petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 194
- Like
- 64.261
- Πόντοι
- 48.437
φημες που κυκλοφορουν,λενε οτι σημερα ο Αρχων θα δοκιμαζε μουσακα.Πάλι εδώ είσαι βρε μνπνο κωλομπαρα![]()
αναμενουμε επιβεβαιωση και κριτικη μολις επιστρεψει.

φημες που κυκλοφορουν,λενε οτι σημερα ο Αρχων θα δοκιμαζε μουσακα.Πάλι εδώ είσαι βρε μνπνο κωλομπαρα![]()

Οπα εδω εχουμε θεμα .Πως το φτιαχνεις δικη σου Μπεσαμελ;;; και τι βαζεις στην μπεσαμελ ;;; τι τυρι βαζεις στα μακαρονια αν βαζει;;;ναι. παστιτσιο ακόμα καλύτερο
θα σου απαντήσω μόνη μου.Ρε αφήστε τις μαλακιες αξίζει ή όχι
Μήπως, χρησιμοποιείς και Whatsapp?Με βρίσκετε στο Viber 6931779997
στα 80 η ωρα θα το σκέφτονταν πολλοι...γνωμη μου.θα σου απαντήσω μόνη μου.
Αν ψάνχεις κάποια με αναλογίες μοντέλου τότε ξεκάθαρα δεν είμαι για σένα. Έχω κάποια κιλάκια παραπάνω.
Αλλά:
1. δεν κοιτάω την ώρα.
2. δεν παίρνω πολλά για αυτά που προσφέρω.
3. Είμαι ευχάριστη.
4. Δεν λέω μα και μου και μη.
5. Κάνω σχεδόν τα πάντα (βγάζω γούστα δλδ).
6. Γουστάρω πολύ αυτό που κάνω.
7. Είμαι άψογη και συνεπής σε ότι πούμε (δεν καθυστερώ, δεν ακυρώνω κτλ κτλ)
Με λίγα λόγια τιμάω και σέβομαι τα χρήματα που μου δίνετε.
Εύχομαι να σε κάλυψα.
ναιΜήπως, χρησιμοποιείς και Whatsapp?
Αφού το πας πλέον φουλ επαγγελματικά ξεκίνα να βάζεις ξανά τα video με τα βίτσια που κάνεις για να ξέρει ο κόσμος σε τι είσαι ανοιχτή (εκτός από την πίσω τρύπα σου).
Σε παραδίδει στον Αγ. Πέτρο....μα καλά δεν διαβάζεις τα σχόλια με όλα της τα προφιλ....σε τρώει ο κώλος σου φιλαρακιΑπό υπηρεσίες τι λέει η κοπέλα;
Καλησπέρα φίλε. Αν μπορείς πες δύο λόγια.Σε παραδίδει στον Αγ. Πέτρο....μα καλά δεν διαβάζεις τα σχόλια με όλα της τα προφιλ....σε τρώει ο κώλος σου φιλαρακι
Οτι λέει ο φίλοςΚαλησπέρα φίλε. Αν μπορείς πες δύο λόγια.
Ναι ρε φίλε ενώ οι άλλες είναι καθαρέςΟτι λέει ο φίλος
Διάβασε τα σχόλια κ θα καταλάβεις κ αποκεί κ μετά κρίνεις εσύ αν θα κάνεις ραντεβού ή όχι
Προσωπικά δεν ανέφερα αν είναι καθαρή ή όχι. Δε μαρέσουν ουρολαγνείες κλπ κ φυσικά.οταν ανέφερε οτι σκέφτεται για κοπρολαγνείες τέλος.απο κει κ μετά γούστα είναι αυτά.Όρμα.Ναι ρε φίλε ενώ οι άλλες είναι καθαρές
συμφωνώ !στα 80 η ωρα θα το σκέφτονταν πολλοι...γνωμη μου.
Ρε φιλαράκι και άλλες κοπέλες κάνουν ουρολαγνεια , γλύφουν κωλους ή και ακόμα κάνουν ΑΚΑΠΟΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ .αυτες δεν σε πειράζουν δηλαδή ;Προσωπικά δεν ανέφερα αν είναι καθαρή ή όχι. Δε μαρέσουν ουρολαγνείες κλπ κ φυσικά.οταν ανέφερε οτι σκέφτεται για κοπρολαγνείες τέλος.απο κει κ μετά γούστα είναι αυτά.Όρμα.
Δεστην τότε τη κοπέλα κ ειλικρινά εννοείται εύχομαι να περάσεις τέλεια.
Πάντως για να είμαστε ειλικρινεις, η διαφορά είναι ότι ετούτη τα λέει ότι τα κάνει. Δεν σημαίνει ότι άλλες δεν τα κάνουν (πίσω από κλειστές πόρτες μπορεί να κάνουν και χειρότερα). Και περιμένω σχόλια και από κάποιον που τη συναντησε.. .Προσωπικά δεν ανέφερα αν είναι καθαρή ή όχι. Δε μαρέσουν ουρολαγνείες κλπ κ φυσικά.οταν ανέφερε οτι σκέφτεται για κοπρολαγνείες τέλος.απο κει κ μετά γούστα είναι αυτά.Όρμα.
Δεστην τότε τη κοπέλα κ ειλικρινά εννοείται εύχομαι να περάσεις τέλεια.
Με πειράζουν κ γιαυτό δεν τις βλέπωΡε φιλαράκι και άλλες κοπέλες κάνουν ουρολαγνεια , γλύφουν κωλους ή και ακόμα κάνουν ΑΚΑΠΟΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ .αυτες δεν σε πειράζουν δηλαδή ;
όλες οι κοπέλες καλές είναι, εξαρτάται από τα γούστα και τα θέλω του καθενός,Αν και δεν πολύ γράφω μιας και πίνω καφέ αγναντεύοντας τη βροχή μου βγήκε απ' τη μύτη ,για πάρε πχ τη ΝΤΙΝΤΑ (Βρήκα κι εγώ παραδειγμα) ή όποιαδηποτε άλλη σοβαρή ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ Ελληνίδα ή μη μυστη μου @Konig2 να ευχαριστηθεί η ψυχούλα σου και άσε τα κατουρα και τα σκατα αλλιώς όλα τζόγος είναι στη ζωή καλά να περάσεις και να μας πεις και σε μας