You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Irida
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 3.816
- Πόντοι
- 456
Παιδιά η συνάντηση έγινε πριν καιρό
Αλλά τώρα έτυχε ν κάτσω ν γράψω
Η ξανθιά με τ νουρου στην αγίου Δημητρίου κάνει καλύτερο μασάζ
Εμένα δν μ εντυπωσίασε
Γνώμη μ
Τα like στην ανάρτηση σου, όσο και στην προηγούμενη αρνητική κριτική σου, δείχνουν πόσοι συμφωνούν μαζί σου (0)
Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 80.249
- Πόντοι
- 23.656
Ίριδα τν πήρα σπίτι από εμφάνιση μέτρια κ πίπα ν βάζει δόντι τν περίμενα πολύ καλύτερη από τ λεγόμενα εδώ μέσα αλλά για μένα ήταν κακή εμπειρία
.....Παιδιά η συνάντηση έγινε πριν καιρό Αλλά τώρα έτυχε ν κάτσω ν γράψω
Εμένα δν μ εντυπωσίασε

jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 13.164
Είσαι από τις λίγες κοπέλες που αξίζουν πραγματικά...![]()
Almost time to go...
Ευχαριστώ πολύ όλους για την φιλοξενία, την ευγένεια και την αγάπη που μου δείξατε.
Φιλάκια πολλά!
Photo by IRiS
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.033
- Πόντοι
- 8.295
Και τι έγινε που δε συμφωνεί κανείς?Τα like στην ανάρτηση σου, όσο και στην προηγούμενη αρνητική κριτική σου, δείχνουν πόσοι συμφωνούν μαζί σου (0)
Να τον κραξουμε κιόλας που συγκρίνει δύο κοπέλες?
Συμφωνώ και εγώ. Η αλήθεια να λέγεται.Την έχω συναντήσει τρεισ φορές. Μια με την Τέα που ήταν πολύ καλή αλλά σαν φοβισμένη, αλλη μία φορα Θεσσαλονίκη που ήταν κορυφή σε όλα και αλλη μια φορά Θεσσαλονίκη πάλι που ήταν μέτρια.Μείον σε όλες τισ συναντήσεις η πολύ κακή οσμή της αναπνοής της λόγο του τσιγάρου.Παιδιά η συνάντηση έγινε πριν καιρό
Αλλά τώρα έτυχε ν κάτσω ν γράψω
Εμένα δν μ εντυπωσίασε
Γνώμη μ
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 3.816
- Πόντοι
- 456
Και τι έγινε που δε συμφωνεί κανείς?
Να τον κραξουμε κιόλας που συγκρίνει δύο κοπέλες?
Δεν είπα κάτι τέτοιο
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 49
- Like
- 5.431
- Πόντοι
- 7.265
Δοκιμαστικε το κορίτσι...
οκ.. μια μετρια συνάντηση.... με βαση αυτα που γραφονται την περιμενα πολυ καλυτερη....
Ειναι ευγενική.. ευδιάθετη.... και γενικα μπορεις να πεις 2 κουβεντες...
απο σωμα.. οτι βλεπετε στις φωτο... πετιτ.. αδυνατο με μικρο στηθος!
Απο μασαζ... αρκετα καλο μπορω να πω.. χρησιμοποιεί ολο το βαρος του σωματος της...κατι σαν nuru...(χωρις λαδι) βαζει αρκετα κ τα γονατα... με σωστες πιέσεις..!
Αυτο που δεν μου αρεσε εμενα.. ηταν οτι δεν βγαζει κατι ερωτικο... δεν ξερω αν το κανει ηθελημένα... ή άθελα της.... παντως για τελείωμα 2λεπτα με το στομα κ μετα χερι.. και με ύφος απαθές...δεν ειναι οτι καλυτερο....Πιο πολυ σαν αγγαρεία φαίνεται να το κανει.... Ισως να θελει να επικεντρώνεται στο μασαζ μονο...!
Οποτε...
Οποιος θελει ενα καλο μασαζακι... ας την προτιμήσει μια φορα.. εστω για δοκιμή....
Οποιος θελει το πιο ερωτικο κομματι.... δεν θα του προτεινα να παει...
οκ.. μια μετρια συνάντηση.... με βαση αυτα που γραφονται την περιμενα πολυ καλυτερη....
Απο μασαζ... αρκετα καλο μπορω να πω.. χρησιμοποιεί ολο το βαρος του σωματος της...κατι σαν nuru...(χωρις λαδι) βαζει αρκετα κ τα γονατα... με σωστες πιέσεις..!
Αυτο που δεν μου αρεσε εμενα.. ηταν οτι δεν βγαζει κατι ερωτικο... δεν ξερω αν το κανει ηθελημένα... ή άθελα της.... παντως για τελείωμα 2λεπτα με το στομα κ μετα χερι.. και με ύφος απαθές...δεν ειναι οτι καλυτερο....Πιο πολυ σαν αγγαρεία φαίνεται να το κανει.... Ισως να θελει να επικεντρώνεται στο μασαζ μονο...!
Οποτε...
Οποιος θελει ενα καλο μασαζακι... ας την προτιμήσει μια φορα.. εστω για δοκιμή....
Συμφωνώ. Κ εγώ ακριβώς τά ίδια θα έγραφα για την συναντησημουΔοκιμαστικε το κορίτσι...
Οποτε...
Χωρίς να έχω πείρα, ας ξεκινήσω από τον χώρο όπου είναι ότι χρειάζεσαι ,δεν σου λείπει κάτι. Ευγενική και αρκετό σοσιαλ χωρίς να σε βαριέσαι η να νιώθεις άβολα.
Το μασάζ άψογο, στο τέλος νιώθεις άλλος άνθρωπος.
Σίγουρα αξιζει και δεύτερη επίσκεψη!
Το μασάζ άψογο, στο τέλος νιώθεις άλλος άνθρωπος.
Σίγουρα αξιζει και δεύτερη επίσκεψη!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 183
- Εμφανίσεις
- 11K
Last night in Athens...