Η Ελλάδα είναι όμορφη χώρα(ίσως η πιο όμορφη στην Ευρώπη και μια από τις ομορφότερες του κόσμου)...πλην ομως της Θράκης. Ιδίως προς πομακοχωρια και εκεί που βλέπεις τζαμιά, μουσουλμάνους και γενικότερα όσοι έχουν πάει προς Ξάνθη, Κομοτηνή κλπ Θα καταλάβουν ότι μιλάμε για ξένο σωμα. Και το θεωρώ επισης το πιο άσχημο μέρος του ελληνισμού.Για εμένα η Θράκη έχει πάψει να είναι ελληνική εδω και χρόνια. Θα έπρεπε με την ανταλλαγή οι Θρακιώτες να εγκατασταθουν εκεί και οι Πομάκοι και μουσουλμάνοι να πάρουν μπουλο προς Τουρκία μεριά. Επισης θα πρότεινα στον νηματοθετη να έβαζε και την Κύπρο αλλά και την Βόρεια Ήπειρο εξίσου στις κατηγορίες. Τα θεωρώ ελληνικά εδάφη.
Με θλίβει αφάνταστα να διαβάζω κάτι τέτοιο από έναν Έλληνα!
Τέτοιου είδους απόψεις ΔΕΝ έχουν ούτε οι της Χ.Α. (είμαι φανατικά κατά των πολιτικών τους απόψεων & πιστεύω) αλλά ακόμα κι αυτοί ως πατριώτες όπως δηλώνουν τουλάχιστον, θα έδιναν το αίμα τους για κάθε ελληνικό σημείο γης.....
*Κάτι τέτοια ακούει ο Ερντογάν και το παίρνει πάνω του....
Είμαι Θρακιώτης και είμαι περήφανος για την καταγωγή μου.
Όποιος ΔΕΝ έχει επισκεφθεί ποτέ την ακριτική Ελλάδα, ΔΕΝ μπορεί να μιλήσει για την φιλοξενία και το πόσο πατριώτες είμαστε!
Σε καθημερινή βάση, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες το χρόνο αντιμετωπίζουμε μόνοι, ξεχασμένοι από πολιτικούς & κόμματα τις Τουρκικές προκλήσεις!
Ο Έβρος ήταν είναι και θα είναι Ελληνικός!
**Αναμένω της άποψη και άλλων μελών με καταγωγή από Θράκη.