You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο Κρήτης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα irakleio_psaxnw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 769
- Εμφανίσεις 227K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Ήρθε ξανά στο Ηράκλειο η Catherine, όπου ναι μεν έχει ωραίο εργαλείο αν είσαι παθητικός αλλά υπηρεσίες κακές, κακή συμπεριφορά και επίσης 300 ευρώ για μια ώρα; 300;;;;
Φίλε με ένα 50€ ίσως να άξιζε, φράγκο παραπάνω, άκου 300;;;Ήρθε ξανά στο Ηράκλειο η Catherine, όπου ναι μεν έχει ωραίο εργαλείο αν είσαι παθητικός αλλά υπηρεσίες κακές, κακή συμπεριφορά και επίσης 300 ευρώ για μια ώρα; 300;;;;
katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Με 80 θα έλεγα ναι για μια ώρα, αντε και με 100. Με 300,ποιος πάει;Φίλε με ένα 50€ ίσως να άξιζε, φράγκο παραπάνω, άκου 300;;;
Η πιο ψυχρη κ πιο ξεπετα ever.Με 80 θα έλεγα ναι για μια ώρα, αντε και με 100. Με 300,ποιος πάει;
Ειχα παει μαζι της πριν δυο χρονια .
Ακομα τα κλαιω.
katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Οι καλές εδώ δεν έρχονται, μέχρι πέρσι ερχόταν η Kakao, για μένα ίσως κ η καλύτερη αυτή την στιγμή.Το πρόβλημα είναι ότι στα νότια έρχονται μόνο μέτριες και αυτές ζητάνε ότι να ναι, αν πχ ερχόταν η Sarah σιγά μην ζητούσε η Catherine πάνω από 100
Φέτος δεν ήρθε και έστειλα μνμ να μάθω το γιατί.
Ε λοιπόν είμαστε ζώα με βάση όσα είπε, πολύ κακό παζάρι, τύπου να ζητάνε εκτύπωση 50 ευρώ κάτω, πολύ βρωμιά, ζητάνε παθητικό κάτι σκατοκωληδες και επίσης κάθε λίγο είχε φασαρίες με βοσκους π θέλανε να βάλουν καυγά κ να μην πληρώσουν τπτ στο τέλος
Περίπου ισχύει αυτό, μου το έχουν πει και εμένα κάπως ετσιΟι καλές εδώ δεν έρχονται, μέχρι πέρσι ερχόταν η Kakao, για μένα ίσως κ η καλύτερη αυτή την στιγμή.
Φέτος δεν ήρθε και έστειλα μνμ να μάθω το γιατί.
Ε λοιπόν είμαστε ζώα με βάση όσα είπε, πολύ κακό παζάρι, τύπου να ζητάνε εκτύπωση 50 ευρώ κάτω, πολύ βρωμιά, ζητάνε παθητικό κάτι σκατοκωληδες και επίσης κάθε λίγο είχε φασαρίες με βοσκους π θέλανε να βάλουν καυγά κ να μην πληρώσουν τπτ στο τέλος
katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Περίπου ή όχι κ περίπου, πάνω κάτω τα πράγματα στο Ηράκλειο είναι κακά.Περίπου ισχύει αυτό, μου το έχουν πει και εμένα κάπως ετσι
Οι καλές προτιμούν να φεύγουν κ από Αθήνα, να πηγαίνουν πχ σαλόνικα, Μύκονο, Σαντορίνη, αλλά νησιά ή και εξωτερικό, μιας κ επειδή έχουν καιρό να πάνε, μπορούν να δουλεύουν ακόμα και 24 ώρες το 24ωρο.
Παρόλα αυτά, Κρήτη όπου έχουμε αρκετό κόσμο να τις στηρίξει κ να βγάλουν τρελά φράγκα, δεν έρχονται. Οπότε είτε δεν θέλουν δουλειά, είτε είμαστε χοίροι κ προβληματικοιι. Προσωπικά ποντάρω στο 2ο
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 377
- Πόντοι
- 21
Μονο για Στρ8 αντρα τι φάσεις είναι αυτή? Έχει κάνει καταδύση κάνεις?
katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Πολύ καλός είναι, γουστάρει φουλ απλά να ξέρεις ψάχνει πολύ συγκεκριμένο τύπο.Μονο για Στρ8 αντρα τι φάσεις είναι αυτή? Έχει κάνει καταδύση κάνεις?
KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 377
- Πόντοι
- 21
Τι εννοείς φίλε μου ?Πολύ καλός είναι, γουστάρει φουλ απλά να ξέρεις ψάχνει πολύ συγκεκριμένο τύπο.
katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Της είχα στείλει, ζητάει σώμα καθαρή φώτο, πουτσο προφανώς και ανάλογα αποφασίζει. Προτιμάει γυμνασμένους με πολύ καλά προσόντα.Τι εννοείς φίλε μου ?
Αν είναι ο άλλος χοντρός, ή μικρό εργαλείο ή δεν ξέρω και εγώ τι τρώει άκυρο.
Επισης θέλει καθαρά straight άνδρες, μάλλον εννοεί gay π γαμανε μόνο, όχι ενεργοπαθητικους αλλά καθαρά ενεργητικους
saliris1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2018
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Παιδιά ξέρουμε τι παίζει με την
kanesex.com
4 Νοεμβρίου εως 12 Νοεμβρίου
Γεια σας,ειμαι τρανς κοπελα 24 χρόνων με λενε Μελίνα,ομορφη,γλυκιά με πολυ ωραιο σώμα και πεντακάθαρη και μοσχοβολάω και ειμαι εντελως υγιείς ειμαι παθητική αλλα δέχομαι γλυψιματα σε ολο μου το σωμα κάθε εκατοστό του σώματος μου ειναι πεντακάθαρο και περιποιημένο και εχω πολυ ορεξη ωστε να σου...
katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
2 κριτικές που βρήκα, η μία αναφέρει την τύπισσα ως μουφα και η 2η κριτική λέει πως θα ήταν καλύτερα να τον έπαιζεΠαιδιά ξέρουμε τι παίζει με την
![]()
4 Νοεμβρίου εως 12 Νοεμβρίου
Γεια σας,ειμαι τρανς κοπελα 24 χρόνων με λενε Μελίνα,ομορφη,γλυκιά με πολυ ωραιο σώμα και πεντακάθαρη και μοσχοβολάω και ειμαι εντελως υγιείς ειμαι παθητική αλλα δέχομαι γλυψιματα σε ολο μου το σωμα κάθε εκατοστό του σώματος μου ειναι πεντακάθαρο και περιποιημένο και εχω πολυ ορεξη ωστε να σου...kanesex.com
Καπου στη μεση ειναι η αληθεια..2 κριτικές που βρήκα, η μία αναφέρει την τύπισσα ως μουφα και η 2η κριτική λέει πως θα ήταν καλύτερα να τον έπαιζε
katalavame
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 291
- Πόντοι
- 21
Ποια μέση; 2 αρνητικές κριτικές ειναιΚαπου στη μεση ειναι η αληθεια..
Εγω παντως που την εχω επισκεφτει πριν δυο χρονια δεν περασα και ασχημα...Ποια μέση; 2 αρνητικές κριτικές ειναι
Ειναι καθαρη ευγενικη και δεν χαλαει χατιρι..
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 91
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις