Πάμε και στα δικά μου... Παρασκευή μετά από τυχαία συνάντηση με αξιοσέβαστο μέλος του forum, εντελώς καταδρομικά, αφίχθειμεν στο θεραπευτήριο για ιδίοις όμμασι ενημέρωση. Η....κυρία της υποδοχής μας έμπασε στο γαλαζιοφούξια δωμάτιο όπου εντός ολίγου παρέλασαν και τα άρματα. Προσωπικώς ξεχώρισα Νίνη (όχι του Βάζελου

) και Άννα. Περί ορέξεως κολο....αλλά θεωρώ άκρως υπερβολικά τα σχόλια περί Χριστίνας. Προφανώς οι milfolovers είναι πλειονότης! Φύγαμε βιαστικά, λόγω ανηλειμμένων υποχρεώσεων του συμπαίχτη, πλην όμως δήλωσα στη μαντάμ την πρόθεση επιστροφής μου για την Άννα.
Όπερ και εγένετο. Η μανδάμ ικανοποιημένη εμφανώς, που κράτησα την υπόσχεσή μου, όπως μου ανέφερε. Μετά την προετοιμασία μου μπήκε εντός του δωματίου (κόκκινου) το πλασματάκι με χαμογελάκι ευχαρίστησης που την επέλεξα. Να αναφέρω στα (-) την πόρτα που δεν έκλεινε (μόνο κλείδωνε εσωτερικά) και την κακή λειτουργία του ντους (τάμα τό'χω να πέφτω στα ελλατωματικά!).
Κουβεντούλα ώριμου επιπέδου από την Αννούλα, που μου έφτιαξε τη διάθεση, παραβλέποντας έτσι το ερασιτεχνικότατο μασάζ. Η χημεία μας, έδεσε όμορφα και χωρίς να έχω υψηλές προσδοκίες, απολάμβανα ό,τι εκείνη μου πρόσφερε. Αργότερα γδύθηκε αποκαλύπτοντάς μου το πανέμορφο σώμα της, άγουρο μα τέλεια σμιλεμένο. Πραγματικά παρέκαμψα τις "άτσαλες" κινήσεις της αφού ήμουν σε άριστη διάθεση και αν εξαιρέσεις το άβολο του μασαζοκρέβατου, τα κορμιά μας ήταν σε πλήρη αρμονία. Όμορφη ατμόσφαιρα, μ'ένα γλυκό πλάσμα, που θα μπορούσε να είναι και κόρη μου... Προσπάθησα να είμαι ο ιδανικός γι'αυτήν άντρας στο χρόνο που μοιραστήκαμε και αν κρίνω από την προσπάθειά της, μάλλον το κατάφερα. Η ολοκλήρωση σηματοδότησε μια αισθησιακή συνεύρεση αισθήσεων μα όχι επιδόσεων. Η ικανοποίησή μου στο forte και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε με το ντουζάκι μου και το ντύσιμο. Εκείνη μόλις ντύθηκε βγήκε στο σαλόνι για κάποιον πελάτη που περίμενε και την άκουσα να λέει "γειά σου...Άννα". Επέστρεψε να συγυρίσει το χώρο και εγώ τελείωνα το ντύσιμο για να της δώσω το αντίτιμο ώσπου.....

.........