Καλησπερα δεν εχω παει ποτε στο συγκεκριμενο μαγαζι μπορει καποιος να μου πει αν αξιζει? Για καθημερινη οχι παρασκευες και σαββατα. Λιγα λογια πχ συμπεριφορα προσωπικου κοριτσιων ο χωρος πως ειναι εισαι ορθιος δεν εχει τραπεζακια, τι παιζει με πριβε μεχρι τι μπορει να κανεις ποσα κτλπ. Σας ευχαριστω
Καλησπέρα. Δεν κατανοώ τι εννοείς για καθημερινή κι όχι για Παρασκευή ή Σάββατο. Προφανώς καθημερινή η κινητικότητα θα είναι λιγότερη από κόσμο, πιθανώς και λιγότερα κορίτσια λόγω ρεπό και τα σχετικά.
Κοίτα, μπορώ να το κουράσω, αλλά δεν θέλω. Στο μαγαζί αυτό θα πας «φορτωμένος». Θέλω να πω, με 100-150 ευρώ μπάτζετ, ωραία θα περάσεις, αλλά δεν θα γαμήσεις, αν αυτός είναι ο σκοπός. Αν θες να γαμήσεις, υπολόγισε τουλάχιστον 450-500. Το πριβέ είναι στα 350, μία ώρα.
Το μαγαζί είναι μια χαρά. Και σαν χώρος με τους καναπέδες του και όλα. Κλαμπάτο στιλ. Γκόμενες πολλές κι ωραίες, ποτά καθαρά, προσωπικό σε μένα τουλάχιστον φάνηκε οκ. Είχα ό,τι ζήτησα, έκατσα με την παρέα μου καναπέ Παρασκευή νύχτα 4 η ώρα σε μαγαζί γεμάτο, χωρίς να χρειαστεί να πάρουμε μπουκάλι.
Οπότε, συνοπτικά: αν πιστεύεις ότι θα γαμήσεις με 80 ευρώ, μην πας. Δεν θα σου αρέσει. Αλλά με 80 γαμάνε όσοι πηγαίνουν κάθε μέρα σε κάτι κωλομάγαζα που τα «πουλάνε» ως γαμάτα, νομίζοντας ότι όλοι θα περάσουν καλά, χωρίς να ξοδέψουν.
Αν δεν πας συχνά και πεις ότι πας μια καλή, με τα φράγκα σου και την παρέα σου, να περάσεις ωραία χωρίς μιζέρια και χωρίς να μετράς κάθε ευρώ, θα περάσεις σούπερ. Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.