Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Έγραφα στο νήμα από αρκετά νωρίς…

Λάρισα Θεσσαλονίκη όλο και πιο δύσκολο για μένα να γίνει αλλά αν μ μπει κάτι στο μυαλό …πρέπει να το ολοκληρώσω,αποφεύγω πια την νυχτερινή οδήγηση αλλά…

Τα μνμ που έχω στείλει ως τώρα αρκετά,χωρίς να βολεύουν.

Αρχίζω να τείνω προς το μασάζ μ φαίνεται και λόγω τιμής,130€-150€ το μισάωρο στην Λάρισα μας ζητάνε αλλά και λόγω περισσότερο ερωτισμού.

Τελικά έστειλα μνμ ,κανονισαμε με την Ίριδα και συναντηθήκαμε .

Εαν δεν έβλεπα τις τόσες φωτογραφίες της,στο άκουσμα της φωνής της θα νόμισα πως το κάνει μια πρώην μου όλο αυτό,τοσο ίδια.

Λόγω Μαραθωνίου άλλος ένας λόγος για ουσιαστικό μασάζ!

Μόλις την αντίκρυσα καυλωσα αρχικώς.Ντουζακι,στρώσιμο στο κρεβάτι να απολαύσω την εμπειρία .

Το μάτι δεν μπορεί να μην δεν πάει σ αυτές τις θεσπέσιες τρυπούλες της,ώστε να νιώσεις πιο ήσυχος όταν σ «αλείφουν» το σώμα σου.

Μοναδική και πρωτότυπη εμπειρία που στο τελείωμα της,ένιωσα «καλιμπραρίσμενος» απαλλάσσοντας με από πιασίματα κ κάποιους πόνους στα πόδια .

2,5ωρες χαλαρώματος που ούτε και θα φανταζόμουν το πόσο γρήγορα θα περνούσαν!

Την Καλημέρα μου
Και τελικά ήρθες.... Και σ' ευχαριστώ τρέλλα πολύ γι' αυτό.!!

Να σου πω αυτό με την πρώην που λες είναι καλό;!! Ότι της μοιάζω;!! :cheesy::cheesy: (you know me ..I am kidding...)

Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε και σε "συναρμολόγησα" :smiling-face-with-heart-eyes:
Η αλήθεια όντως πέρασε πολύ γρήγορα η ώρα
Φιλάκια και μεγάλη σφιχτή αγκαλιά ❤️✨

• Αγάπη
Αντιδράσεις: riding
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
:rose: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω για την Αθήνα, ποια περιοχή σας εξυπηρετεί.

Ευχαριστώ και φιλάκια ♥️ ✨

• Αγάπη
Αντιδράσεις: trimis

tsantila

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2023
Like
58
Πόντοι
0
:rose: Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω για την Αθήνα, ποια περιοχή σας εξυπηρετεί.

Κεντρο πιστεύω πως βολεύει τους περισσότερους

Εγώ που σε γνωρίζω όπου και να πας θα ερθω

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
739
Πόντοι
86
Ποτέ θα έρθεις;;;μόνη ή με Νικόλ;

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
510
Πόντοι
301
ο καθένας λέει ανάλογα τι τον βολεύει, οπότε δεν θα βγάλεις άκρη, εκτός εάν τα μαζέψεις και τα βγάλεις προς ψηφοφορία. Αντε επιτέλους, να σε δούμε...!

fatos1924

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2015
Κριτικές
20
Like
1.523
Πόντοι
1.071
Σόρρυ, δεν έχω καταλάβει.

Θα είναι in call η φάση;

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.857
Πόντοι
506
Έγραφα στο νήμα από αρκετά νωρίς…

Λάρισα Θεσσαλονίκη όλο και πιο δύσκολο για μένα να γίνει αλλά αν μ μπει κάτι στο μυαλό …πρέπει να το ολοκληρώσω,αποφεύγω πια την νυχτερινή οδήγηση αλλά…

Τα μνμ που έχω στείλει ως τώρα αρκετά,χωρίς να βολεύουν.

Αρχίζω να τείνω προς το μασάζ μ φαίνεται και λόγω τιμής,130€-150€ το μισάωρο στην Λάρισα μας ζητάνε αλλά και λόγω περισσότερο ερωτισμού.

Τελικά έστειλα μνμ ,κανονισαμε με την Ίριδα και συναντηθήκαμε .

Εαν δεν έβλεπα τις τόσες φωτογραφίες της,στο άκουσμα της φωνής της θα νόμισα πως το κάνει μια πρώην μου όλο αυτό,τοσο ίδια.

Λόγω Μαραθωνίου άλλος ένας λόγος για ουσιαστικό μασάζ!

Μόλις την αντίκρυσα καυλωσα αρχικώς.Ντουζακι,στρώσιμο στο κρεβάτι να απολαύσω την εμπειρία .

Το μάτι δεν μπορεί να μην δεν πάει σ αυτές τις θεσπέσιες τρυπούλες της,ώστε να νιώσεις πιο ήσυχος όταν σ «αλείφουν» το σώμα σου.

Μοναδική και πρωτότυπη εμπειρία που στο τελείωμα της,ένιωσα «καλιμπραρίσμενος» απαλλάσσοντας με από πιασίματα κ κάποιους πόνους στα πόδια .

2,5ωρες χαλαρώματος που ούτε και θα φανταζόμουν το πόσο γρήγορα θα περνούσαν!

Την Καλημέρα μου
Τα ίδια και εγώ πριν αρκετούς μήνες μη πω και χρόνο. Πήρα το αμάξι και πήγα. Δε το μετάνιωσα εννοείται

• Αγάπη
Αντιδράσεις: riding

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
20
Like
3.802
Πόντοι
7.195

Καλησπέρα ομορφη
Βασικο προβλημα της Αθηνας ειναι το parking οπως συμβαινει και στη Θεσσαλονικη.
Δεν ξεχνω 10ετια 90 που τολμησα να παρκαρω στο Electra Palace τοτε και μεχρι να ακουμπησω τις βαλιτσες στη ρεσεψιον μου ειχαν ξυλωσει τις πινακιδες ...
Συνεπως αν αποφασισεις κεντρο το BILL ειναι μονοδρομος διοτι και parking διαθετει και διπλα στο μετρο ειναι .
Επισης το Lakoba Συγγρου διαθετει parking.
Αν σου αρεσει η Γλυφαδα το Κρεολη ειναι ενα πολυ ωραιο ξενοδοχειο με parking πανω στη παραλιακη.
Τωρα στο Παγκρατι και στην Ηλιουπολη (εξυοηρετειται απο το μετρο) Πριαμος αλλα απο parking ξεχασε το .
Συνεπως διαλεγεις ομορφη διοτι οπως ειπε πιο πανω και αγαπητος "οπου εσυ πας εμεις θα ελθουμε !!!" .
Σε περιμενουμε λοιπον

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
6.312
Πόντοι
7.795

Καλησπέρα όμορφη, αν εννοείς για incall ούτε για αστείο κέντρο.. κίνηση και no parking. Έλα ΒΠ να έχεις την ησυχία σου

Διαγραμμένο μέλος 32090

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.622
Πόντοι
446

Στο κέντρο έλα Ιριδά μου, το Bill μια χαρά ειναι θα έρθουμε με το μετρό ο σταθμός Μεταξουργείο και ο σταθμός Λαρίσσης διπλα είναι. Ουτε καν αμάξι δε θα πάρουμε.

• Like
Αντιδράσεις: acab3

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
27
Like
1.475
Πόντοι
1.071