maniaths1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά βρήκα ένα λεπτομερέστατο άρθρο με αναλυτικές φώτο στο Για να το δούμε και ας αρχίσουμε να προσέχουμε τις κινήσεις μας.
σταματα να διαφημιζεις το σαιτ σου, μας εχεις ζαλισειΠαιδιά βρήκα ένα λεπτομερέστατο άρθρο με αναλυτικές φώτο στο Για να το δούμε και ας αρχίσουμε να προσέχουμε τις κινήσεις μας.
Τι σημαίνει αυτό; Οτι, η συγκεκριμένη τάνα, κάνει κατα μέσο όρο, μια φορα την εβδομάδα, sex χωρίς προφύλαξη, με τον πελάτη να χύνει μέσα. Κανείς απο τους 2 δεν το γνωρίζει εκείνη τη στιγμή εννοείται.
ναι φιλαρακο εχεις δικιο ...ως γνωστον στο σαιτ μπαινουν μονο αριστοκρατες και γονοι εφοπλιστικων οικογενειωνΠέρα από την θλίψη που μπορεί να σου δημιουργεί η εικόνα και μόνο αυτών των γυναικών δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να τις χαρακτηρίσει ιερόδουλες και δεν πιστεύω ότι μέσα σε αυτό το site υπάρχει έστω και ένας που θα μπορούσε να δώσει χρήματα για να πάει με μία τέτοια γυναίκα.
Πέρα από το ότι η πολιτεία οφείλει να βοηθήσει αυτές τις γυναίκες, δεν μπορώ να πιστέψω την χρονική συγκυρία που έγινε η σύλληψη και η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους.
Ο τίτλος που λέει ότι 11 ιερόδουλες συνελήφθησαν με aids νομίζω ότι αποπροσανατολίζει την πραγματικότητα.
Πέρα από την θλίψη που μπορεί να σου δημιουργεί η εικόνα και μόνο αυτών των γυναικών δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να τις χαρακτηρίσει ιερόδουλες και δεν πιστεύω ότι μέσα σε αυτό το site υπάρχει έστω και ένας που θα μπορούσε να δώσει χρήματα για να πάει με μία τέτοια γυναίκα.
Πέρα από το ότι η πολιτεία οφείλει να βοηθήσει αυτές τις γυναίκες, δεν μπορώ να πιστέψω την χρονική συγκυρία που έγινε η σύλληψη και η δημοσιοποίηση των στοιχείων τους.
Ο τίτλος που λέει ότι 11 ιερόδουλες συνελήφθησαν με aids νομίζω ότι αποπροσανατολίζει την πραγματικότητα.
αν σπάσει το προφυλακτικό δεν το καταλαβαίνει κανείς από τους 2;
ναι φιλαρακο εχεις δικιο ...ως γνωστον στο σαιτ μπαινουν μονο αριστοκρατες και γονοι εφοπλιστικων οικογενειων
Αμα ειχες AIDS και το ηξερες θα συνεχιζες να δουλευεις?Καμία μά καμία κοπέλα τού χώρου δέν εύθύνεται......
απο ολλες τις φωτογραφιες,φαινονται οτι ειναι πρεζακια !!! πρεζακια που προσφεραν σεξουαλικες υπηρεσιες με μονο σκοπο να εξασφαλισουνε την δοση τους.... κριμα για αυτους τους ανθρωπους
για να το λες εσυ ετσι πρεπει να ειναι...Στο site μπαίνουν εργατόπαιδα που παλεύουν για το μεροκάματο, και συγκροτημένοι άνθρωποι της βιοπάλης, μην κοροϊδεύεις.
Ρε παιδια,ποσο καμμενοι μαλακες ηλιθιοι επικινδυνοι ανωμαλοι αντρες υπαρχουν για να πανε με αυτα τα πρεζονια και ειδικα ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ μου λετε??????????????????????? Ελεος ρε μαλακες δηλαδη τι να πω
Θεωρητικά, έχεις ένα δίκιο. Πρακτικά τώρα... με τόση κρέμα, που πλακώνουν όλες αναγκαστικά, έτσι κι αλλιώς, το να το καταλάβεις, εσύ η αυτή, πριν αδειάσεις.... είναι λίγο δύσκολο. Πόσες φορές δεν έχουμε γράψει οι ίδιοι, ή έχουμε διαβάσει κριτικές, με αναφορές σε "τόση κρέμα που δεν καταλάβαινα τίποτα".