Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sweety74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
2.337
Πόντοι
496
Το πολλά είναι κάτι σχετικό , για σένα μπορεί να μην είναι τίποτα, για άλλον μπορεί να είναι πολλά. Δε θα κρίνω προσωπικά αυτό, αυτό που θα κρίνω είναι πόσο κοστίζει η αγορά έξω, και πότε κάτι είναι VFM.

Αν ο τύπος πήρε 1 ώρα, έκανε βλακεία, απλά και ντόμπρα. Αν δεν είχε για 2ωρο, και ήθελε φουλ, ας πρόσεχε, ας έπερνε κάποια άλλη που προσφέρει φουλ πρόγραμμα. Η κοπέλα το VFM το βγάζει στο 2ωρο, που ξεδιπλώνεται πλήρως στο μασάζ και την περιποίηση.
ενταξει ο καθενας οπως μπορει κινιεται.
απλα η κοπελλα αξιζει το καθε ευρω που παιρνει.
εξω η αγορα ειναι χαλια στο χωρο του ιδιωτικου μασαζ.
οταν η αλλη θελει 30 ευρω για μια μαλακια καταλαβαινεις τι γινεται.

Spiler

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.686
Πόντοι
6.495
ενταξει ο καθενας οπως μπορει κινιεται.
απλα η κοπελλα αξιζει το καθε ευρω που παιρνει.
εξω η αγορα ειναι χαλια στο χωρο του ιδιωτικου μασαζ.
οταν η αλλη θελει 30 ευρω για μια μαλακια καταλαβαινεις τι γινεται.
Δε διαφωνούμε καθόλου, και προφανώς και η κοπέλα αξίζει κάθε σεντ που παίρνει. Την καλημέρα μου.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
20
Like
3.802
Πόντοι
7.195

championagain79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
1.117
Πόντοι
206
Θα πήγαινα ξανά μαζί της επειδή:
-Είναι καθαρή, περιποιητική, ξεκάθαρη και εύκολη στη συνεννόηση για το πρόγραμμα
-Κάνει πραγματικά καλό μασάζ (μου έφυγε κι ένα πιάσιμο που είχα)
-δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το ρολόι, αντίθετα ασχολείται μαζί σου
-Παρά την όποια ηλικία της (όσο λέει, είναι) η επιδερμίδα της είναι σούπερ

ΔΕΝ θα πήγαινα ξανά μαζί της επειδή:
-Σαν γυναίκα δε θα γύριζα να τη δω έξω στο δρόμο(προς Θεού δεν είπε κανείς πως είναι άσχημη, απλά είναι αλλά τα γούστα μου)
-Ναι μεν είναι αδύνατη αλλά όχι και ιδιαίτερα γυμνασμένη, τουλάχιστον στην κοιλιά (όχι πως είμαι εγώ αλλά έρχεται σε δεύτερη μοίρα)
-Το γυμνό μασάζ παραήταν δυνατό για να είναι ερωτικό. Δεν ήταν νούρου, με την έννοια που το λένε στο εξωτερικό
-Για τα χρήματα που ζητάει σε σχέση με αυτό που κάνει, θα ήθελα ΚΑΙ σεξ (προφανώς αυτό είναι δικό μου θέμα κι όχι δικό της).

Σε κάθε περίπτωση, δεν κλείνω την πόρτα ούτε είμαι αρνητικός. Ναι μεν αλλά...

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Άρα το πρόβλημα για σένα είναι ο χώρος; Sorry που θα στο χαλάσω, αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Εδώ μας ενδιαφέρει το αν οι υπηρεσίες της (αυτά δηλ. που η ίδια χρεώνει) είναι αξιοπρεπείς, καλές, super, ή δεν ξέρω κι εγώ τι.

