Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.778
Η φωτογραφία για κάποιο λόγο πιθανολογω τεχνικό, δεν ανεβαίνει... @antisthenis αν μπορείς να το δεις σε παρακαλώ.
Σ' ευχαριστώ

Σ' ευχαριστώ
Ναι
Για εκεί πάει η δουλειά.!!Σφουγγάρισμα;;;![]()
Γιατί ας πούμε ότι λαδωσαμε τα πάντα ..!!Το ζητημα ειναι γιατι χρειαστηκε σφουγγαρισμα το πατωμα, τι συνεβη εκει;;;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α, καλα, τωρα δεσαμε, εκει κι αν θα πεσει σφουγγαρισμα….![]()
Μέχρι και την Πέμπτη 18/12Είσαι ακόμα Αθήνα;
Αγάπες μου στην Λάρισα καλημέρα!Τόσο καλό footjob? Και εγώ ανυπομονώ μήπως ανεβάσει κάνα βίντεο να το κάνει μπας και κλείσω ραντεβού.... Πολύ θετικό αυτό μπράβοΣυνάντηση χθες με την Ίριδα στον χώρο που διάλεξε στο κέντρο της Αθήνας.
Κλείσιμο από την ώρα που ανακοίνωσε το τουρ γιατί ήταν απωθημένο μου από τον καιρό της Τέας. Κίνηση υψηλού ρίσκου (καθότι δεν είμαι κηφήνας του δημοσίου) αλλά, καμιά φορά τα ρίσκα "βγαίνουν" και η ανταμοιβή είναι μεγαλύτερη!!
Στα του ραντεβού τώρα.
Η Ίριδα είναι αυτό που λέμε στο χωριό μου "μινιόν"!
Αλλά, όπως και στις Ταυλανδεζες, από τις οποίες, όπως μου είπε, έμαθε μυστικά της τέχνης του μασάζ, αυτό είναι προσόν!
Πολύ δυνατό μασάζ σε όλο το σώμα με χέρια, γόνατα και ... πατούσες! Και με επαφή b2b και τριψίματα με το γυμνό της κορμί...Με πίεση και επιμονή σε σημεία με "κόμπους" και πιασίματα..
Στο δεύτερο μέρος, έχοντας γυρίσει ανάσκελα, πέρασμα από το μασάζ στο ερωτικό, με handjob, blowjob και το καλύτερο footjob που μου έχουν κάνει ποτέ...
Διάρκεια 2 ώρες, κόστος 140...
Ευχαριστώ μανάρι!
Θα τα ξαναπούμε την επόμενη φορά που θα κατηφορίσεις στα μέρη μας!
μην αρπαξεις κανα κρυο στο μωσαικο βρε μωρο... Βαλε καμια φλοκατη κατω....
Σ' ευχαριστώ πολύΤόσο καλό footjob? Και εγώ ανυπομονώ μήπως ανεβάσει κάνα βίντεο να το κάνει μπας και κλείσω ραντεβού.... Πολύ θετικό αυτό μπράβο
Δεν πειράζει κοριτσάρα... εσύ να είσαι καλά! Θα αναμένουμε λοιπόν μετά τις γορτές και το πολύ πολύ να πεταχτούμε μέχρι τη Θεσσαλονίκη έτσι για πάρτι σου και γιατί μπορούμε....Αγάπες μου στην Λάρισα καλημέρα!
Τις τελευταίες ημέρες έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματά σας εάν θα παρατείνω την παραμονή μου στην Λάρισα ή εάν μπορώ να αλλάξω τις ημερομηνίες ώστε να βολευτείτε οι περισσότεροι μιας και λόγω ημερών και τριημέρου Χριστουγέννων δεν μπορείτε!
Επίσης παρουσιάστηκαν διάφορα προβλήματα διαθεσιμότητας και εξασφάλισης χώρων ημιδιαμονής σε ξενοδοχεία, πάλι λόγω εορτών, με πιθανό αποτέλεσμα να υπάρχουν ακυρώσεις λόγω διαθεσιμότητας χώρου.
Γι αυτό δυστυχώς αποφάσισα να ακυρώσω την επίσκεψη μου στην πόλη σας 24- 26 Δεκ. και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στο άμεσο μέλλον (μετά τις γιορτές) για ένα τουρ όπου θα είναι όλα πιο οργανωμένα, θα βολεύει του περισσότερούς σας κ θα γίνουν τα ραντεβού όπως πρέπει και σας αξίζει.
Ευχαριστώ πολύ ξανά για την επιλογή σας και περιμένω σύντομα να σας δω !
Φιλάκια![]()
![]()
Από τον Βορρά είμαστε αγαπάμε κρύο ..!!μην αρπαξεις κανα κρυο στο μωσαικο βρε μωρο... Βαλε καμια φλοκατη κατω....
Δυστυχώς....Θα έρθει και η Nicole Πάτρα;
Σε ευχαριστούμε πολύ.!!Αν και δεν γράφω κριτικές θα κάνω μία εξαίρεση. Συνάντηση χθες με Ιριδα και Nicole στο BILL και περασα ένα φανταστικό 2ώρο. Φωτογραφίες και υπηρεσίες όπως έχουν αναφέρει και οι προηγούμενοι. Αν και τους είπα ότι δεν μπορώ 2 γύρο λόγω ηλικίας η Nikole μου απάντησε ότι αυτή θα κάνει την προσπάθεια και ότι βγει και παραλίγο να τα καταφέρει να τελειώσω. Είναι και οι δύο εξαιρετικές, δεν με άφησαν ήσυχο ούτε δευτερόλεπτο. Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί και από άποψη τιμής/ώρα (300 ευρώ 2 άτομα, 2 πλήρης ώρες) Καλές γιορτές κορίτσια και θα τα ξαναπούμε όταν ξανάρθειε.
Πάω πάσο, εμείς οι νότιοι είμαστε χουχουλιαρηδες...Από τον Βορρά είμαστε αγαπάμε κρύο ..!!
....
που ειναι το βιντεο με το footjob;; βγαλε μας ενα να τρελαθουμε με τις ποδαρες σου!!Σ' ευχαριστώ πολύ
Στο προφίλ μου δίπλα στην καρτέλα "Σχετικά" έχω ανεβάσει βίντεο...