Stasino
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2020
- Like
- 718
- Πόντοι
- 81
Τι προσφερεις εσυ ισμηνη, δειξε μας αφου δν μας λες!αμα τα αξίζει χαλάλι της
Αν και αποκλέιται να προσφέρει οτι προσφέρω εγώ
Τι προσφερεις εσυ ισμηνη, δειξε μας αφου δν μας λες!αμα τα αξίζει χαλάλι της
αχ καλέ τι έξυπνο χίουμορ που έχεις.λες να μην έχει ελεύθερο χρόνο????....αραχνες εχουν πιασει οι τρυπες της...χαχαχα
Παιδιά!Νομίζω ότι κάποιοι γίνεστε αγενείςλες να μην έχει ελεύθερο χρόνο????....αραχνες εχουν πιασει οι τρυπες της...χαχαχα
ismini ο κόσμος θέλει να δει κανα βιντεάκι με γαμησι κάνε μας την χάρη θα ανέβεις και εσύ και εμείς
Γιατί η sexy Joanna πάει πίσω!;Χαμός γίνεται και με εκείνη!Καντε κατι γιατι σας εσβησε ολες η μικρη σοφια...
3ε μουνι, 4 ο κώλος 3 την πίπα θα βάλω. εγκρίνεις;Η κοπέλα δεν κάνει ούτε 10€ στο Μεταξουργείο απαράδεκτη
Γιατί την πήρες και το λες ή το παίζεις με ορφανάΗ κοπέλα δεν κάνει ούτε 10€ στο Μεταξουργείο απαράδεκτη

Συμφωνώ!Όποιος δεν γουστάρει, δεν την παίρνει ή δεν την ξαναπαίρνει!τωρα αυτα που λετε καποιοι , σκεφτεστε πρωτα καθολου? γιατι να γινεις τοσο τοξικος,λιγο σεβασμος δεν βλαπτει
Την πήρα για αυτό το είπαΓιατί την πήρες και το λες ή το παίζεις με ορφανά![]()
Την άποψη μου είπα αυτό δεν θέλετε εδώ μέσαΑφήστε την κοπέλα στην ησυχία της,σε όποιον δεν αρέσει δεν την παίρνει. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει την άποψη του αλλά όχι να την επιβάλλει.
Τι συνεβη δηλαδη και κρινεις τοσο ασχημα?πες μας κ εμας να ξερουμε γτ μπορει αυριο μεθαυριο να την συναντησουμε!ο ρολος του σαιτ ειναι η ενημερωση με πληροφοριες οχι η δικη και κατακραυγηΤην πήρα για αυτό το είπα
Ναι...μη το συζητάς...αμα τα αξίζει χαλάλι της
Μεσα και γω αδερφεΚαλησπερα,ενδιαφερετε κανας μυστης να παρουμε παρτουζα τη κυρια;;
Oxi ρε τυπε δεν πρεπει να εχεις την αποψη σου γιατι θα στην πεσουν οι αγαπουληδες....Την άποψη μου είπα αυτό δεν θέλετε εδώ μέσα
Ψαξε λιγο συγκεκριμενα στην 1-2 σελιδα τα λενε ολα.Τι συνεβη δηλαδη και κρινεις τοσο ασχημα?πες μας κ εμας να ξερουμε γτ μπορει αυριο μεθαυριο να την συναντησουμε!ο ρολος του σαιτ ειναι η ενημερωση με πληροφοριες οχι η δικη και κατακραυγη
Αυτό θα πει μουνάρα στη κυριολεξία!Χα!Χα!δεν εχω βιντεο