Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.777
ΝαιΗ Ίριδα κάνει και σε χώρο της?
ΝαιΗ Ίριδα κάνει και σε χώρο της?
Κάνα τέτοια εσύ ….![]()
Καλησπέρα από την σχετικά παγωμένη Θεσσαλονίκη
![]()
![]()
Αθήνα ποτε θα ξανάρθεις κορίτσι μου????Προσανατολίζομαι προς το τέλος του μήνα... Θα ανακοινώσω εδώ μόλις θα έχω ημερομηνίες...
Φιλάκια![]()
![]()
Φαπ φαπ![]()
![]()
![]()
Εξαιρετικός!!!![]()
![]()
![]()
You're simply the best!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Καβλαρος εισαι ρε μωρό![]()
![]()
![]()
Σ' ευχαριστώ πολύ!!Καλησπέρα σας μάγκες νέο μέλος παλιότερα θεατής στο σάιτ.
Συνάντηση με την ίριδα αρκετό καιρό πριν στο χώρο μου, εύκολη συνενόηση με λίγα μύνηματα και ήρθε στην ώρα της. Με το που άνοιξα τη πόρτα ήταν χαμογελαστή ευδιάθετη και φιλική απευθείας ένιωσα άνετα. Γλώσσοφιλα όσα θες ,πίπα ωραία αισθησιακή ήρθε το πρώτο τελείωμα . Μασάζ μπρούμυτα μετά γύρισμα ανάσκελα ακούραστη η ίριδα με πολύ ωραία πατήματα και κινήσεις με το σώμα της έκανε και περάσματα με τη γλώσσα της ωραία αίσθηση κάπου εκεί ήρθε το δεύτερο τελείωμα. Μπανάκι στο τέλος μαζί πολύ περιποιητικη με καθάρισε από τα λάδια. Στο σοσιαλ πολύ καλή πέρασα πολύ ωραία
Δεν ξέρω ακόμα....Αθήνα ποτε θα ξανάρθεις κορίτσι μου????
Κρήτη το καλοκαίρι...για κρητη να μη κανω ερωτηση φανταζομαι.. ;(
ΩραιαααααΕ ναι τέτοια θα σας κάνω![]()
Νομίζω ότι για Λάρισα για ευνόητους λόγους... Θα ήταν καλύτερα να έχεις δικό σου χώρο.Καλησπέρα, τις προσεχείς ημέρες έρχομαι Αθήνα και στο γυρισμό για Θεσσαλονίκη στάση στην Λάρισα. Θα κάνω outcall και στις δύο πόλεις.
Σε λίγες θα αναρτήσω ημερομηνίες.
Φιλάκια
Τέτοια να ακούωΚρήτη το καλοκαίρι...
Συμφωνω κι εγώ!Νομίζω ότι για Λάρισα για ευνόητους λόγους... Θα ήταν καλύτερα να έχεις δικό σου χώρο.
Τι όμορφο κωλαράκι![]()
![]()
![]()