Irida_msg
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Like
- 10.777
Εάν κάποιος θελήσει αποτρίχωση και χρειάζεται βοήθεια, διότι η περιοχή είναι δύσκολη για να το κάνει μόνος, το κάνω ναι.Ιρις κάνεις κ αποτρίχωση;
Ή μόνο μασαζάκι ;
Εάν κάποιος θελήσει αποτρίχωση και χρειάζεται βοήθεια, διότι η περιοχή είναι δύσκολη για να το κάνει μόνος, το κάνω ναι.Ιρις κάνεις κ αποτρίχωση;
Ή μόνο μασαζάκι ;
αντε να δουμε θα ερθει η να χαμε να λεγαμε?Εάν κάποιος θελήσει αποτρίχωση και χρειάζεται βοήθεια, διότι η περιοχή είναι δύσκολη για να το κάνει μόνος, το κάνω ναι.
αποτρίχωση..? εννοεις ξύρισμα στην ευαίσθητη περιοχή?Εάν κάποιος θελήσει αποτρίχωση και χρειάζεται βοήθεια, διότι η περιοχή είναι δύσκολη για να το κάνει μόνος, το κάνω ναι.
Ναι ξύρισμα...αποτρίχωση..? εννοεις ξύρισμα στην ευαίσθητη περιοχή?
γκέισα, σπάνιοΝαι ξύρισμα...
Χθεσινοβραδινή συνάντηση με την μία και μοναδική @Irida_msg !!!! Ότι και να πω γι’ αυτό το πλάσμα είναι λίγο. Λίγες μέρες στην πόλη και μου είχε κίνησε πάρα πολύ την περιέργεια να δω το συναίσθημα που σου προκαλεί όλο αυτό που κάνει χωρίς σεξουαλική επαφή. Είναι ένα πλάσμα που αγαπάει τους ανθρώπους!!!!! Είναι ένα πλάσμα που σέβεται το χρόνο τον δικό της και του άλλου και δεν κλέβει ούτε δευτερόλεπτο. Είναι ένα παιδί με ήθος που θέλει να προσφέρει και να εικονοποίηση τον «συνάνθρωπο»που έχει απέναντί της. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπω σε λεπτομέρειες τύπου έξτρα, στοματικό και λοιπά. Εμένα προσωπικά ο αισθησιασμός που μου έδωσε και το συναίσθημα μετά που έφυγε και κατά τη διάρκεια ήτανε πολλά επίπεδα πάνω από το να γαμήσεις ένα top model!!! Σίγουρα θα την ξαναδώ μέχρι να φύγω!!! Ο φίλος σου από την πρωτεύουσα
Σ 'ευχαριστω παρά πολύ!!γκέισα, σπάνιο![]()
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!έχω συναντήσει την κοπέλα και θέλω να επισημάνω ότι οι φωτογραφίες που ανεβάζει δεν αποδίδουν πλήρως την πραγματική της ομορφιά. Από κοντά, η γοητεία της είναι ακόμη πιο έντονη, καθώς εκτός από την εξωτερική της εμφάνιση, η ενέργεια και η άνεση που εκπέμπει την κάνουν πραγματικά μοναδική. Η ομορφιά και ο επαγγελματισμός της φαίνονται καλύτερα από κοντά.
ΚαλησπεραΚαλημερα , ημέρα Αγάπης σήμερα, αγάπη εύχομαι σε όλους να έχουμε & Χρόνια πολλά!!
![]()
...check!Καλημερα , ημέρα Αγάπης σήμερα, αγάπη εύχομαι σε όλους να έχουμε & Χρόνια πολλά!!
![]()

Δυστυχώς δε θα το κάνω... Αλλά και μόνο που βλέπω τον κόσμο να το κάνει ..είναι σαν να το κάνω κι εγώΘα τσικνήσεις εσύ κορίτσι?
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!Έχεις αληθινή ομορφιά και αυτό αποδεικνύεται από το πόσο όμορφη δείχνεις ακόμη και ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια!
Τζίμη οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.Θα πρέπει ο συναγωνιστής να γνωρίζει για ποιους λόγους έμεινες ευχαριστημένος.Έκανε καλό μασάζ;Ήταν καλή στο happy ending?Γράψε κάνα δυο στοιχεία.Δεν είπαμε να γράψεις πορνοσταρικές πικάντικες λεπτομέρειες,αλλά δώσε λίγο feedback παίχτη.Λοιπόν ! Πριν από λίγο τελειώσανε 2 ώρες με την Ιριδα. Οτι και να πω δεν θα μπορέσει να περιγράψει αυτόν τον ύπεροχο άνθρωπο. Πρωταρχικό μέλημα της να σε κάνα να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες γιατί πραγματικά όλα ήταν τέλεια . Η φωτογραφίες που ανεβάζει την αδικούν πάρα πολύ !!! Κούκλα μου σε ευχαριστώ πολύ . Δημήτρης
Ήταν τέλεια σε όλα κατά την άποψη μου αδερφέ ! Αλλά τρομερή εντύπωση μου έκανε το ενδιαφέρον της να σε κάνει να νιώσεις όμορφα κατά την συνύπαρξη μαςΤζίμη οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.Θα πρέπει ο συναγωνιστής να γνωρίζει για ποιους λόγους έμεινες ευχαριστημένος.Έκανε καλό μασάζ;Ήταν καλή στο happy ending?Γράψε κάνα δυο στοιχεία.Δεν είπαμε να γράψεις πορνοσταρικές πικάντικες λεπτομέρειες,αλλά δώσε λίγο feedback παίχτη.
Εγώ σ' ευχαριστώ Δημήτρη πάρα πολύ!Λοιπόν ! Πριν από λίγο τελειώσανε 2 ώρες με την Ιριδα. Οτι και να πω δεν θα μπορέσει να περιγράψει αυτόν τον ύπεροχο άνθρωπο. Πρωταρχικό μέλημα της να σε κάνα να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες γιατί πραγματικά όλα ήταν τέλεια . Η φωτογραφίες που ανεβάζει την αδικούν πάρα πολύ !!! Κούκλα μου σε ευχαριστώ πολύ . Δημήτρης