Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
61.342
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Το φόρουμ είναι και για να διαφημίζουν όσα κορίτσια επιθυμούν τις υπηρεσίες τους και για να γράφουν όσοι επιθυμούν τις εμπειρίες τους προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση. Δεν ζήτησε κάτι παράλογο ο συναγωνιστής.
Χιουμορ κανω αγαπητέ. Ο καθενας ειναι ελεύθερος ν γράφει κ θα συμφωνησω.. στο οσοι επιθυμούν.. εαν λοιπον δεν εχουν γραψει μαλλον δε θα το επιθυμούν ειτε δεν ειχαν τον χρόνο. Καλο απογευμα

pantelisathina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
1.892
Πόντοι
201
1000009577.jpg

:rose: Duo Sensual Erotic with @Nicole

Photo by @jok
Μακάρι να ήμουν εκει

BOUGA

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
145
Πόντοι
1
Τη συνάντησα σήμερα πρώτη φορά. Όμορφη γυναίκα, τρομερή επιδερμίδα, ανταποκρίθηκε σε αυτό που ζήτησα.

Μου άρεσε ο τρόπος που με υποδέχτηκε. Πρέπει να είναι και πολύ καλός χαρακτήρας.

Σίγουρα θα την ξανασυναντήσω.

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Τη συνάντησα σήμερα πρώτη φορά. Όμορφη γυναίκα, τρομερή επιδερμίδα, ανταποκρίθηκε σε αυτό που ζήτησα.

Μου άρεσε ο τρόπος που με υποδέχτηκε. Πρέπει να είναι και πολύ καλός χαρακτήρας.

Σίγουρα θα την ξανασυναντήσω.
Αυτό σου έλειπε να πεις ότι δε σου άρεσε :s&m_2:
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ :smiling-face-with-heart-eyes:❤️✨

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.060
Πόντοι
3.836
1000010285.jpg

:rose: Ψιχαλιζει... Let's love each other... Forget the hate... In the end only love matters... Φιλάκια ❤️ ✨
Να ξερες μόνο το τι μαλακία έχω τραβήξει γι αυτό που απεικονίζεται μπροστά μου…και ας μην σ έχω δει ακόμα

Valantis1111

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2022
Like
19
Πόντοι
0
Γεια σας.
Συναντήθηκα με την Ίριδα πριν καμμιά εβδομάδα και πρέπει να πω ότι ήταν μια υπέροχη εμπειρία.
Σε ευχαριστώ πολύ Ίριδα.
Θα τα ξαναπούμε σύντομα

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.060
Πόντοι
3.836
Έγραφα στο νήμα από αρκετά νωρίς…

Λάρισα Θεσσαλονίκη όλο και πιο δύσκολο για μένα να γίνει αλλά αν μ μπει κάτι στο μυαλό …πρέπει να το ολοκληρώσω,αποφεύγω πια την νυχτερινή οδήγηση αλλά…

Τα μνμ που έχω στείλει ως τώρα αρκετά,χωρίς να βολεύουν.

Αρχίζω να τείνω προς το μασάζ μ φαίνεται και λόγω τιμής,130€-150€ το μισάωρο στην Λάρισα μας ζητάνε αλλά και λόγω περισσότερο ερωτισμού.

Τελικά έστειλα μνμ ,κανονισαμε με την Ίριδα και συναντηθήκαμε .

Εαν δεν έβλεπα τις τόσες φωτογραφίες της,στο άκουσμα της φωνής της θα νόμισα πως το κάνει μια πρώην μου όλο αυτό,τοσο ίδια.

Λόγω Μαραθωνίου άλλος ένας λόγος για ουσιαστικό μασάζ!

Μόλις την αντίκρυσα καυλωσα αρχικώς.Ντουζακι,στρώσιμο στο κρεβάτι να απολαύσω την εμπειρία .

Το μάτι δεν μπορεί να μην δεν πάει σ αυτές τις θεσπέσιες τρυπούλες της,ώστε να νιώσεις πιο ήσυχος όταν σ «αλείφουν» το σώμα σου.

Μοναδική και πρωτότυπη εμπειρία που στο τελείωμα της,ένιωσα «καλιμπραρίσμενος» απαλλάσσοντας με από πιασίματα κ κάποιους πόνους στα πόδια .

2,5ωρες χαλαρώματος που ούτε και θα φανταζόμουν το πόσο γρήγορα θα περνούσαν!

Την Καλημέρα μου

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Γεια σας.
Συναντήθηκα με την Ίριδα πριν καμμιά εβδομάδα και πρέπει να πω ότι ήταν μια υπέροχη εμπειρία.
Σε ευχαριστώ πολύ Ίριδα.
Θα τα ξαναπούμε σύντομα
Εγώ σ' ευχαριστώ πολύ!! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε. Φιλακια♥️ ✨

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom