Χαιρετίζω τη στάση της

Ίριδας, για τα άμεσα αντανακλαστικά που έδειξε.
Είναι γεγονός πως ελάχιστες κυρίες του χώρου, ειδικά της Αθήνας, αφουγκράζονται τις δικές μας απαιτήσεις και λειτουργούν συχνά -πυκνά με ελιτίστικες συμπεριφορές, με την επίφαση μιας "ειδικής" συνεδρίας ή την απόρριψη κάθε συζήτησης κ παραπομπής σε μια άλλη επιλογή.
Η Ίριδα βγήκε από την ατομικότητά της, από τη μοναξιά του επαγγέλματός της, φάνηκε συγκροτημένη και ώριμη, πλησίασε τον πελάτη κ προσπάθησε να τον ευχαριστήσει ΚΑΙ οικονομικά. Μπράβο της (όσοι με διαβάζουν, γνωρίζουν πόσο αυστηρός είμαι, ίσως είναι η
πρώτη φορά που λέω μπράβο) μπορεί ουσιαστικά να μην είναι σημαντική η έκπτωση που σκέφτηκε να προσφέρει, είναι ωστόσο ευκρινές δείγμα της "ελευθερίας" της από αλαζονικές νοοτροπίες.
Με άλλα λόγια διατάραξε την καθεστηκυία τάξη του "συνδικάτου" τους.
Το "άνοιγμα " που έκανε, δίνει το δικαίωμα να υποθέσουμε πως παραμένει ανοιχτή, σε
σοβαρές προτάσεις που θα της γίνουν στο άμεσο μέλλον, ως προς το χώρο, τη διαμόρφωσή του, τη γεωγραφική του θέση και τον οριστικό τιμοκατάλογο των υπηρεσιών της.
Επίσης, υπάρχει ένα αγκάθι στο status της Ίριδας, κάποιοι ίσως το γνωρίζουν, πρέπει να βρεθεί τρόπος να το διαχειριστεί..
Σχετικά με τον τιμοκατάλογο της, σίγουρα θα περιέχει το πλούσιο και "χορταστικό" προϊόν, για τους έχοντες, χωρίς να αποκλείει να γευτούν, την ίδια εμπειρία και κάποιοι που δε θα μπορούν να καταβάλουν υψηλό αντίτιμο
(Ίριδα θα έχεις οπωσδήποτε πρόγραμμα των € 50 στο menu των υπηρεσιών σου - μικρότερης διάρκειας - επιβάλλεται), όλα στην ώρα τους όμως.
Κράτα τον τιμοκατάλογο (- € 20) του τετραημέρου ως πρόδρομο της original bf, όπως τον όρισες, η προσάρτηση του edging στο βασικό πρόγραμμα δε χαρακτηρίζεται motive για τον πελάτη, προφανώς τον ενδιαφέρει η ποιότητα των υπηρεσιών, η οποία όμως θα πρέπει να συνοδεύεται από ένα κόστος, που μπορεί να αντέξει αφενός και αφετέρου να επαναλάβει..
Στην original Black Friday (29/11 - 2/12) & cyber Monday,
σκέψου κάτι πιο δυνατό, έτσι ώστε να αποκτήσεις, συγκριτικό πλεονέκτημα.
Θυμήσου τον ανταγωνισμό και το συνολικό κόστος της άλλης πλευράς.
Από 3 - 31/12 θα πρότεινα να ανακοινώσεις, έναν μεταβατικό τιμοκατάλογο.
Διάβασα όλα τα σχόλια που έγιναν, επίσης τα μηνύματα που μου στείλατε, ευχαριστώ για όσα μου γράφετε, ξεχώρισα ένα μήνυμα, είναι πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, θα απαντήσω στον φίλο σε ευθετότερο χρόνο.
Τέλος, η τελευταία μου ανάρτηση αναφερόταν στις επιπόλαιες κ ανώριμες συμπεριφορές νέων μελών, κάποιοι δεν διάβασαν, δεν κατανόησαν, δε συνετίστηκαν, προσπέρασαν, συνεχίζοντας να αδιαφορούν και να αυτοχειριάζονται..
Εκτιμώ πολύ τους στοχαστές, τους συγγραφείς, τους πνευματικά καλλιεργημένους, ακόμα και τους αντισυστημικούς, τους αντισυμβατικούς, αρκεί να υποστηρίξουν την άποψή τους με επιχειρήματα κ αποδείξεις, όχι τους φαντασμένους, τους προπέτες, τους νάρκισσους, τους ψευδεπίγραφα αντιστασιακούς..
Επιβραβεύω εκείνους, που είναι ικανοί να ξεχωρίσουν το
ενέργημα του "διαβάζω" από το "διαβαίνω"..