Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.777
Τι εννοείς ότι θα βγάλω γάλα;Ρωγες για πιπιλισμα και μετά πιτσιλισμα
Τι εννοείς ότι θα βγάλω γάλα;Ρωγες για πιπιλισμα και μετά πιτσιλισμα
Contact me to see what we can doΨιτ....κσι γω....επαγγελματίας φωτογράφος είμαι
Εσύ μοντέλο και ο @Fullspoonmoon φωτογραφος;Εσύ που είσαι επαγγελματίας να πας να κανεις τη δουλειά σου μη την παρατας. Εγώ ως ερασιτεχνης εχω πολύ χρόνο. Οπότε θα πάω εγώ στο γυρισμα
Σ' ευχαριστώ!Πρώτη συνάντηση σήμερα με την Ίριδα και έχω μείνει έκπληκτος!! Δεν κατάλαβα πότε πέρασαν 90 λεπτά!! Φοβερό ταλέντο στο μασάζ, θερμή και αισθησιακή. Αξίζει και με το παραπάνω!! Θα τα ξαναπούμε σύντομα Ίριδα...
Καλησπέρα, δεν κάνω cim, cof.Καλησπερες, θελω να δοκιμασω και εγω κατι διαφορετικο και εχω ακουσει τα καλυτερα.
Δεν μπορω μονο να βρω αν ισχυει κατι σε cim/cof/cob αν μπορει καποιος να με διαφωτισει.
Επισης να ρωτησω ποσο παει το extra για outcall αθηνα σε ξενοδοχειο μεταμορφωση; Σεβαστο να μην συμπεριλαμβανετε απλα μη μου ρθει ξαφνικο.
Το τηλέφωνο το έχω αναρτημένο στο προφίλ μου στην καρτέλα Σχετικά.Ρώτα την απο δω σε πμ να σου δώσει το τηλέφωνο
Ε ας κάνουμε όλοι μαζί μια "φωτογράφιση" για να μην υπάρχουνε παράπονα....."Η σφαγη των φωτογραφων"![]()
Δεν θα βγάλουμε την "ευαίσθητη περιοχή"... Το μασάζ θα δείξουμε.Δε κανω εγώ για μοντέλο. Είμαι μικροτσούτσουνος![]()
Τότε το συζητάμε.....Δεν θα βγάλουμε την "ευαίσθητη περιοχή"... Το μασάζ θα δείξουμε.
Η απόλαυση δεν μετριέται σε μέγεθος . Μετριέται στο άγγιγμα.Δε κανω εγώ για μοντέλο. Είμαι μικροτσούτσουνος![]()
Και να μην είσαι feetlover γίνεσαι![]()
Hello FeetLovers
Choose your essence. Your body knows.![]()
Παλιά δεν έκανες και τελείωμα στο στόμα; ( Χωρίς κατάποση)Καλησπέρα, δεν κάνω cim, cof.
Cob (Come on body αυτό σημαίνει, σωστά;) , αυτό ναι.
Αθήνα θα εξυπηρετησω μόνο είτε στο Bill hotel είτε στο Prive Hotel.
Παλιά... Τώρα όχι.Παλιά δεν έκανες και τελείωμα στο στόμα; ( Χωρίς κατάποση)
Πόσο παλιά καλέ;Παλιά... Τώρα όχι.
Κριμα..Παλιά... Τώρα όχι.
Εχεις απόλυτο δίκιοΗ απόλαυση δεν μετριέται σε μέγεθος . Μετριέται στο άγγιγμα.