Τιμολογιακά η κοπέλα μια χαρά VFM είναι για αυτά που προσφέρει. Οπουδήποτε πας και ζητήσεις καλό μασέρ να έρθει στο χώρο σου, κάτω από 50/ώρα δύσκολα θα βρεις καλό επαγγελματία, οπότε στα 130/2ωρο που ζητά μαζί με το στοματικό, μια χαρά αλοιφή σε κάνει, και μια χαρά απολαμβάνεις πράγματα. Δε θα αναφερθώ καν σε spa ξενοδοχείων που ξεκινάς από 80/50λεπτο, άρα 160/2ωρο μόνο για μασάζ, και με την άλλη ντυμένη φουλ.

Για εμένα, που την έχω πάρει τόσο μόνος, όσο και με τη σχέση μου, η Ίριδα μια χαρά έκανε τη δουλειά της, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την ξαναπάρουμε γι' αυτό που βγάζει και προσφέρει.
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ ♥️

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Θα πήγαινα ξανά μαζί της επειδή:
-Είναι καθαρή, περιποιητική, ξεκάθαρη και εύκολη στη συνεννόηση για το πρόγραμμα
-Κάνει πραγματικά καλό μασάζ (μου έφυγε κι ένα πιάσιμο που είχα)
-δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το ρολόι, αντίθετα ασχολείται μαζί σου
-Παρά την όποια ηλικία της (όσο λέει, είναι) η επιδερμίδα της είναι σούπερ

ΔΕΝ θα πήγαινα ξανά μαζί της επειδή:
-Σαν γυναίκα δε θα γύριζα να τη δω έξω στο δρόμο(προς Θεού δεν είπε κανείς πως είναι άσχημη, απλά είναι αλλά τα γούστα μου)
-Ναι μεν είναι αδύνατη αλλά όχι και ιδιαίτερα γυμνασμένη, τουλάχιστον στην κοιλιά (όχι πως είμαι εγώ αλλά έρχεται σε δεύτερη μοίρα)
-Το γυμνό μασάζ παραήταν δυνατό για να είναι ερωτικό. Δεν ήταν νούρου, με την έννοια που το λένε στο εξωτερικό
-Για τα χρήματα που ζητάει σε σχέση με αυτό που κάνει, θα ήθελα ΚΑΙ σεξ (προφανώς αυτό είναι δικό μου θέμα κι όχι δικό της).

Σε κάθε περίπτωση, δεν κλείνω την πόρτα ούτε είμαι αρνητικός. Ναι μεν αλλά...
Σ' ευχαριστώ πολύ ♥️ :kiss-mark:

