Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έτσι εξηγουνται τα ποιοτικά σου ποστ. Έχετε όλα τα λουλούδια που χρειάζονται για μια πετυχημένη σταδιοδρομία σε φόρουμ.Kalamata Messinia Greece
Για πείτε κ οι υπόλοιποι..
Τι να σου πω δεν ξέρω.. μπορεί να είναι κ από τα ψυχολογικά προβλήματα ..Έτσι εξηγουνται τα ποιοτικά σου ποστ. Έχετε όλα τα λουλούδια που χρειάζονται για μια πετυχημένη σταδιοδρομία σε φόρουμ.
Δωδεκάνησα. Όχι Ρόδος όμως. Δεν λέω άλλα γιατί κάποια στιγμή φιλοδοξω να γίνω δήμαρχος υπηρετώντας τις κατοίκους του νησιού, πέρα από μικροκομματικές σκοπιμότητες
Θα σε στηρίξει το bou.ρε μην μασάς....Έτσι εξηγουνται τα ποιοτικά σου ποστ. Έχετε όλα τα λουλούδια που χρειάζονται για μια πετυχημένη σταδιοδρομία σε φόρουμ.
Δωδεκάνησα. Όχι Ρόδος όμως. Δεν λέω άλλα γιατί κάποια στιγμή φιλοδοξω να γίνω δήμαρχος υπηρετώντας τις κατοίκους του νησιού, πέρα από μικροκομματικές σκοπιμότητες
Με παρεξήγησες. Δεν το εννούσα όπως κάποιοι καιροσκόποι.Πολίτης του κόσμου με τέτοιο avatar δεν υπάρχει.Πολιτες του κόσμου δηλώνουν κάτι τύποι που πιστεύουν ότι το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του και κάτι τέτοια ....είσαι κοσμογυρισμενος και μπράβο σου.Ομως νομίζω ότι είσαι Έλλην πατριώτης.
Είχες κόστος δηλώνοντας Έλληνας στο εξωτερικό;Δέχθηκες απειλές και προβλήματα στην δουλειά σου;Με παρεξήγησες. Δεν το εννούσα όπως κάποιοι καιροσκόποι.
Βεβαίως και είμαι Έλλην και ποτέ δεν το αρνήθηκα και ας είχα κόστος. Εδω που ζω είναι γνωστό πως βοηθώ Έλληνες με κάθε τρόπο γιατι ξέρω ότι η χώρα μου τους γέννησε όλους και έχει πολλά να δώσει..
Όταν ήρθα ναι. Μόνο απο Γερμανούς όμως. Φυσικά όταν είδαν ότι δεν τους παίρνει έκλεισαν το στόμα..Είχες κόστος δηλώνοντας Έλληνας στο εξωτερικό;Δέχθηκες απειλές και προβλήματα στην δουλειά σου;
Καλά τους γάμησες...αν τα χρώματα σου είναι μεσογειακά και είσαι κάτω του 1,80μ δυστυχώς ξεχώρισες αλλά το ότι τους αναχαιτίσες είναι προσωπικό σου παράσημο.Όταν ήρθα ναι. Μόνο απο Γερμανούς όμως. Φυσικά όταν είδαν ότι δεν τους παίρνει έκλεισαν το στόμα..
κυπρο κατεβαινω απο το 2013Πολίτης αυτού του κόσμου. Γεννήθηκα Κύπρο, μεγάλωσα Αθήνα και μαρσάρω Ολλανδία. Ελπίζω να σας κάλυψα![]()
1.86 είμαι αλλά έφτασα να παίρνω περισσότερα απο αυτούς και να δουλεύουν για εμένα. Μια φορα μου έχουν πει οτι είμαι σκληρος μετα απο καιρό και τους είπα THIS IS SPARTAΚαλά τους γάμησες...αν τα χρώματα σου είναι μεσογειακά και είσαι κάτω του 1,80μ δυστυχώς ξεχώρισες αλλά το ότι τους αναχαιτίσες είναι προσωπικό σου παράσημο.
Ωπ! Κατεβαίνεις για δουλειές;κυπρο κατεβαινω απο το 2013
nai...Ωπ! Κατεβαίνεις για δουλειές;