Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (3 μέλη και 3 επισκέπτες)

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
2.177
Πόντοι
456
Δοκιμαστικε το κορίτσι...
οκ.. μια μετρια συνάντηση.... με βαση αυτα που γραφονται την περιμενα πολυ καλυτερη....
Ειναι ευγενική.. ευδιάθετη.... και γενικα μπορεις να πεις 2 κουβεντες...
απο σωμα.. οτι βλεπετε στις φωτο... πετιτ.. αδυνατο με μικρο στηθος!
Απο μασαζ... αρκετα καλο μπορω να πω.. χρησιμοποιεί ολο το βαρος του σωματος της...κατι σαν nuru...(χωρις λαδι) βαζει αρκετα κ τα γονατα... με σωστες πιέσεις..!
Αυτο που δεν μου αρεσε εμενα.. ηταν οτι δεν βγαζει κατι ερωτικο... δεν ξερω αν το κανει ηθελημένα... ή άθελα της.... παντως για τελείωμα 2λεπτα με το στομα κ μετα χερι.. και με ύφος απαθές...δεν ειναι οτι καλυτερο....Πιο πολυ σαν αγγαρεία φαίνεται να το κανει.... Ισως να θελει να επικεντρώνεται στο μασαζ μονο...!
Οποτε...
Οποιος θελει ενα καλο μασαζακι... ας την προτιμήσει μια φορα.. εστω για δοκιμή....
Οποιος θελει το πιο ερωτικο κομματι.... δεν θα του προτεινα να παει...
Το ότι εσύ τελείωσες με 2 λεπτά πίπα δεν φταίει η κοπέλα μάλλον εσύ φταις. Ή τελειώνεις πολύ γρήγορα ή η Ιριδα σε καύλωσε τόσο πολύ που δεν μπορεσες να κρατηθείς άλλο. Η πιπα της και τις 3 φορες που την εχω συναντησει ειναι εξαιρετική. Σε πιπωνει χωρις χερια και σε κοιταει στα ματια και χυνεις μεσα στο στομα της,,,, άρα μονο αγγαρεια δεν το λες....όσο για το πιο ερωτικο κομματι η κοπελα το λεει ουτε μουνι δινει ουτε κωλο. Εσυ μάλλον ηθελες μασαζ με γαμησι οπότε η επιλογη της Ιριδας ήταν λάθος για εσενα. Δεν φταιει επομενως η κοπέλα αλλα η λαθος επιλογη σου

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
49
Like
5.451
Πόντοι
7.265
Το ότι εσύ τελείωσες με 2 λεπτά πίπα δεν φταίει η κοπέλα μάλλον εσύ φταις. Ή τελειώνεις πολύ γρήγορα ή η Ιριδα σε καύλωσε τόσο πολύ που δεν μπορεσες να κρατηθείς άλλο.
... καπου τα μπερδεψες στο μυαλο σου...ξαναδιαβασε την κριτικη μου. Δεν ειπα οτι τελειωσα σε 2 λεπτα... Ειπα η πιπα της ηταν μονο 2λεπτα...
Η πιπα της και τις 3 φορες που την εχω συναντησει ειναι εξαιρετική. Σε πιπωνει χωρις χερια και σε κοιταει στα ματια και χυνεις μεσα στο στομα της,,,, άρα μονο αγγαρεια δεν το λες....
Αυτα δεν εγιναν σε εμενα... εσυ μπορει να εισαι γλυκοτσουτσουνος... και καλο πελατακι.... για αυτο στα εκανε....
και για αυτο καιγεσαι μην την κατηγορησει κανεις την αγαπη σου...!!
όσο για το πιο ερωτικο κομματι η κοπελα το λεει ουτε μουνι δινει ουτε κωλο. Εσυ μάλλον ηθελες μασαζ με γαμησι
Αν ηθελα απο αυτα.. ηξερα που να τα βρω.. μην αγχωνεσαι...
οπότε η επιλογη της Ιριδας ήταν λάθος για εσενα. Δεν φταιει επομενως η κοπέλα αλλα η λαθος επιλογη σου
Δεν υπαρχει λαθος επιλογη..... ΔΟΚΙΜΗ λεγεται.... Ισως να μην ταιριαξε η χημεια μας... ok... no problem... next... προχοραμε...
Εσυ ομως...(οπως κ ο αλλος)... γιατι 'κοπτεσαι'..???!!! Εισαι δικηγορος...ή εκπροσοπως της Ιριδας....???!!!
Δεν μπορουμε να κανουμε κριτικες εδω μεσα... ??? ομορφα κ πολιτισμενα.....
Μονο τα καλα να λεμε...??!!! Για πες...

