Καλησπερα ειμαι νεα εγγραφη εδω και τα μπουρδελα τα εχω φαει με το κουταλι,ειμαι στις γειτονιες αυτες στον Αγ.Παντελεημονα για δεκαετιες,παντα μα παντα ομως φοραγα σκουφακι οταν πηγαινα,δεν το παιζω ηθικος αλλα εδω μεσα με αυτα που εχω διαβασει προσωπικα νιωθω οτι ειτε καποιοι ειναι καθυστερημενοι (να με συγχωρουνε) ειτε λενε ψεμματα για φιγουρα ειτε ειναι αποφασισμενοι για ολα.
Εγω πλεον δεν παω γιατι δεν πολυγουσταρω να γαμαω γκομενες που κανουν "τα παντα" και να το ξερω κιολας και σιγουρα εχω και εγω το "πακετο" που μου αρεσει,συγκεκριμενα μου αρεσει η γυναικα να ειναι νατουραλ στο αιδοιο και οχι ξυρισμενη γουλι,να εχει καθαριοτητα μεσα καργα και ωραιο περιβαλλον με καθρεπτες,παντα ομως φορουσα προφυλακτικο και αν κατι με "τσινιζε" την "εκανα λουης",τα χεζω τα δεκαρικα και τα εικοσαρικα μπροστα στην υγεια μου.
Καντε το ιδιο,προστατευειτε και αν σας βγαινει "σαπιο το καρπουζι" μεσα,φερθειτε ανδρικια,σηκωθειτε και φυγετε,μην χυσετε και καλα χωρις καποτα για να τιμησετε τα ευρω σαν τελειωτικη λυση,ετσι πατε πασο στην μπλοφα η στην ανικανοτητα των κοριτσιων,την υγεια σας κοιταξτε πρωτα απο ολα,μετα και που τις κριτικαρετε την "τον εχετε ακουμπησει" αρα η κριτικη ειναι μη υπολογισιμη σε αυτη την περιπτωση,μονο αν ξενερωσετε και φυγετε μαγκες εχει νοημα η κριτικη αλλιως απλα πηγατε πασο,με συγχωρειτε για το υφος αλλα σκαω γιατι ειστε ανδρες και θεωρω σωστο να σας υποστηριζω.
Αλλο ειναι κριτικαρετε την παροχη την σωστη και την υγιη και αλλο να πηγαινετε πασο στην μπλοφα.
Προτεινω να κανετε ετσι,να φορατε το "κρανος" σας και εσεις και αν διαφωνειτε πειτε με μαλακα,δεν τρεχει τιποτα.
Τωρα για το προτεκτορατο που ζουμε τι να πω;οτι ολοι ξεραμε οτι τα τελευταια χρονια καπου "χαθηκε η μπαλα" με τις γκομενες και απο την αυθεντικοτητα των παροχων που ηταν σωστα και προστατευμενα ολα με την μυσταγωγια και την γλυκα που ειχε καταντησε να γινει "κινεζικη απομιμιση" και αυτο,δηλαδη κανενα οριο,ολα για την κονομα,πιο φθηνα,πιο ρομποτικα και αρκει να χυσει ο πελατης με καθε τροπο.
Λετε να γερασα και να λεω μαλακιες;αποψη σας!εγω παντως μενω εδω διπλα και δεν ημασταν ποτε ετσι χυμα στο κυμα.Ποτε!