Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Μασέζ
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
10.777
1000003983.jpg

:rose: Καλό Σαββατοκύριακο με αγάπη ✨ ❤️

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
20
Like
3.802
Πόντοι
7.195
....εγω τι να σου κανω ρε αρχοντα, να σας κραταω το φαναρι ή να κανω το μασαζ?!?!?! :confused::confused::confused:
Ασε που δν μπορω κ την "πολυκοσμια" :cheesy::cheesy::cheesy:
Ελα κακιες τωρα "πολυυκοσμια" .... Θα σε χαλαγε δηλαδη ενα τριο με την Ιριδα και αλλη μια κουκλιτσα ......

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

Odin_

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
54
Like
78.971
Πόντοι
23.656
Ελα κακιες τωρα "πολυυκοσμια" .... Θα σε χαλαγε δηλαδη ενα τριο με την Ιριδα και αλλη μια κουκλιτσα ......
...αντιθετως, αλλωστε ειμαι fan του MFF (ειδικα εαν παιζει κ λεσβιακο μεσα) :wink::wink::wink:
Οταν λεω "πολυκοσμια" εννοω "πολυ-καβλια" :cheesy::cheesy::cheesy:

btw. τριο με Ιριδα δυσκολακι μιας κ δν κανει σεξ. Οποτε το κοβω με τις δυο δωματιο για μασαζακι και τα προκαταρτικα απο Ιριδα για να ξεδωσω μετα στην δευτερη "κουκλιτσα" (δν ειν' κακη ιδεα τωρα που το σκεφτομαι) :cool2::cool2::cool2:

driverthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
1.893
Πόντοι
201

....εγω τι να σου κανω ρε αρχοντα, να σας κραταω το φαναρι ή να κανω το μασαζ?!?!?! :confused::confused::confused:
Ασε που δν μπορω κ την "πολυκοσμια" :cheesy::cheesy::cheesy:
Ε μπορεί απλά να θέλει να φωτογραφηθεί ο άνθρωπος:grin:

• Χαχα

Spiler

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.686
Πόντοι
6.495
...αντιθετως, αλλωστε ειμαι fan του MFF (ειδικα εαν παιζει κ λεσβιακο μεσα) :wink::wink::wink:
Οταν λεω "πολυκοσμια" εννοω "πολυ-καβλια" :cheesy::cheesy::cheesy:

btw. τριο με Ιριδα δυσκολακι μιας κ δν κανει σεξ. Οποτε το κοβω με τις δυο δωματιο για μασαζακι και τα προκαταρτικα απο Ιριδα για να ξεδωσω μετα στην δευτερη "κουκλιτσα" (δν ειν' κακη ιδεα τωρα που το σκεφτομαι) :cool2::cool2::cool2:
Είναι πάρα πολύ καλή ιδέα, και δοκιμασμένη ήδη αγαπητέ, το προτείνω ανεπιφύλακτα, η @Irida_msg είναι μετρ του είδους ;)

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom