kostaras1312
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.267
- Πόντοι
- 441
Με φωτό και γενικά βίντεο θα ανέβουν τα ραντεβου παίξε μπάλα
Με φωτό και γενικά βίντεο θα ανέβουν τα ραντεβου παίξε μπάλα
Εγώ θέλω να σε πάρω!Από παντού!Ποιός θα με πάρει τώρα το σκ που έχω κάυλες;;
δινω και κώλοΕγώ θέλω να σε πάρω!Από παντού!
Μαρεσεις!Να στον ανοίξω τελείως!δικω και κώλο
κλεισε ραντεβου αν θελειςΜαρεσεις!Να στον ανοίξω τελείως!
Φίλε κι εγώ ενδιαφέρομαι να παρτουζωσουμε το μωρό ! Εφόσον είναι σύμφωνη και η @Ismini31 στείλε dm να το κανονίσουμεΚαλησπερα,ενδιαφερετε κανας μυστης να παρουμε παρτουζα τη κυρια;;
Μαζευόμαστε αρκετοί !! Να κανονίσει σχήματα η κοπέλα λοιπόνΦίλε και εγώ ενδιαφέρομαι για την παρτουζα
Υπολογίστε και εμένα είμαι σίγουρος μέσαΜαζευόμαστε αρκετοί !! Να κανονίσει σχήματα η κοπέλα λοιπόν
Κ ωραία δάχτυλα κ περιποιημένα! Έχει πιασιματακια απ οτι βλέπω κ λιιιγη κοιλίτσα, δείχνει καυλιάρα όμως.
ακριβώς αυτό!!Κ ωραία δάχτυλα κ περιποιημένα! Έχει πιασιματακια απ οτι βλέπω κ λιιιγη κοιλίτσα, δείχνει καυλιάρα όμως.
Δείξε μας κ μια το κωλαράκι σου για να έχουμε καλύτερη άποψη. Φυσικά χωρίς τριχουλες όπως στην πιο πάνω φωτο σου.ακριβώς αυτό!!
Γιατι βρε κοπελα μου ( Επειτα απο αυτο που ανεβασες που θυμιζει μπουτια και μουνι γυναικας (ΣΟΥΜΟ ) και να σου δωσω 130 που ζητας και να μην παρω καποιες αλλες ( Αγγελικη , Joanna, Ελενα και ….) κορμαρες με ιδιες υπηρεσιες στα 80 ?? θελεις να μου το αιτολογησεις τα 130 και τις διαφορες ??Ευχαριστω.δεν εχω βιντεο
Και πολλα ειναι 80 με ολα !!Καλησπερα στην ομαδα.Πιστευω απο αυτα που βλεπω και ακουω οτι 80 συν 20 πρωκτικο θα ηταν μια πιο σωστη χρεωση για την κοπελα.Οκ ειπαμε δεν ειναι μοντελο αλλα το οτι ειναι ανετη χρονικα και δεκτικη ειναι ενα συν. Η καθεμια βεβαια οριζει αυτο που θελει και ειναι δεκτο απλα το λεω συγκριτικα πχ με Αγγελικη Joanna Izabella και αλλες.Καλο βραδυ Ισμηνη.
να μην μου δωσεις. Δεν σου ζήτησα. Μου δινουν αυτοι που τους αρέσω.Γιατι βρε κοπελα μου ( Επειτα απο αυτο που ανεβασες που θυμιζει μπουτια και μουνι γυναικας (ΣΟΥΜΟ ) και να σου δωσω 130 που ζητας και να μην παρω καποιες αλλες ( Αγγελικη , Joanna, Ελενα και ….) κορμαρες με ιδιες υπηρεσιες στα 80 ?? θελεις να μου το αιτολογησεις τα 130 και τις διαφορες ??Ευχαριστω.
Ωραίες μουνοχειλαρεςδεν εχω βιντεο