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
2.177
Πόντοι
456
... καπου τα μπερδεψες στο μυαλο σου...ξαναδιαβασε την κριτικη μου. Δεν ειπα οτι τελειωσα σε 2 λεπτα... Ειπα η πιπα της ηταν μονο 2λεπτα...

Αυτα δεν εγιναν σε εμενα... εσυ μπορει να εισαι γλυκοτσουτσουνος... και καλο πελατακι.... για αυτο στα εκανε....
και για αυτο καιγεσαι μην την κατηγορησει κανεις την αγαπη σου...!!

Αν ηθελα απο αυτα.. ηξερα που να τα βρω.. μην αγχωνεσαι...

Δεν υπαρχει λαθος επιλογη..... ΔΟΚΙΜΗ λεγεται.... Ισως να μην ταιριαξε η χημεια μας... ok... no problem... next... προχοραμε...
Εσυ ομως...(οπως κ ο αλλος)... γιατι 'κοπτεσαι'..???!!! Εισαι δικηγορος...ή εκπροσοπως της Ιριδας....???!!!
Δεν μπορουμε να κανουμε κριτικες εδω μεσα... ??? ομορφα κ πολιτισμενα.....
Μονο τα καλα να λεμε...??!!! Για πες...
Ούτε δικηγόρος είμαι ούτε εκπρόσωπος
Όταν όμως στους 100 έχουμε 98 θετικές κριτικές και μόνο 2 αρνητικές τότε μήπως έχουμε να κάνουμε με εκπροσώπους ψεύτικης ενημέρωσης
ΥΓ άλλο πράγμα ειναι δεν ειναι του γουστου μου και άλλο πράγμα δεν είναι καλη γενικως

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
49
Like
5.451
Πόντοι
7.265
Ούτε δικηγόρος είμαι ούτε εκπρόσωπος
Όταν όμως στους 100 έχουμε 98 θετικές κριτικές και μόνο 2 αρνητικές τότε μήπως έχουμε να κάνουμε με εκπροσώπους ψεύτικης ενημέρωσης
ΥΓ άλλο πράγμα ειναι δεν ειναι του γουστου μου και άλλο πράγμα δεν είναι καλη γενικως
Αν ειδες.. στην κριτική μου.. ειχε 7-8 like... +κάποιοι άλλοι που και αυτοι την βρήκαν μετρια....
Οποτε δεν ειναι ΜΟΝΟ 2....
Και σου ξαναλεω.... δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλη γενικός...!!!
Ωραιο κοριτσακι.. με καλουτσικο μασαζ... και μετρια συνέχεια...!
That's all...!!!
Ξεκολλα.... εκτος και να παίρνεις ποσοστά.. απο το promotion...!!!:buck2:
:buck2:

dannylos

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
27
Πόντοι
0
οχι δεν ειναι κομψο , οπως ειπα , ολοι μαζί, για παλαιότερες επισκεψεις. Δικιά μου οπτική.
Συγνώμη αν σου θίξαμε την αγαπημένη....!!!
Τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε...??!! ''δεν ειναι κομψο...??!!! Δεν την έβρισε κανεις την κοπελα.... Με ωραιο τροπο.. οι περισσοτεροι εδω μεσα λεμε τις εντυπωσεις μας.... ΧΩΡΙΣ να χαιδευουμε αυτια...!!!! Δηλαδη μονο τα καλα θα λεμε εδω....??!!! αμα καποια δεν μας εντυπωσιαζει.. να μην το πουμε....??!!
Και στην τελικη.. για αυτο ειναι το site... για να γραφουμε κριτηκες(παντα με ωραιο τροπο) και να ανταλαζουμε αποψεις....!!!!
ΚΑΙ ΟΧΙ... Δεν ειναι καθολου υποπτο... οπως ειπες....
μαλλον εσυ εισαι υποπτος(αγαπουλης) που βγηκες να την υπερασπιστεις....!!!!Δεν νομιζω η κοπελα να χρειαζεται δικηγορο....!!!

Πιστεψε με δεν ειμαι αγαπουλης. Έχω να την δω πανω από χρόνο. και οντως δε χρειαζεται υπεράσπιση.
Ηθελα πιο πολύ να θίξω τις υπερβολικά καλές κριτικές, που δημιουργούν προσδοκίες.

anonX|

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2025
Κριτικές
6
Like
1.630
Πόντοι
481
Η πιπα της και τις 3 φορες που την εχω συναντησει ειναι εξαιρετική. Σε πιπωνει χωρις χερια και σε κοιταει στα ματια και χυνεις μεσα στο στομα της,,,, άρα μονο αγγαρεια δεν το λες...
Πότε την ειδες τελευταία φορά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom