Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αχ γλυκα τα νερα εκει πανω ...και αλλοι ανθρωποι
ωραιος. εδωσες πληρη αναλυση του γεννεαλογικου σου δενδρου.Γεννημένος και μεγαλωμένος Πειραιά.
Και οι δύο γονείς, γεννημένοι και μεγαλωμένοι Πειραιά.
Ο πατέρας του πατέρα μου, γεννημένος και μεγαλωμένος Λακωνία, περιοχή Μολάων. Οι γονείς του από Λακωνία επίσης. Υπάρχει μία υποψία για τη φάρα του πατέρα του πατέρα του ότι είναι στο βάθος του χρόνου αρβανίτικη.
Η μητέρα του πατέρα μου, γεννημένη και μεγαλωμένη Πειραιά. Ο πατέρα της, από Αίγινα και η μητέρα της, από Πάτρα.
Ο πατέρας και η μητέρα της μητέρας μου από Σμύρνη. Από την πλευρά του πατέρα της μητέρας του, το ιστορικό είναι καθαρά μικρασιάτικο, αλλά από την άλλη πλευρά, υπάρχει η υποψία ότι πιάνουμε Κρήτη.
Ανακεφαλαιωτικά...
Πειραιάς, Λακωνία, Αίγινα, Πάτρα, Σμύρνη, και ολίγον-τί από Κρήτη και Αρβανιτιά.
Εγώ αισθάνομαι γέννημα-θρέμμα Πειραιώτης με λακωνική καταγωγή και όλα τα υπόλοιπα δε μου κάνουν κανένα "κλικ".
συμπατριωτες ειμαστε οσον αφορα τα πρωτα 2...ειλικρινα τωρα σε συμπαθησα!!!!!!!!υ.γ.Απο Κωνσταντινουπολη Ποντο και Χιο αλλα δε θεωρω επουδενι τον εαυτο μου αθηναια......![]()
συμπατριωτες ειμαστε οσον αφορα τα πρωτα 2...ειλικρινα τωρα σε συμπαθησα!!!!!!!!υ.γ.
μονο που εγω θεωρω τον εαυτο μου 100% αθηναιο οι προπαππουδες ηταν προσφυγες απο την σμυρνη και τον ποντο,εμεις εδω.
Α και δεν θελω να γενικευωψ ειδικα στο θεμα καταγωγη. Για εμενα χειροτεροι Πυργιωτες, Πατρινοι, Πειραιωτες και οι πιτσιρικαδες απο τα χωρια της Κρητης! Τα γνωστα αρχιδακια-βυσματα-κωλοπαιδακια που σηναντησαμε στο στρατο οσοι υπηρετησαμε σε Κω, Κρητη, ΡοδοΕδω γράφουμε απο πού κρατά η σκούφια μας. Και γω <<Αθηναιος>> θεωρουμε αφου έχω γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ αλλα η καταγωγή μου ειναι απο τη Σμύρνη και απο το Ρέθυμνο.
Οι χειροτεροι πάντος θεωρώ πως είναι sorry...οι Πυργιώτες και οι Αγρινιώτες.
Απ τον Έβρο..?Δηλαδή είσαι εβραία?ΑΠΟ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ειμαι πολυ περηφανη γι αυτο!!!!