AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 475
- Πόντοι
- 36
Ηρεμα κουκλα μου ......... Θα ειμαι καλό παιδί. Οτι θέλεις θα σου κάνω. Αν θες γλυψιμο τοτε γλύψιμο μεχρι να τελειωσεις.....Ε ναι γιατί άμα δε μου κάτσεις έχω και τα μαστίγια...!!![]()
Ηρεμα κουκλα μου ......... Θα ειμαι καλό παιδί. Οτι θέλεις θα σου κάνω. Αν θες γλυψιμο τοτε γλύψιμο μεχρι να τελειωσεις.....Ε ναι γιατί άμα δε μου κάτσεις έχω και τα μαστίγια...!!![]()
Αγκαλιές και φιλιά θα σου κάνω αφού το ξέρειςΗρεμα κουκλα μου ......... Θα ειμαι καλό παιδί. Οτι θέλεις θα σου κάνω. Αν θες γλυψιμο τοτε γλύψιμο μεχρι να τελειωσεις.....
.....11Πόσα επεισόδια έχει ο πρώτος κύκλος ?![]()
Θα μπορούμε να τα κατεβάσουμε ή θα μπλέξουμε με των νέο νόμο κατά της πειρατείας.....11
Μάγκα 2 ερωτήσεις........τι να πρωτοεκανα μαγκα μου, one man show! Να κανω το υποκειμενο για το βιντεο, να παιρνω πλανα, να φωτιζω, να κοιταω την σκηνοθεσια-φωτογραφια?!?!?! Και που αντεξα τοσο και τραβηξα αυτα (με αυτα που μου εκανε), αθλος ειναι![]()
![]()
Γιατί με κοροϊδεύεις ;50 λεπτά αχαλίνωτου σεξ![]()
Βάλε VPN, εκτος κι αν δεν υπαρχουν πνευματικά δικαιώματα!Θα μπορούμε να τα κατεβάσουμε ή θα μπλέξουμε με των νέο νόμο κατά της πειρατείας
Θα μπορούμε να τα κατεβάσουμε ή θα μπλέξουμε με των νέο νόμο κατά της πειρατείας
...ας απαντησω εγω, περαν της πλακας οντως το υλικο (φωτο-βιντεο) παρολο που αναρταται δημοσια εχει πνευματικα δικαιωματα (ο δημιουργος) και συγγενικα δικαιωματα (το υποκειμενο). Στην συγκεκριμενη περιπτωση τα πνευματικα δικαιωματα εχουν παραχωρηθει στην @Irida_msg οποτε της ανηκουν ολα τα δικαιωματα.Βάλε VPN, εκτος κι αν δεν υπαρχουν πνευματικά δικαιώματα!
...μαγκα μου δεν ξερω αν θα την παλεψω για 2ο κυκλοΜάγκα 2 ερωτήσεις....
1. Θα έχεικαι 2ο κύκλο η σειρά??
2. Το βασικότερο. Αν θυμάμαι καλά σε όλα είσαι μπρούμητα.... Ανάσκελα δεν έχει τίποτα ή απλά για προφανής λόγους δεν είχε ανάσκελα...
Θα μείνουμε φυσικά στην πλάκα....ας απαντησω εγω, περαν της πλακας οντως το υλικο (φωτο-βιντεο) παρολο που αναρταται δημοσια εχει πνευματικα δικαιωματα (ο δημιουργος) και συγγενικα δικαιωματα (το υποκειμενο). Στην συγκεκριμενη περιπτωση τα πνευματικα δικαιωματα εχουν παραχωρηθει στην @Irida_msg οποτε της ανηκουν ολα τα δικαιωματα.
![]()
......Πρέπει να βάλει και τα backstage, κομμένες σκηνές, πχ στο μπανιο ....![]()
Σε πιο επεισόδιο θα σφίξεις ?......
![]()
Σε πιο επεισόδιο θα σφίξεις ?![]()
Δεν εχει.. μονο μασαζ και χαπι εντΣε πιο επεισόδιο θα σφίξεις ?![]()
....δεν εχει "σφιξιμο" ρε μαν, αλλος Πανουλης μας βγηκεΣε πιο επεισόδιο θα σφίξεις ?![]()