Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.777
Ξέχασα να γράψω πάλι.... Μάλλον δεν θα τη γλιτώσω την τιμωρία..!!....μπορει να μν την εβγαλα εγω την φωτο![]()
Ξέχασα να γράψω πάλι.... Μάλλον δεν θα τη γλιτώσω την τιμωρία..!!....μπορει να μν την εβγαλα εγω την φωτο![]()
....jamaisΞέχασα να γράψω πάλι.... Μάλλον δεν θα τη γλιτώσω την τιμωρία..!!![]()

Είμαι Θεσσαλονίκη, μπορείς να μου στείλεις μήνυμα viber ή what's up στο 6943865816.που σε βρισκουμε εσενα ?
Κουκλάρα! Τερμα σεξυ κορσες! Yummy!
Κουμπάρε μου συγχαρητήρια υπεροχη φωτο! Η νυφη εγκρίνει με 1000!! 3 την εβδομαδα; Αμαααν δηλωσεις...πρεπει ομως να συμφωνησει κ η νυφη @Amelie (+β' κουμπαρος) γτ αμα δεν "ο κουμπαρος την κουμπαρα, τρεις φορες την εβδομαδα" δεν ερχομαι![]()

....αααα ετσι λεει η λαϊκη ρηση, ποιος ειμαι εγω που θα την αμφισβητησωΚουκλάρα! Τερμα σεξυ κορσες! Yummy!
Κουμπάρε μου συγχαρητήρια υπεροχη φωτο! Η νυφη εγκρίνει με 1000!! 3 την εβδομαδα; Αμαααν δηλωσεις![]()
2 λέει γάτε.......αααα ετσι λεει η λαϊκη ρηση, ποιος ειμαι εγω που θα την αμφισβητησω![]()
εγω ευχαριστωΕίμαι Θεσσαλονίκη, μπορείς να μου στείλεις μήνυμα viber ή what's up στο 6943865816.
Σ' ευχαριστώ πολύ![]()
Είσαι πολύ γλυκός!! Εγώ σ' ευχαριστώ!!Ενα κορίτσι με αστείρευτη όρεξη διάθεση και θέληση να σε ικανοποιήσει σε όλους τους τομείς δεκτική σε όλα όσα έχεις συμφωνήσει και με το παραπάνω σε ευχαριστώ πολύ! Θα προτιμηθεί πολλές φορές ακόμη!!!
Σ' ευχαριστώ πολύ!!Κουκλάρα! Τερμα σεξυ κορσες! Yummy!
Κουμπάρε μου συγχαρητήρια υπεροχη φωτο! Η νυφη εγκρίνει με 1000!! 3 την εβδομαδα; Αμαααν δηλωσεις![]()
εισαι ιριδα θεαΣ' ευχαριστώ πολύ!!![]()
![]()
....Καταπληκτικός!![]()

Σ' ευχαριστώ!!εισαι ιριδα θεα
Παρακαλω!Σ' ευχαριστώ!!!![]()