοητεύει αυτό το μαγαζί τελευταία. Αλλά έχει ωραία καυλάκια ρε γαμώτο.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Μάγκες αυτό το πράγμα με το κινκυ που ειναι άδειο το μαγαζί και σου λένε για μπουκάλι για να κάτσεις δεν το καταλαβάινω. Οκ Παρασκευή Σάββατο που είναι τίγκα έχει μία λογική αλλά όταν όλα τα τραπέζια είναι άδεια τι νόημα έχει αυτό το ύφος? Πολύ με απογοητεύει αυτό το μαγαζί τελευταία. Αλλά έχει ωραία καυλάκια ρε γαμώτο.
Ωχ ρε φίλε, ρατσιστής δεν είμαι και Αλβανό μάστορα θα πάρω να μου κάνει δουλειά στο σπίτι μου, αν ξέρω από πριν ότι είναι από τους καλύτερους στην δουλειά του και έχει δεδηλωμένη αξία στον χώρο του, αλλά τώρα από Αλβανούς σε τέτοια δουλειά περίμενες τίποτα καλύτερο; Το 90% της πορνείας στην πόλη διάβασα ότι ελέγχουν. Πραγματική χολέρα λέμε, γι' αυτό και τα μαγαζιά τύπου Κίνκυ και Άλκα είναι τόσο ελεεινά. Δεν είδες τον άλλο που είχε ανοίξει δέκα στούντιο; Βούηξαν οι εφημερίδες και το ίντερνετ. Τέτοιας κλίμακας καταστάσεις δεν τις είχα ξαναδεί στην ζωή μου. Εδώ ένας Αλβανάκος που διαφήμιζε εδώ μέσα το Αλκα μου κοκορευόταν ότι το Άλκα και το Κίνκυ ''δεν είναι για φτωχαδάκια του δεκάρικου''. Βλέπεις το κόμπλεξ κατωτερότητας έναντι των Ελλήνων πως φαίνεται; Αυτός είναι ενας βασικός λόγος που δεν πατάω στο Κίνκυ για να ακουμπήσω πεντακοσάρα για καναπέ, δηλ, ποτό και τα υπόλοιπα. Είναι απαίσια η φάση, από τότε που αυτά τα δυο μαγαζιά αλλάξανε διεύθυνση. Μακριά...

Caravaggio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2023
Like
2.048
Πόντοι
440
Ρε μάγκες αν πάρω τη γυναίκα και πάω , υπάρχει σόου με άντρες να πάρει και αυτή λίγο μάτι?

kapakavliaris

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2024
Κριτικές
1
Like
73
Πόντοι
0

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.551
Πόντοι
7.195
Έχει δοκιμάσει κάποιος την Rafaela Bella ή παίζει εκεί με άλλο όνομα?

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.551
Πόντοι
7.195
Τελευταία τροποποίηση:

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.736
Πόντοι
216
Έχω απορία επειδή δεν έχω κάνει ποτέ κράτηση. Τιμή φιάλης απλής πόσο πηγαίνει; Επίσης χορός κατόπιν φιάλης στα 250 ή πιο πάνω; Γενικά οι κλασικές τιμές που βρίσκεις σε όλα τα high end strip της Αθήνας ή ψιλοτσιμπημενα;
Ρε να μην πατήσει κανείς με τέτοιες τιμές σιγά το μαγαζί

Εγγρ.
1 Ιουν 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα δεν εχω παει ποτε στο συγκεκριμενο μαγαζι μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει? Για καθημερινη οχι παρασκευες και σαββατα. Λιγα λογια πχ συμπεριφορα προσωπικου κοριτσιων ο χωρος πως ειναι εισαι ορθιος δεν εχει τραπεζακια, τι παιζει με πριβε μεχρι τι μπορει να κανεις ποσα κτλπ. Σας ευχαριστω

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.438
Πόντοι
9.086
Καλησπερα δεν εχω παει ποτε στο συγκεκριμενο μαγαζι μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει? Για καθημερινη οχι παρασκευες και σαββατα. Λιγα λογια πχ συμπεριφορα προσωπικου κοριτσιων ο χωρος πως ειναι εισαι ορθιος δεν εχει τραπεζακια, τι παιζει με πριβε μεχρι τι μπορει να κανεις ποσα κτλπ. Σας ευχαριστω
ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.913
Πόντοι
456
Ωχ ρε φίλε, ρατσιστής δεν είμαι και Αλβανό μάστορα θα πάρω να μου κάνει δουλειά στο σπίτι μου, αν ξέρω από πριν ότι είναι από τους καλύτερους στην δουλειά του και έχει δεδηλωμένη αξία στον χώρο του, αλλά τώρα από Αλβανούς σε τέτοια δουλειά περίμενες τίποτα καλύτερο; Το 90% της πορνείας στην πόλη διάβασα ότι ελέγχουν. Πραγματική χολέρα λέμε, γι' αυτό και τα μαγαζιά τύπου Κίνκυ και Άλκα είναι τόσο ελεεινά. Δεν είδες τον άλλο που είχε ανοίξει δέκα στούντιο; Βούηξαν οι εφημερίδες και το ίντερνετ. Τέτοιας κλίμακας καταστάσεις δεν τις είχα ξαναδεί στην ζωή μου. Εδώ ένας Αλβανάκος που διαφήμιζε εδώ μέσα το Αλκα μου κοκορευόταν ότι το Άλκα και το Κίνκυ ''δεν είναι για φτωχαδάκια του δεκάρικου''. Βλέπεις το κόμπλεξ κατωτερότητας έναντι των Ελλήνων πως φαίνεται; Αυτός είναι ενας βασικός λόγος που δεν πατάω στο Κίνκυ για να ακουμπήσω πεντακοσάρα για καναπέ, δηλ, ποτό και τα υπόλοιπα. Είναι απαίσια η φάση, από τότε που αυτά τα δυο μαγαζιά αλλάξανε διεύθυνση. Μακριά...
Τι γράφεις βρε ναυάγιο πάλι;
Ιστορίες από τα όνειρα σου;
Το Αλκα το λες ελεεινό επειδή είναι γεμάτο κάθε ΠΣΚ και πήγες εσύ ρε στραβαδι και σε είδαν λετσο και ούτε καρέκλα δε σου έδιναν να κάτσεις;

Πόσο αγαμητος είσαι που τόσα χρόνια μετά ακόμα κράζεις ένα μαγαζί ρε κομπλεξικε..
Και όχι δε χρειάζεται να έχεις σχέση με το μαγαζί για να λες την αλήθεια, απλα ως πελάτης να πας μερικές φορές βλέπει ο οποιοσδήποτε ότι γράφεις ψέματα και παραμύθια.

Τράβα πίσω στη σπηλιά σου ουγκα.

Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Δεν κατανοώ τι εννοείς για καθημερινή κι όχι για Παρασκευή ή Σάββατο. Προφανώς καθημερινή η κινητικότητα θα είναι λιγότερη από κόσμο, πιθανώς και λιγότερα κορίτσια λόγω ρεπό και τα σχετικά.

Κοίτα, μπορώ να το κουράσω, αλλά δεν θέλω. Στο μαγαζί αυτό θα πας «φορτωμένος». Θέλω να πω, με 100-150 ευρώ μπάτζετ, ωραία θα περάσεις, αλλά δεν θα γαμήσεις, αν αυτός είναι ο σκοπός. Αν θες να γαμήσεις, υπολόγισε τουλάχιστον 450-500. Το πριβέ είναι στα 350, μία ώρα.

Το μαγαζί είναι μια χαρά. Και σαν χώρος με τους καναπέδες του και όλα. Κλαμπάτο στιλ. Γκόμενες πολλές κι ωραίες, ποτά καθαρά, προσωπικό σε μένα τουλάχιστον φάνηκε οκ. Είχα ό,τι ζήτησα, έκατσα με την παρέα μου καναπέ Παρασκευή νύχτα 4 η ώρα σε μαγαζί γεμάτο, χωρίς να χρειαστεί να πάρουμε μπουκάλι.

Οπότε, συνοπτικά: αν πιστεύεις ότι θα γαμήσεις με 80 ευρώ, μην πας. Δεν θα σου αρέσει. Αλλά με 80 γαμάνε όσοι πηγαίνουν κάθε μέρα σε κάτι κωλομάγαζα που τα «πουλάνε» ως γαμάτα, νομίζοντας ότι όλοι θα περάσουν καλά, χωρίς να ξοδέψουν.

Αν δεν πας συχνά και πεις ότι πας μια καλή, με τα φράγκα σου και την παρέα σου, να περάσεις ωραία χωρίς μιζέρια και χωρίς να μετράς κάθε ευρώ, θα περάσεις σούπερ. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.295
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom