Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.778
Τιμούλα για μασάζ με χιόνι αντι για λάδι ?
Frozen massage.... I' ll think about it
Σέ αυτήν την περίπτωση foot massage με χιονοκαλτσες...![]()
....και αμα βρειτε τον "φιρφιριγγο" για happy edging μετα, σφυριξτε μου κλεφτικαΉ μπορούν να χρησιμοποιηθούν παγάκια... Γίνεται ...![]()
Ε να ορίστε πώς να μήν γίνεις λιγουρης μετά...Ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν παγάκια... Γίνεται ...![]()

Παγάκια μόνο στο ουίσκιΉ μπορούν να χρησιμοποιηθούν παγάκια... Γίνεται ...![]()
....η στον καφε ή στο τσιπουρο!!!Παγάκια μόνο στο ουίσκι![]()
....η στον καφε ή στο τσιπουρο!!!![]()
.......ετσι!!! Ειτε διπλα στην μουντη θαλασσα σε κανα παλιακο τσιπουραδικο με ψαρομεζεδες ή σε κανα χιονισμενο ορεινο χωριο διπλα στην ξυλοσομπα με κοκκινιστα και λουκανικα για μεζεκλικια...τραβάει τσίπουρο σήμερα!!!
Και φαγητό!!...τραβάει τσίπουρο σήμερα!!!
Μας άνοιξες την όρεξη !!!.......ετσι!!! Ειτε διπλα στην μουντη θαλασσα σε κανα παλιακο τσιπουραδικο με ψαρομεζεδες ή σε κανα χιονισμενο ορεινο χωριο διπλα στην ξυλοσομπα με κοκκινιστα και λουκανικα για μεζεκλικια![]()
Από πότε καλέ τρως εσύ;;; Σπουργιτάκι είσαι...Και φαγητό!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μας άνοιξες την όρεξη !!!![]()
Έχει καλό μεταβολισμό το κορίτσιΑπό πότε καλέ τρως εσύ;;; Σπουργιτάκι είσαι...

Μπα, κάνει ασκήσεις εδάφους εδάφους…Έχει καλό μεταβολισμό το κορίτσι![]()
...για φαγητο ή για πιωμα?!?!Μας άνοιξες την όρεξη !!!![]()

Τρωω αφού... Καμιά φορά και διπλές μερίδες !Από πότε καλέ τρως εσύ;;; Σπουργιτάκι είσαι...
Για φαγητό!!...για φαγητο ή για πιωμα?!?!![]()
Σ' ευχαριστώ πολύ!!Γυναικάρα! Κανένα πλάνο για κατέβασμα προς Αθήνα;
Τέλεια! Διαβάζω καλά σχόλια και βλέπω πως έχεις μια προσιτή ομορφιά και αισθησιασμό! Θα έχω τα μάτια μου ανοιχτά λοιπόν μήπως και... Καλή συνέχεια και μπράβο για την καλή δουλειά που διαβάζω ότι κάνεις!Σ' ευχαριστώ πολύ!!
Τώρα άμεσα σίγουρα όχι, αργότερα όμως ίσως...
Άντε καλά, αυτό μένει να το διαπιστώσουμε με τα μάτια μας αγαπητή.Τρωω αφού... Καμιά φορά και διπλές μερίδες !![]()