mitsos1313

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2024
Like
524
Πόντοι
81
Καλησπέρα σας, μετά από τα τόσο θετικά σχόλια και τα βιντεάκια που είδα δεν γινόταν να μην επισκεφθώ την Ίριδα. Λοιπόν επελεξα το sensual erotic πρόγραμμα με τα περισσότερα extra . Από την πρώτη στιγμή σου εδινε την εντύπωση ότι ήσουν σε σεσσιον με την κοπέλα σου που είστε 10 χρόνια μαζί. Απίστευτη επαγγελματίας εδωσε κυριολεκτικά και την ψυχή της για να με κάνει να νιώσω ωραία και άνετα. Τρομερό μασάζ μιας και ήμουν πολύ πιασμένος με βοήθησε πάρα πολύ. Δεν σταματούσε λεπτό να ασχολείται μαζί μου . Πολύ καλό πετιτ σώμα με τέλεια επιδερμίδα για ατελείωτο γλυψιμο και φιλιά τα οποία αφήνε συνέχεια. Για εμένα το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν το ειχε με το αυταρχικο κόμματι αλλά όλα τα υπόλοιπα ήταν εξαιρετικά που δεν με ένοιαζε. Το αποκορυφωμα ήταν το υπέροχο μουνάκι της και το δάγκωμα/ τσιμπημα με τις ρώγες μου ενώ ταυτόχρονα εκανε πιπα. Άριστη επαγγελματίας που την νοιάζει να περάσεις καλά από την αρχή μέχρι το τέλος με τρομερο ερωτισμό. Την συστήνω σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για όλα και σύντομα θα τα ξαναπούμε.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
Καλησπέρα σας, μετά από τα τόσο θετικά σχόλια και τα βιντεάκια που είδα δεν γινόταν να μην επισκεφθώ την Ίριδα. Λοιπόν επελεξα το sensual erotic πρόγραμμα με τα περισσότερα extra . Από την πρώτη στιγμή σου εδινε την εντύπωση ότι ήσουν σε σεσσιον με την κοπέλα σου που είστε 10 χρόνια μαζί. Απίστευτη επαγγελματίας εδωσε κυριολεκτικά και την ψυχή της για να με κάνει να νιώσω ωραία και άνετα. Τρομερό μασάζ μιας και ήμουν πολύ πιασμένος με βοήθησε πάρα πολύ. Δεν σταματούσε λεπτό να ασχολείται μαζί μου . Πολύ καλό πετιτ σώμα με τέλεια επιδερμίδα για ατελείωτο γλυψιμο και φιλιά τα οποία αφήνε συνέχεια. Για εμένα το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν το ειχε με το αυταρχικο κόμματι αλλά όλα τα υπόλοιπα ήταν εξαιρετικά που δεν με ένοιαζε. Το αποκορυφωμα ήταν το υπέροχο μουνάκι της και το δάγκωμα/ τσιμπημα με τις ρώγες μου ενώ ταυτόχρονα εκανε πιπα. Άριστη επαγγελματίας που την νοιάζει να περάσεις καλά από την αρχή μέχρι το τέλος με τρομερο ερωτισμό. Την συστήνω σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για όλα και σύντομα θα τα ξαναπούμε.
Δεν κάνω καλά αυταρχικό ε..... Χμμμμμ..... Θα σου πω την άλλη φορά ....!! :cheesy::cheesy::s&m_2:
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!! ❤️

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
1000008538.jpg

:rose: Bonsoir et bisous ❤️✨

Spiler

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.686
Πόντοι
6.495

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Άρα το πρόβλημα για σένα είναι ο χώρος; Sorry που θα στο χαλάσω, αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Εδώ μας ενδιαφέρει το αν οι υπηρεσίες της (αυτά δηλ. που η ίδια χρεώνει) είναι αξιοπρεπείς, καλές, super, ή δεν ξέρω κι εγώ τι.

Τιμολογιακά η κοπέλα μια χαρά VFM είναι για αυτά που προσφέρει. Οπουδήποτε πας και ζητήσεις καλό μασέρ να έρθει στο χώρο σου, κάτω από 50/ώρα δύσκολα θα βρεις καλό επαγγελματία, οπότε στα 130/2ωρο που ζητά μαζί με το στοματικό, μια χαρά αλοιφή σε κάνει, και μια χαρά απολαμβάνεις πράγματα. Δε θα αναφερθώ καν σε spa ξενοδοχείων που ξεκινάς από 80/50λεπτο, άρα 160/2ωρο μόνο για μασάζ, και με την άλλη ντυμένη φουλ.

Για εμένα, που την έχω πάρει τόσο μόνος, όσο και με τη σχέση μου, η Ίριδα μια χαρά έκανε τη δουλειά της, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την ξαναπάρουμε γι' αυτό που βγάζει και προσφέρει.

Κάτι άσχετο. Αυτό κείμενο πρέπει να το κάνω σκριν σοτ και όταν διάφοροι κάτω από τις ειδήσεις του Πρώτου Θέματος μου κλαίγονται για τη φτώχεια να τους το κοτσάρω ως απάντηση. Μόνο κλάψα. Καμία φτώχεια.

Το τι λεφτά ζητάει η αγορά του πληρωμένου έρωτα αντικατοπτρίζει πλήρως την οικονομία μιας χώρας όσο αστείο και να ακούγεται. Και μην μου πει κανείς για Μεταξουργείο των 10 ευρώ.... εκεί δεν πάνε πλέον παρά μόνο οι λαθρομετανάστες. Εδώ στην Ελλάδα παίζει πολύ μαύρο χρήμα.

Spiler

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.686
Πόντοι
6.495
Θα σου πω ναι...!! Από ότι φαίνεται θα έχουμε ζορικες καταστάσεις...! :cheesy::wink:
Πες εσύ, και μη φοβού, κανονίζουμε και εκπαιδευτικά σεμινάρια άμα θέλεις. Έχουμε αρκετά πρόθυμα κωλαράκια να ανοίξεις άμα χρειαστεί.

Spiler

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.686
Πόντοι
6.495
Κάτι άσχετο. Αυτό κείμενο πρέπει να το κάνω σκριν σοτ και όταν διάφοροι κάτω από τις ειδήσεις του Πρώτου Θέματος μου κλαίγονται για τη φτώχεια να τους το κοτσάρω ως απάντηση. Μόνο κλάψα. Καμία φτώχεια.

Το τι λεφτά ζητάει η αγορά του πληρωμένου έρωτα αντικατοπτρίζει πλήρως την οικονομία μιας χώρας όσο αστείο και να ακούγεται. Και μην μου πει κανείς για Μεταξουργείο των 10 ευρώ.... εκεί δεν πάνε πλέον παρά μόνο οι λαθρομετανάστες. Εδώ στην Ελλάδα παίζει πολύ μαύρο χρήμα.
Κοίτα, το ότι κάποιοι περνάνε δύσκολα, αυτό είναι αυτονόητο, αλλά δε δέχομαι κλάψα από ανθρώπους που σκάνε αρκετά ενώ δε βγάζουν τα αντίστοιχα, και μετά μένουν με 5 ευρώ από τις 20 του μήνα... Σωστή οικονομία σημαίνει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι το χρήμα, και να μην το σπαταλάς ανεξέλεγκτα. Βέβαια, ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του, αλλά δε δέχομαι και να μου κλαίγονται μετά. Ήξερες την τιμή μάστορα, ας έλεγες όχι, δεν είναι κακό.

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
79.007
Πόντοι
23.656
Πες εσύ, και μη φοβού, κανονίζουμε και εκπαιδευτικά σεμινάρια άμα θέλεις. Έχουμε αρκετά πρόθυμα κωλαράκια να ανοίξεις άμα χρειαστεί.
....δεν το κοβω να χρειαζεται "εκπαιδευτικα σεμιναρια" η κυρια!!! Το προγραμμα ειναι ηδη εγγυημενο και πληρες :wink::wink::wink:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Κοίτα, το ότι κάποιοι περνάνε δύσκολα, αυτό είναι αυτονόητο, αλλά δε δέχομαι κλάψα από ανθρώπους που σκάνε αρκετά ενώ δε βγάζουν τα αντίστοιχα, και μετά μένουν με 5 ευρώ από τις 20 του μήνα... Σωστή οικονομία σημαίνει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι το χρήμα, και να μην το σπαταλάς ανεξέλεγκτα. Βέβαια, ο καθένας κάνει κουμάντο στην τσέπη του, αλλά δε δέχομαι και να μου κλαίγονται μετά. Ήξερες την τιμή μάστορα, ας έλεγες όχι, δεν είναι κακό.
Μια τεράστια μάζα ανθρώπων στην Ελλάδα έχουν εντελώς λάθος αντίληψη για τα οικονομικά τους - και μην νομίζεις, δεν εξαίρω και δεν συγχαίρω κάτι τσιγκουναραίους που έχουν 4 εκατ. και δεν μπορούν να έχουν ποιοτική ζωή - εγώ αναφέρομαι σε αυτούς αναφέρεσαι και εσύ, τους κλάψες, που δεν έχουν την παραμικρή οικονομική αντίληψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom